Şimdi Ara

Sahaf mı internet mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 7 Aydır internetten 100-80 lira arası kitaplar alıyorum ve bazı zamanlar 9 kitap 60 lira tutuyor bazı zamanlar 5 kitabın 70-80 tl arası veya üstü olduğu oluyor beni buna yani internetten alışverişe iten ise sahaflar oldu yani gerek beyazıttakiler olsun gerek taksimdekiler aşırı pahalıya satıyorlar gibime geliyor.
    Merak ediyorum siz sahafları mı tercih ediyorsunuz interneti mi?

Sözgelimi ben erbain kitabını internetten sıfır olarak 9 liraya aldım sahaflarda erbain'in ikinci elini beyazıttakiler 20 lira taksimdekiler 25 lira fiyat çektiler.

• Sahaflardan pek kitap almiyorum ben, aldiklarim da basimi durdurulmus kitaplar oluyor. Fiyat konusunda bir fikrim yok ama sahaflardaki kitaplar cok eskimis oluyor, en azindan benim elime gecenler öyleydi. Internetten alisveriste de indirimleri takip edersen uygun fiyata alabilirsin. Indirim oldugu zaman toplu almak iyi olur.www.nadirkitap.com'u da sahaflardaki fiyatlari ögrenmek icin kullanabilirsin. Uygun bulursan oradan da alirsin.
  • Ben sahaf bulursam pazarlık yapmadan bırakmam :D
    Geçenlerde Sefiller(Uzun Basım)
    Kurtlar İmparatorluğu
    Beyoğlu Rapsodisi
    Bab-ı Esrar bu kitaplara 50 lira dedi 20 ye anlaştık.d

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben hiç beceremem vallahi o pazarlık işlerini

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pederin kitaplığı sağolsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: gogogo.

Ben sahaf bulursam pazarlık yapmadan bırakmam :D
    Geçenlerde Sefiller(Uzun Basım)
    Kurtlar İmparatorluğu
    Beyoğlu Rapsodisi
    Bab-ı Esrar bu kitaplara 50 lira dedi 20 ye anlaştık.d

helal

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnternetten genelde indirimde gördüğüm ve hoşuma giden kitapları alırım. Fakat bir kitabı alıcam dediğimde indirimi yoksa sahafları kullanırım. Buralarda neyseki İstanbul'daki gibi pahalı değil ahaf kitapları.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İnternet Kafeler hala var mı?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bencehttp://www.pttkitap.com/ dan da alabilirsin, bende burdan alıyorum, sahaflar fiyat konusunda biraz daha sıkıntı olabiliyor.
  • Sahaflardan vazgecmem

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sahaf varda biz mi almıyoruz sahafların alayı adam söğüşlemeye bakıyor bende uğraşmıyorum artık sadece internetten sipariş veriyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • internet her zaman etiket fiyatından ucuz oluyor. ikinci el kitabı sevmeyen, basımı bitmişse ikinci elini arayıp bulamazsam sahafa giden birisi olarak sahafları hiç tavsiye etmiyorum. bir de plak keyfim vardı, şu sıralar popülerliğini artırdığı için biraz pahalandı. sahaflar da aynı, insanlarda bir ikinci el kitap okuma sevdası türedi. esnafla uğraşmaya hiç gelmiyor. giriyorum d&r'a veya idefix'e veriyorum siparişimi, kitapçıdan alacağımdan daha ucuza ham de.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.