Şimdi Ara

SAHİBİNDEN.COM'DA SATILIK 2. EL 51 ADET PEUGEOT RCZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
8.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.sahibinden.com/search.php?b[search]=rcz&c=153172

Ne dersiniz arkadaşlar ? Sizce de fazla değil mi bu rakam ?

Çoğu da çok düşük km'de araçların. Alanların kısa sürede satmasına neden olan nedir acaba?

• Zaten bu arabalri alan kesimin mali gucu belli adam zevkini aldiktan sonra satiyor
  • Zevkini almis demektir bence.kimsenin o araca uzun sureli kullanim amaciyla bakicagini sanmam.alirsin bir iki hiz denersin-uzun yol yaparsin,piyasa yaparsin ,makasada girdinmi sag cikarsan satarsin(bence).
  • Ergen arabası olduğu için hevesini alan ergenler satmıştır direk .
  • 51 mi?
    Araba tutmuş yahu
  • aylık satışı 40 civarı olan bir araç için normal bu kadar 2.el ilanı olması.Zaten kendi sınıfında en çok satan araç rcz uygun fiyatından dolayı.Görünümünden dolayı beğenip alıp hevesi çabuk kaçmış olabilir insanların.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canvarol -- 13 Kasım 2011; 22:52:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sapultra

Ergen arabası olduğu için hevesini alan ergenler satmıştır direk .

ben o kadar rcz gördüm hic birinde ergen yoktu kardes :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    satılık 1.25 fiesta
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • anlamışlar süslü 308 e bindiklerini.ama biraz geç olmuş
  • Motoru dışında beğenmiyorum.

Scirocco alırım daha iyi.
  • satış rakamları iyi 2. el piyasası olusmus baya bu sınıf ıcın hızlı gelısme
  • ama dikkat etimde birçoğu beyaz
    yani alanlar heralde farklı bir araba aldım şekil şemal farklı der bir AVMye gider ve PİŞTİİİ
    gıcık oldum arabayı satacam der
    mesela geçen ay kentparkta 2 tane kırmızı yan yana park etmişti

şaka biyana ben hiç heves etmem coupe arabalara geçici bir heves derim
    herhalde satanlarında hevesi geçmiştir ; hazır euro fırlayıp fiyatlar artınca piyasasını buluruz satarız hesabını yaparlar

• yahu direksiyona fonksiyonel tuş koymayan arabayı ben kapıma koymam sene olmuş 2011...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kick down

yahu direksiyona fonksiyonel tuş koymayan arabayı ben kapıma koymam sene olmuş 2011...

Direksiyonun altında fonksiyonel tuşlar var bilip bilmeden atmayınız
  • pejo, sahibini sadece alırken ve satarken sevindirir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: airbrq_23

quote:

Orijinalden alıntı: kick down

yahu direksiyona fonksiyonel tuş koymayan arabayı ben kapıma koymam sene olmuş 2011...

Direksiyonun altında fonksiyonel tuşlar var bilip bilmeden atmayınız

bi kaç fotoğrafına baktım fakat göremedim varsada keşke daha göz önünde biyerlere koysalarmış zaten önü 308
  • sınıfının fiyat ve görsellik olarak en iyi aracı gerçekten hoş tasarımı var
  • quote:

Orijinalden alıntı: maestro_34

pejo, sahibini sadece alırken ve satarken sevindirir.

O kadar sene mazda ve nissan kullandık arabalarda tık yok 3008 in dizel otomatik versiyonunu aldık araba 15binde 2 sorun çıkardı..

milletin yüzünü buruşturduğu micra bile 70 binde sorun çıkarmadı

Fransız arabalarının yanına yaklaşılmaz.. Scirocco daha iyi bir seçim

• bu mantıkla bakarsan 126 tane de satılık sricco var demek ki bir an önce kurtulmak istiyorlar
    http://www.sahibinden.com/search.php?a=6&&b[search]=volkswagen&b[page]=1&b[sort_field]=date_first_activated&b[sort_order]=desc&c2=3611&c=3611&sKlasik=1&b[page]=1&c=64074&c2=64074
    biri fransız arabalarına yaklaşılmaz demiş doğru yaklaşabilmek için sağlam bir motor lazım genelde arka tampondan bakarsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: baybars_

bu mantıkla bakarsan 126 tane de satılık sricco var demek ki bir an önce kurtulmak istiyorlar
    http://www.sahibinden.com/search.php?a=6&&b[search]=volkswagen&b[page]=1&b[sort_field]=date_first_activated&b[sort_order]=desc&c2=3611&c=3611&sKlasik=1&b[page]=1&c=64074&c2=64074
    biri fransız arabalarına yaklaşılmaz demiş doğru yaklaşabilmek için sağlam bir motor lazım genelde arka tampondan bakarsınız

Rokko 3 yıldır piyasada bu 3-5 aydır,dikkat çekici olansa bu kadar kısa sürede bu kadar çok RCZ'nin satılığa çıkarılması...

• Bende polo gti alirimn5 kapi pejo almam diyorum
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.