Şimdi Ara

Sagopa Kajmer 11 yaşındaki hayranını dövdü (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
28.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O ayrıntıya dikkat etmemiştim kız çocuğu mu dövmüş bide Terbiyesizlik ya hayvanlık
  • Sagopa Kajmerin sitesinde yapılan açıklama :

Medya Yine Yapacağını Yaptı

Yunus ve Esen ÖZYAVUZ 29.03.2009 tarihinde(dün) evlerinde istirahat ederken önce kapı zili yaklaşık yirmi dakika kadar çalınmış, sonra yumruklanmaya başlanmış bununla kalmayan yaklaşık 8-10 kişilik grup camları yumruklamaya başlamışlardır. Bu arada camı zorlayarak açan kişi diğerlerine seslenmiş ve –gelin lan gelin açıldı– demiştir. Bunun üzerine
    Zaten Tehdit edildiği için Bakırköy C.Başsavcılığı’ nda soruşturması devam eden Yunus ÖZYAVUZ dışarıya çıkmış ve yarım saati aşkın bir süredir kapı ve camları taciz eden ve nihayetinde açan Ç.D’ye elinde bulunan (Ç D’nin kendi elindeki) oyuncak silahla bir tane vurmuştur. Tehdit edilen bir insan psikolojisiyle düşünmek elbette ki normal olmayacaktır. Kaldı ki Yunus ÖZYAVUZ ilk andan bu yana pişmanlığını belirtmektedir. Ç D’nin kendi ifadesinde bile yer almayan bir çok asılsız haberin medyada yer alması medyanın güvenilirliğini ve saygınlığını açıkca göstermiştir.
    Yalan yanlış iddiaları haber diye servis eden tüm yayın kuruluşları hakkında suç duyurusunda bulunulacaktır.
    Bir sanatçının kendi hayranına bahsedildiği şekilde davranması hiç mümkün olabilir mi? Kaldı ki Sagopa Kajmer ismi hiçbir zaman böyle bir olayla anılmamıştır. Onun hayranlarına da hayranı olmayanlara da nasıl davrandığı 12 yıllık sanat geçmişinden bellidir.�
    Sözde haber diye sunulan saçmalıklardaki iddiaları değil Onu tanımayan muhabirler düşmanları bile ileri sürmezdi…

Not:Medyanın beyan ettiği yalan haberlerdeki gibi Sagopa Kajmer bir kız çocuğunu dövmemişir,olaydaki çocukların hepsi erkek çocuğudur.

Avukat Cemal Donat

• Bütün Sagopa Düşmanlarına Gün Doğmuş Herkes Bir Taş Atsın Bakalım Sagopanın Açıklaması doğruysa Siz üstüne daha ne laf ediyorsunuzki kameralara artislenmiş diyosunuz siz olsanız sinirli halinizle ana bacı kayarsınız belki hiç belli olmaz insanlık hali

olay doğal birşey
  • Bana biraz abartı gibi geldi 20dk zil çalmışlar camı kırmışlar içeri sis bombası atmışlar vs..
  • Haketmiş velet, Eleştirenlere söylüyorum. Siz olsanız, Evinize izinsiz giren veledi dövmez misiniz ???.
  • Bir de kız çocuğunu dövüm daha da soğudum.
  • sagopa hakli burda kim olsa ayni seyi yapar medya buyutmus herzamanki gibi
  • Siz Melankolia ailesinin ne olduğunu, hangi temellere dayalı bir aile olduğunu ve ne saygınlıkta olduğunu bilmediğiniz için ancaaaa atıp tutarsınız.Yunus abi böyle birşey yaptıysa KESİNLİKLE vardır bi sebebi ve zaten açıklıyor Türkçe okuması olan var ise o paragrafı okuyabilir.Siz hergün tehdit alsanız bir gece bile gözünüzü kapatıp rahat uyuyabilir misiniz?
    Kaldı ki çoluk çocuk diyip savunuyorsunuz bende çocukken az yaramazlık yapmadım ancak bedelini de çektim,herşey karşılıklı sonuçta yaramazlığın dozunu aştığımda okkalı dayağı az yemedim.

Emin olun o adamın (yunus abimin) ufacık çocukla uğraşacak kadar boş vakti yok, birde diyorsunuz reklam yapıyor.Reklam yaptığı için tv'lerden paparazzilerden köşe bucak kaçıyor dimi? Reklam yaptığı için sanatıyla ön plana çıkıp rap müzikte 1 numara dimi?

Aklınızı başınıza alın ve Sagopa'nın hangi nitelikte bir kişiliğe sahip olduğunu bilmeden KONUŞMAYIN !
    Çünkü onun izini süren bu kadar kişi yanılıyor olamaz !

Sagopa Kajmer Evliya-I Rap For Melankolia Family Mahlas Kaf - Kef!

• quote:

Orjinalden alıntı: Permanent.

quote:

Orjinalden alıntı: the-revival

Sago böle bişey yaparmı yaw

Doğramadığına şükretsin çocuk

Destere..

• Medyanın neler salladığını hepimiz biliyoruz buda onlardan biridir kesin.Benim evimede birisi camdan girerse çocuk demek evire çevire döverim babası gelsin babasınıda döverim.Sagoda çocuğun kafasına vurmak istemiş galiba ama gözüne doğru gelmiş.Sago kız çocugunu dövücek bi adam değil 11 yaşındaki erkek çocugu izinsiz başkasının evinin camını acabiliyosa sagoda onu dövebilir. Çocugun yaptıgı davranış normal ise buda normaldir inadına sago
  • quote:

Orjinalden alıntı: Frost_Nova

Evet CEZA, top sende!

Fark var,kapısını çalan çocuğa vuranla aramızda bir fark var.
    Sitesinde oturan asosyalle aramızda kocaman bir fark var.
    Medyayı günah keçisi yapanla aramızda iyice bir fark var.
    İyiyle kötü arasında irice bir fark var.
    yovv yovv yovv yeah disssssss...

hamınımamınıamınımınımmınıhamınıdımını
  • quote:

Orjinalden alıntı: Wolewa

Çocuk merakından bakmış , yanlış olsada çocuk işte.Dövülür mü lan küçücük çocuk ? Çocuğu içeri çekip dövmüş.İlk önce insan gibi konuş.Adam çocuk dövmüş hala savunmasını yapıyor.Bu seferde ona dava açılacak anlaşılan.Sevmem zaten Sago'yu.Sonra da tasavvuf diye dolaşıyor ortalarda.Çocuk dövmekte sünnet miymiş ?

En müthiş yorum..
  • Duyduğu herşeye inanan çok tecrübeli(!) pek muhterem arkadaşlara diyebileceğim hiçbirşey yok.

Olaylara dışardan bakmak tabi ki kolay , olaya kendi açınızdan bakıyorsunuz hep, bir seferde kendini karşıdakinin yerine koyup düşünmek hiçbirinize kolay gelmiyor nedense.

Burda yok 11 yaşındaki çocuğu mu dövmüş, yok gücü ona mı yetiyor diyenler de , Sagopanın sitede yayınladığı şu yazı size ne kadar yapmacık geliyorsa , sizde o kadar yapmacık konuşuyorsunuz. Biz(!) İnsanoğluyuz , şüphesiz günlük yaşantımızda pek çok sorunla karşılaşıyoruz ve bu sorunlar neticesinde çok sinirli olduğumuz, etrafımızdakileri terslediğimiz , pek çok insanın kalbini kırdığımız, küfürler ettiğimiz hatta şiddete başvurduğumuz zamanlar elbet oluyor. Siz zor zar vakit bulduğunuz gün içerisinde , 11 yaşındaki bir velet tarafından (eğer yukarda yazılanlar doğruysa, zile basıldığı, camın zorlandığı vs. ) bu şekilde rahatsız edilirseniz, hiç agresif bir zamanda olmasanız bile , tepeniz atar , elbet sert bir tepki verirsiniz. Özelliklede evinize girilmeye çalışılması sizi deli edebilir , çünkü o ev sizin mahreminizdir , içerisinde eşiniz (varsa çocuklarınız) bulunur.Bırakın 11 yaşındaki çocuğu, 7 yaşından 70 yaşına kadar kimseye güvenilmemesi gereken bir devirde bu tepkide gayet normaldir. Herkesin vereceği tepki elbet değişik olur , ama verilen diğer tepkilerede saygılı(!) olmak lazımdır. Çünkü her insanın yapısı farklıdır. Lakin bu 11 yaşındaki bir çocuğa dayak, yumruk şeklindeyse orasının adli kısmı elbet görülür. Sagopaya her fırsatta taş atanlarda , hemen olaya kesin Sagopa çocuğu dövmüştür diye olaya giriyorlar. Evinize camdan girmeye çalışan çocuğa siz "Oo hoşgeldin gel buyur meyve suyu iç mi" diyeceksiniz sanki ? Verdiğiniz tepki bundan aşağı kalır mı olucak ? Bakın bende belirtiyorum, Sagopanın (eğer çocuğu dövdüyse tabi) haklı olduğunu savunmuyorum , ama sadece oyuncak tabancayla bir kez vurduysa da kaza sonucu böyle bir morarma olduysa bu büyütülecek birşey değil,sonuçta kaza .O çocuk o eve girip çocuk aklıyla birisini öldürse, o zaman ne olucak peki ?

11 yaşından hepiniz geçtiniz, belki yaşı biraz daha büyük olanlar çocukluklarından daha çok uzaklaştıkları için anımsamakta zorluk çekiyorlar ; fakat 11 yaş camdan girme, zile basma gibi faaliyetleri yapmak için çokda küçük bir yaş değil .

Bu olay yüzünden Sagopa'nın kişiliğine laf ediyorsunuz, kullandığınız müzik çaların şarkı listesindeki sanatçılardan(Metal dinleyenler metalciler, dinlediğiniz bazı rapçiler, popçular vs) bundan çok daha pis işlere bulaşmıyorlar mı sanki ? Esrar çektiğini , uyuşturucu kullandığını bildiğiniz halde , dinlediğiniz birçok şarkıcı(!) yok mu peki ?

Hiçbirşeye inanmasanız , yine çocuğu dövse de , açıklamasında yaptığı şu kısım sizin olayın perde arkasını bırakıp onu Allah'a havale etmenize yeter. Yazı isterse yapmacıklığın sınırına ulaşsın, ben içinde Allah kelimesi olan cümle kullanıpta, dürüstlüğünden sapıcak bir adam daha tanımıyorum.

quote:

kim benim camımı açıp evimden içeri girmek isteseydi aynısını yapardım hatta sen küçük olduğun için sana oyuncak tabancanla vurdum yine de Allah'ın huzurunda senden özür diliyorum.Aslında bizim gibi adamların bu gibi durumlarda başına geldiği imtihanlar belirleyicidir.İnsanın hata yapması imtihanı kaybetmesidir.

Gerçekten samimi yazmıyorsunuz, Sagopayı sevmediğiniz için bulduğunuz her fırsatta onu kötülüyorsunuz ama işin gerçeğini en nihayetinde Allah biliyor, eğer böyle birşey yaptıysada bir ceza almassa bu dünyada , o hesabıda diğer tarafta Allah görür siz o güzel kafanızı yormayın.

Lütfen sataşma biçimindeki eleştirilerle bana gelmeyin, insanca, medeniyet seviyesinin dışına çıkmadan, laf sokma yarışına girmeden, bana nefret duymadan sadece yazdıklarımı göze alarak yorum yapıcaksanız eleştirilere daima açığım.

Saygılar...

• quote:

Orjinalden alıntı: Wolewa

Çocuk merakından bakmış , yanlış olsada çocuk işte.Dövülür mü lan küçücük çocuk ? Çocuğu içeri çekip dövmüş.İlk önce insan gibi konuş.Adam çocuk dövmüş hala savunmasını yapıyor.Bu seferde ona dava açılacak anlaşılan.Sevmem zaten Sago'yu.Sonra da tasavvuf diye dolaşıyor ortalarda.Çocuk dövmekte sünnet miymiş ?

bi yazılanları açıklamaları okusaydun keşke.......
  • 11 yaşındaki çocuk kız olsa,

1- Elinde oyuncak silah falan olmaz !

2- "Gelin LAN gelin Açıldı" diye bir cümle kurmaz !

3- Kapıyı camı yumruklamaz , başkasının evine girmeye çalışmaz.

bunlar hep erkek çocukların kendisini ıspatlama çabasıdır.

Ayrıca burada atıp tutanlarada bir iki tane lafım olacak.

Her insanın sinir dengesini kaybettiği anlar olabilir. Eminim sizde sinirinizden dolayı hata yapmışsınızdır.

Kaldiki çocuk eve yanlışlıkla girmiş olsa hani bir derece.
    "Çık dışarı" dersin. Ama camı açıpta 8-9 çocuğa gelin lan gelin açıldı diyorsa , hepimiz aynı hareketi yaparız o sinirle. O sinir karşıdaki insanın çocuk olduğunu bile unutturur adama.

Sagopa'ya yüklenenleri karıncayı incitmeyenler sanırsın !
  • Arkadaşlar kim olsa aynı şeyi yapardı hatta daha afazlasını bile yapabilirdi çünkü haklı türk ceza kanunu buna eve tecavüz deniyor çocuu ağzunu burnunun yerini değiştirse gene o haklı çıkar çünkü kimse kimsenin evine izinsiz zorla girmeye hakı yoktur bu çocuk olsa bile kaldı ki cama çerçeveye cam atmalar saatlerce kapı çalmalar var dua etsin sadece ufak bir morluğunun olduğuna Yalan yalnış haberlere söylentilere inanmayın...
  • iinsanların heranı sağlklı olmayablr adamn işi youndur ogün canı bişee sıkkndr ona göre aşırı tepki wermiş oplablr ama yinede yanlş bişe (ben olsam bnde aynısını yaprdm))
  • Yahu çocuk zaten beter bişimiş. Sago da kafasına vurmakla kötü etmiş ama olabilir yani.

Yazılanların da samimi olup olmadığına takılmayın be.

dinleyin gitsin!!!

• küçük çocuklar böyledir üflesen ağlayarak evine koşar, herkesin başına da böyle şeyler gelebilir yeni nesil çocuklar kız gibi, daha geçenlerde bizim buradaki spor salonuna ufak çocuklar gelmişti sahada top oynamak için gündüz de boş olduğu için izin verdiler, o sırada da çalışan arkadaşların işi olduğundan başka biri emaneten duruyordu, bu başka biri de yarma gibi bir bodyguard, gelip çocuklardan biri buna sen kimsin lan ne karışıyorsun gibilerinden laflar edince ki normal büyük yapılı bir insanın bile çekineceği türden bir adamdır çocuğa tokat bile sayılmayacak şekilde eliyle yanağından hafif itti, tabi çocuklar hepsi birden ağlayarak eve koştular sonra işte telefonlar geliyor yok oğlumu dövmüşsünüz polise vericez seni falan filan

bu yüzden çocukların dediğine falan itibar etmeyin, ufak çocuk dövülür mü de demeyin bal gibi dövülür

• sago samimi yazmış bence
    seviyorum :D
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.