Bildirim
Sagopa'nın bu parçasını dinleyen eminim çok azdır :))
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Biliyorum bu parçayı çooook dinledim :) Hatta Kambur Kelimat falanda vardı yanlış hatırlamıyosam 2005 civarı yapmıştı bu parçayı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LsR -- 23 Mart 2010; 0:47:00 > -
-
Eskiden Sagopa dinlerdim bunuda dinlemiştim -
Nedense.. İçimdeki Şeytanın Ensesindeyim.. Kambur Kelimat.. 3 Sefir Şair.. Karanlık Satırlar.. vs.vs.
Hep o dönemin parçaları.. sago.org reklamları var -
Evren besta akar -
ahh ahh derin darbe sevilmez mi yaa ön yargı ile bakar insan ama bir kaç defa dinleyince bk:56 denklemli intro'da olduğu gibi insan dinlemeden duramaz olur
yaklaşık 2 senedir dinlememiş adamların sesini unutmuşum be iyi geldi eyvallah -
quote:
Orijinalden alıntı: LsR
Nedense.. İçimdeki Şeytanın Ensesindeyim.. Kambur Kelimat.. 3 Sefir Şair.. Karanlık Satırlar.. vs.vs.
Hep o dönemin parçaları.. sago.org reklamları var
E tabi o dönemler facebook-youtube gibi siteler yaygın değil. Gerçi sago' myspace'ini 2005 de kayıt olduğu yazıyor.. Ama belli bi siteye toplamayı amaçlamışlar sanırım :) Melankolia.com'da 2005-2006 gibi açıldı zaten sonra resmi siteleri oldu. -
-
yine geldi düşman kuyu kazdı atılan laflar beni aştı dost gibi görünen boka bastı yine geldi sagoba silahıyla kursunu caktı
ah eskiler
-
-
-
-
kendin yeni dinliyorsun diye
herkesi kendin gibimi zannediyorsun -
quote:
Orijinalden alıntı: freezer80
kendin yeni dinliyorsun diye
herkesi kendin gibimi zannediyorsun
-
drama yolları, düşersem yanarım, ben hüsrana komşuyum. bu 3ünü tek geçerim :] -
quote:
Orijinalden alıntı: WarriorAngel
Peki ya "Düşünen Ceset" ?? :))
Sözleri çok manalı..
http://www.youtube.com/watch?v=nSckY5JyJoA
1 2 ay öncesine kadar ''ateşten gömlek''baytar gibi bi kaç parçası dışında bişeyi olmadığını zannediyodum...sonra muamma, beyaban derken çoğu şarkısını dinledim..buda iyiymiş
-
-
ateşten gömlek i tek geçerim -
Hepsini biliyorum. Nostalji oldu ama hepsi
Benzer içerikler
- tüm zamanların en iyi türkçe şarkıları
- mp3 indir
- nu metal nedir
- canlı müzik istek şarkıları
- bergüzar türküsünün hikayesi kısaca
- youtube mp3 indir
- spotify hifi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X