Kendim türk telekom alt yapısı üzerinden başka bir iss kullanıyorum neyse bu dolap ilk bağlandığında ilk vdsl2ye geçen bendim ulaşılabilir hız 117 mbps idi. 3 hafta sonra sabah aniden düştü 94 mbpse 1 hafta sonra 105 mbps oldu. Bugün üst kat komşum adsl2 kullanıyordu vdsl2ye geçiş yaptırdım ve ben 80 mbps kullandığım için onada 80 mbps tanımlattırdım birde ne göreyim. Üst kat komşumun adsl2 denm vdsl2 ye geçiş yaptığı anda ikimizinde interneti aynı anda gitti geldi ve hop ulaşılabilir hız 105ten 81e düştü. E ne anladık abi biz bu yeni saha dolaplarından sadece 1 abonenin adsl2den vdsl2ye geçmesi eğer maksimum kapasite hızını 20-25 mbps değer birden düşürecekse 2-3 abonede adsl2 hızına düşeceğiz. DSLAM cihazının kalitesizliği mi bu yapılması gerekn bir şey var mı yoksa sürgünmüyüz. Mahallede daha vdsl kullanan kişi sayısı ya 4tür yada 5. Mahalledeki saha dolabının gücünü herhalde biz 2 miz çekiyoruz ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EyuphanKundakci -- 2 Eylül 2021; 0:34:43 > |