Şimdi Ara

Sağlık raporu uzman hekim(ler) sevki

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, ehliyet almak için sağlık raporu almaya aile hekimime gittim ve beni psikiyatriye ve göz doktoruna sevk etti.


    Psikiyatriden raporumu aldım, aile hekimimin verdiği kağıtta "1. grup sürücü olur" kutucuğunu işaretledi. Daha sonradan göz muayenesi olmak için özel hastaneyi aradığımda bana "Burada ehliyet alabilir gibi gözüküyor, psikiyatrist ehliyet alabilir diye işaretlemiş" dedi fakat kafam karıştı, çünkü aile hekimim beni iki farklı branşa sevk etmişti.


    Bu konuda bilgisi olan var mı? Şu anda göz muayenesi olmam gerekiyor mu?


    Son bir soru daha sormak istiyorum, göz muayenesi olmaya özel bir kliniğe gittiğimde bana "Rapor işlemlerini devlet hastanesinden başlatmışsınız, göz raporu alacaksanız yine devlet hastanesinden almanız gerekli" dediler. Sıkıntı şu ki göz doktorlarının tüm randevuları dolu ve randevu alamıyorum, ayrıyeten 1 ocaktan sonra başvuru fiyatına (duyduğum kadarıyla) 1000 TL civarı zam geleceği için yetiştirmeye çalışıyorum. Babam özel hastaneye gidersek olacağını söyledi, sıkıntı göz kliniğine gitmeyi denememmiş ama emin olamadım. Bu konuda beni aydınlatabilecek arkadaşlar yazarsa sevinirim.


    Konuyu çok dağıtmamaya çalıştım, umarım kurallara uygun ve derli toplu bir post olmuştur. Okuyan arkadaşlara teşekkür ederim, yardımcı olmak adına sormak istediğiniz herhangi bir soruyu buradan veya özel mesaj sisteminden sorabilirsiniz. İyi forumlar








  • Aile hekimine git rapori iptal ettir özelden alıcam de sonra git özelde hallet yoksa çok uzun sürer

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.