Şimdi Ara

sagopa kajmer dinlemek için çok mu yaşlıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bu forumdan duydum internetten bir şarkısını indirdim hoşuma gitti. (BAYTAR)

önerebileceğiniz şarkıları var mı?

• Terapi, Ceza ft Sagopa Neyim Var Ki?, Bağdat, Gölge Haramileri
  • Ateşten gömlekler Monotonluk maratonu...
  • Yaş ile alakası yoktur sanırım.. Ateşten gömlek, vesselam ve ben hüsrana komşuyum isimli şarkıları çok güzel tavsiye ederim.
  • kalbim krizin bekçisi olmuş,maskeli balo,karikatür komedya,al 1 de burdan yak,ben hüsrana komşuyum.......
  • cümle mühendisi tek dinlediğim sagopa kajmer şarkısı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZeuSsss

yaşım 27.
    bu forumdan duydum internetten bir şarkısını indirdim hoşuma gitti. (BAYTAR)

önerebileceğiniz şarkıları var mı?

yok hocam bende 26 yasındayım 5 senedır dınlıyorum sözleri yeter
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Alakasi yok yaşla dinlemeni tavsiye ederim
  • Bir Pesimistin Gözyaşları, Vasiyet, Gölge Haramileri, Baytar
  • Kürdan kollar,Drama Yolları,Karikatür Komedya,Gölge Haramileri,Ateşten gömlek,Vesselam,Baytar vs.
  • Sagopayı zaten 10 yaşındaki çokuklar anlamaz.
    İncecik ip üzerine koca ayaklar bindi , nefsim içime sindi.
    Dizelerinde anlatmak istediği ip cambazlarının yaptığı iş değil sırat köprüsüdür.
    Bi sözlerin içindeki derinliği , anlamı anlasan zaten bu nasıl bir kişiliktir dersin.Apachi Rapçiler gibi değil bi kültür bi derinlik var adamda.Bol pantolon + Full Cap Rapçisi değil.
  • beyaban, vesselam, tek başınalığın yolcusu şarkıları da şahanedir
  • bir kulaç daha atsam karadayım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gézgin

kalbim krizin bekçisi olmuş,maskeli balo,karikatür komedya,al 1 de burdan yak,ben hüsrana komşuyum.......

kalbim krizin bekçisi olmuş deil o Dünya Ker*anesi
  • Ben anlamıyorum sizi ne alaka şimdi yaşla dinlediğin müzikle ilgili kime hesap vericeksin sen seviyosan kim ne diyecek başkaları beğenmiyorsa dinlemesin sana da karışmasın
    bence bütün albümlerini indir bende dinlerim sagopa kajmer yaptığı müziğe saygım var
  • quote:

Orjinalden alıntı: DeaDLYKiSS

quote:

Orjinalden alıntı: Gézgin

kalbim krizin bekçisi olmuş,maskeli balo,karikatür komedya,al 1 de burdan yak,ben hüsrana komşuyum.......

kalbim krizin bekçisi olmuş deil o Dünya Ker*anesi

Hayır, şarkının adı "Kalbim krizin bekçisi olmuş".

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barman -- 1 Mart 2009; 17:54:04 >
  • Konu başlığında çok mu yaşlıyım diyorsun konuda önerebileceğiniz şarkı nedir diyorsun?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Adam

beyaban, vesselam, tek başınalığın yolcusu şarkıları da şahanedir

beyaban başlıbaşına manyak bişi.
  • müziğin yaşı olmaz bence ki 27yaş da büyük bi yaş değil =) bütün albümlerini dinle derim ama baytar tarzı diyosan eski şarkıları daha çok hoşuna gider son 2 albümde özellikle son albümde tasavufi rap gibi bişeyler yapmaya başladı =) albüm olarak Bir pesimistin gözyaşları,romantizma eski albümleridir daha hoşuna gider sanırım şarkı olarak da tavsiyelerim ben bir pesimistin gözyaşları,kör savaşçı,karikatür komedya,stilo,tanrı çekti tüm resimleri,kendime sarılır donarım,hüsrana komşuyum,gölge haramileri diye uzuyor liste =)
  • BPG albümünün tamamını tavsiye ederim (Bir pesimistin gözyaşları)
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.