Şimdi Ara

Sahibinden.com get veya gittigidiyor hakkında bir soru ( Alıcıyım dolandırılmak istemiyorum )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar antalyadan bir eşya satın alacağım ( paten ) . Dolandırılmak istemiyorum bu tür olaylar çok oluyo babanın oğluna bile güvenmemen lazım bu devirde.
    Sorularım

• Sahibinden.com get sistemi mi daha iyi olur yoksa gittigidiyorun sistemi mi ? ( Nedenlerini de yazarsanız sevinirim )

• Kargo geldiğinde kargo görevlisinin önünde kutuyu açıp kontrol edebiliyor muyum ?

• Ürün istemediğim bir ürün ise kargoyu iade edersem parayı ne zaman alırım ?

Cevaplar için teşekkürler

Babanızın oğluna bile güvenmeyin

İyi forumlar
    Durum çok ciddi.Açmadığımız bir konudan ban yememek için,Forum Donanımhaber Genel Müdürlüğü Forum Kuralları Bildirgesi çerçevesinde,Forumdonanımhaber'in güvenlik açığından ötürü hesabım üzerinde bulunan tüm verilerimin (IP,fotoğraflarım,mesajlarım vs.) çarpıtma yolu ve yasadışı bir şekilde sahte kullanılmasından ve doğabilecek tüm zararlardan ilgili Türk Ceza Kanunu maddeleri gereğince Forumdonanımhaber sorumludur.Bu hesaptan başka hesabım olmadığını bildirir ve gereğinin yapılmasını tarafınıza arz ederim. 20/07/2016 NOT:alıntı yapmayın kopyalayıp yapıştırın.
  • 1. ikiside benzer sistem olması lazım sürekli gittigidiyoru kullanırım daha sorun çıkmadı
    2. evet kontrol edebiliyorsun
    3. kargo satıcıya ulaştığında para hesabına yatar daha önce başka sitelerden ürün iadesi yapmıştım

Başka bilgisi olan arkadaşlar da yazarsa sevinirim

Kolay gelsin

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.