Şimdi Ara

sahibinden.com ile ilgili bir anekdot..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Malum en önemli ilan sitesi bu. ancak diğer kategorilerde olmasa da otomobil satış kategorisinde hatalı, yanlış bilgili, fake vs bir sürü ilan var...Ben de bu aralar 308e takmış durumdayım.. 2. elde yüksek model en uygun fiyatlı olanlar onlar..

bir tane 2009 var fiyatı uygun ancak ilanı verenin telefonu yok sadece mesaj ile ulaşılabiliyor. 8 gün içind 3 mesaj attım. hiçbiri okunmamış durumda.
    ben de sahibinden e hatalı ilan bildirimi yaptım. bu adamın telefonu yok ama 1 hafta içinde attığım 3 mesaja da cevap vermedi.Bu ilan hatalı fake veya laf olsun diye konmuş herhalde çünkü sahibi ilgisiz , ilandaki arabayı görmeden başka araba alma kararı vermediğim için başka bir arabayı kaçırdım dedim.Ya bu ilanı kaldırın ya da ilan verene ulaşın dedim..

hemen bir standart mesaj geldi. ilan sahibi telefonunun görünmesini istememiştir. Mesaj yolu ile ulaşın diye..

Ben de alaycı bir şekilde:
    artık şikayetleri de tam okumuyorsunuz herhalde dedim. Adama 1 haftada 3 mesaj attım hiçbiri daha okunmamış. Araba satacak adam niye telefonunu gizlesin, en fazla şu saatlerde aramayın diye yazar, hadi telefonunu vermek istemedi bari mesajlara baksın ...Belli ki kontrol de etmiyor demek ki satma niyeti yok. Böyl ilanlar gereksiz yere meşgul ediyor ve başka arabaları kaçırmamıza neden oluyor diye yazdım..

Kısa bir cevap geldi adamı aramışlar (artık ne kadar doğru bilemem) adam yoğunmuş giremiyormuş en kısa sürede mesajlarına bakıp cevap yazacakmış..

en azından şikayetleri okumaları bile güzel..

• Bir tane 308 VTi Comfort vardı Premium altında listelenmiş onun da durumu aynıydı ama şimdi baktım ilanı bulamadım, silinmiş sanırım.

Mevcut düzen çok kötü maalesef, adam araba satın alacak; hemen fiyatı düşük bir ilan yayınlıyor ondan sonra diyor ki diğer ilanda fiyat böyle böyle sizin fiyatınız neden yüksek vs.. Zekamıza hasta oluyorum o yüzden..
  • İki kez sahibinden.com sitesinin ilanıyla araç almaya kalktım başıma gelmedik kalmadı.Hasarsız araç denilip defalarca teyit almama rağmen 150 km mesafeye gidip aracın kazalı olduğunu anlamaktan tutun servis ve galerilerle beraber kumpas kuranlara kadar çok işler dönüyor.Aynı şehirde olan ilanlar dışında pek tavsiye etmiyorum.İllaki başarılı satışlarda oluyordur ama bana kısmet değilmiş.
  • tam tersi de geçerli ...

adam araba satacak ..daha yüksek fiyatlı 1-2 ilan da koyuyor temsili veya sağdan soldan bulunan resimlerle. piyasayı yükseltiyor böylece.

-çoluk çocuk hayalindeki arabaları mı koymuyor.
    -millet sıfırından pahalı yapıp hava mı atmıyor arabasıyla..
    - yanlış yere ilan veren çok
    - yanlış bilgi veren kıyamet gibi..
    sahibindene baksan 2005 sonrası arabalrın %75i esplidir herhalde..

gerçekten otomobil bölümünde bazı sıkıntılar var..Sanıyorum farkındalar..
  • Çözebileceklerini zannetmiyorum, açılan ilanların kontrolünde insanların çalışması lazım.. Siteye güçlü bir alternatif gelmediği sürece hiç bir şeyi düzeltmeye gerek duymayacaklardır.

• Şikayet mesajları çok atıyorum.Sitenin kalitesi düştü son yıllarda..
  • Kuzenimde istanbulda galeride temiz bir araç buldu Adanadan gitti adam fiyatı yükseltmiş. İşlerini bitirip almadan geri döndü.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    E-Ticaret ile ilgili
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.