|
Bildirim
|
Özelliği ne bunun
|
bu terliğin 180 liralık nesi var anlamış değilim... limangodan yıllar önce almıştım, alaturka tuvalet terliği olarak kullanıyorum
|
Şok'dan Gezer terlik aldım, Cross terlik de deneyimledim aman aman bir fark yok hep marka algısı..
|
Reis bu mu unisex
|
bunun benzerini flodan 50 liraya almıştım polaris marka,1 numara küçüldü
|
Bana yakın mağazada var her renkten her numaradan ama okadar parayı terlige vermek pekte işime gelmiyor
|
Begenmeyenler almasın da, giymesinde . Kesinlikle kullanılması gereken bir ürün. En son 4 günlük yurtdısı tatilinde neredeyse tüm gün elimle beraber giydik. Önyargılarınızı bir yana birakıp , tavsiyelere uyun .199 fazla geldiyse , sezon sonuna dogru daha uyguna alınabilir. Bu arada cocuklar için cok rahat ve ayakları koruyan aynı zamanda saglam bir terlik. Ben kızım için heryıl bir tane alıyorum ve o sezonu rahat geciriyor.ayak numarası buyuyune kadar kullandık hep, hiç parcalanmadı. Bende yaklasık 5-6 senedir kullanıyorum. Tavsiyemdir. Bakmayın siz, hayatında hiç kullanmayanların yorumlarına.
|
Bu terlikteki en büyük problem, eğer pisuvar yoksa, AYAKTA İŞEYEMEMEKTİR :) o deliklerden minnoş minnoş tanecikler içeri doluyor :)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|