Şimdi Ara

Sagopa Kajmer 11 yaşındaki hayranını dövdü (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
28.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Haklısın ama bana yazdıkları pek samimi gelmedi.Çocuk olayından girmiş,kendisine yapılan saldırılara, cd almayanlara, koleraya laf atanlara giydirmiş.Elbet vardır ekisk anlattığı bir kısımlar.
  • Tabi canım tamamen objektif olduğunu zaten düşünmüyorum.
    Ama biri ilk paragrafta anlattığı şekilde gelip kapıma dayanıp rahatsız edip ardından da camımı zorlasa, yaşına bakmam çeşitli pozisyonlarda sınırlarını zorlarım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Out Of OrdeR

Sagopa'dan nefret ederim fakat eğer anlattığı şekildeyse haklı.
    Benim kapıma dayanıp alıcaklı gibi zile basanları bile dövcek oluyorum, bi de kalkcak camı kurcalıycak, açıcak vs...
    O çocuğu alır avizeye ayaklarından bağlar polise öyle haber verirdim. Ve de ne olursa olsun şikayetçi olurdum, haneye tecavüz, başlarım yaşına başına..!

Eminimki burda adamı kötüleyenlerden birinin başına aynı şey gelse giren çocuğu bir güzel benzetir, sonra da konu dışına topic açar, "yardım kafasını gözünü" diye...

Kardeş olay öyle değildir bence...Çocuk 11 yaşında ne anlayacak camı açmaktan falan...

Ufak işte merak etmiş dövmesi gerekmezki...Ayrıca bence söylediği gibi dakikalarcada basmamıştır sagopanın abartması o..."Evde yok" der gider kim saatlerce basacak sanki..

• Ceza'ya malzeme çıktı,yiyin birbirinizi
  • Ceza şimdi direk girer 11 yaşındaki çocukları dövüyor diye.Diss'e malzeme hazır.

• Sagocular yok haklıdır iyi yapmıs dienler olur cok olur die tahmin etmiştim ama
  • bence camdan degil catıdan girmiştir, girdikten sonrada yerdeki sensorler calısmasın diye son anda düşen ter damlasını falan tutmustur.

hangimiz 11 yasında boyle maceralar yasamadık ki ?
  • Şu uzun yazıyı okuduktan sonra Sagopa'dan iyice soğudum.Yazıda yer yer ani çıkışlar yapmış hararetli cümleler kurmuş,yer yer kendini acındırmış (ben şöyleyim böyleyim falan) acayip bir yazı yazmış çok yapmacık.Açık açık bir fırlamanın önce rahatsız edip sonra evine ansızın girince kendini tutamayıp yaşına boyuna bakmadan eline geçen cisimle gelişine vurduğunu söyle de milletin zamanını alma.İşte böyle kompozisyonlardan nefret ederim.Bence olay, ne sagopanın anlattığı kadar masum ne de gazete yazdığı kadar objektif.İkisini de oku,sentez yap, aritmetik ortalamasını al.

Sonuç:Sagopa'nın çocuklara karşı bir kıllığı var ve sinirine yenik düşebiliyor yaşa bakmaksızın,çocuk ise fırlamanın teki ve olay burada olduysa -ki öyle görünüyor- çocuk kaşınmış.Sagop'un üzgün olduğunu söylemesi falan da başından savma+reklâm politikası.İstese vurmayıp yaka paça dışarı yollayabilirmiş ya da sözle falan azarlayabilirmiş ama vurmuş.Geçiniz.

Evet CEZA, top sende!

Fark var,kapısını çalan çocuğa vuranla aramızda bir fark var.
    Sitesinde oturan asosyalle aramızda kocaman bir fark var.
    Medyayı günah keçisi yapanla aramızda iyice bir fark var.
    İyiyle kötü arasında irice bir fark var.
    yovv yovv yovv yeah disssssss...

• hadi ceza sana malzeme çıktı bol bol diss atarsın işte
  • Benim icin dinledigim insanın kişiliği fark etmez. Okurken de dinliyordum yine cunku sarkısı hoş gelior. ama yine de Sagopa bence yanlış bir sey yapmaz. Hepınız tahmin edersiniz ki olayda carpıtma veya eksik bilgi wardır
    bize yansıtılanı bu kadar oldugu icin bu kdar biliyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peter Hammill -- 30 Mart 2009; 9:57:47 >
  • Çocuk merakından bakmış , yanlış olsada çocuk işte.Dövülür mü lan küçücük çocuk ? Çocuğu içeri çekip dövmüş.İlk önce insan gibi konuş.Adam çocuk dövmüş hala savunmasını yapıyor.Bu seferde ona dava açılacak anlaşılan.Sevmem zaten Sago'yu.Sonra da tasavvuf diye dolaşıyor ortalarda.Çocuk dövmekte sünnet miymiş ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: savaşzamanı

yasalara göre kimse kimsenin evine zorla giremez sizin evinize biri zorla girse nasıl karşılarsınız hoşgeldin mi dersisiniz =??

dua etsin ayuncak tabancaymış ben olsam o silahta gerçek olurdu

eve girmiyorki çocuklar camdan bakıyor sagopa içeri sokuyor çocuğu
  • Sago böle bişey yaparmı yaw
  • Küçükken hangi birimiz zilli baba oynamadık ki bence olabilir böyle şeyler büyütmemek gerek sonuçta ünlüdür diye 4 4'lük olcak diye bir şey yok değil mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: the-revival

Sago böle bişey yaparmı yaw

Doğramadığına şükretsin çocuk
  • Nıe yapmasın lan ben olsam onun yerınde hepsıne baglar tartaklardım
  • quote:

Orjinalden alıntı: UNDERGROUND RAP

hadi ceza sana malzeme çıktı bol bol diss atarsın işte

Yovv çoluk çocuğu döversin fark var çocukla senin aranda kocaman bir fark var.
    Çocuğun kanadını kırdın uçamadı savaşa soktun koşturdun.

• Dövdüğü çocuk kız çocuğuymuş hala sagopayı savunanlara onun yalan açıklamasına inanlara allah akıl fikir versin

http://www.sabah.com.tr/2009/03/30/haber,A289DFDDEB3647ADB3FBA00B7686FB2E.html
  • doğal
  • Abartmışlar
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.