Bildirim
SAĞLIK RAPORU İSTEYEN BÖLÜMLERE ELEKTRONİK KAYIT YOKMUŞ!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Konu güncel
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Belgeyi hastaneden alıp, üniversiteye gidip kayıt yaptıracaksın.
Hocam bazı arkadaşlar baya zor alınıyor felan demiş abartı mı ?
Kurul raporu istedikleri için tek tek doktorlara gidiyorsun. Genelde bakmıyorlar sadece soruyorlar bir şeyin var mı diye. Sonra kurul onayı gibi bir şeye gidiyor. Aynı gün akşama doğru veya ertesi gün alıyorsun.
Yok be ne zor falan değil bir gün gidip bütün doktorları dolaşacaksın tabi doktorların hasta sırası olacak hiç sıra mıra dinleme hasta çıkınca dal içeri 2 saniyelik işin var kbb v.b yerlere gidip doktordan sağlam raporu alacaksın yanlız 200₺para istiyorlar
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Paranın eğitim için olduğundan dolayı istenmeme gibi bir durumu var. Bazı hastaneler almıyor diye biliyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: 4141cakabey41
Hocam bazı arkadaşlar baya zor alınıyor felan demiş abartı mı ?
Ben tıp kazanıcamda bana sağlık raporu vermeyecekler o hastaneyi başlarına yıkarım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Gerçek Bayburt bu değil -
Ya arkadaşlar sağlık raporu diş hekimliği için geçerli değil mi?Nereye başvurmam gerektiğini yazmıyor.Tıp var ftr var ama diş yok? _____________________________ -
Teşekkürler hocam
Teşekkürler hocam
_____________________________ -
Üniversitenin sitesinde yazıyordur.
Kazandığın üniversitenin duyurusunu oku. Kafana göre iş yapma. Yazıyorsa diş fakültesi diye vardır yazmıyorsa yoktur. Başka üniler ya da insanların fikri önemli değil. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Eray_Yucel
Kazandığın üniversitenin duyurusunu oku. Kafana göre iş yapma. Yazıyorsa diş fakültesi diye vardır yazmıyorsa yoktur. Başka üniler ya da insanların fikri önemli değil.
Hocam bulamadım ondan sordum zaten.
http://oidb.akdeniz.edu.tr/2017-2018-egitim-ogretim-yili-yeni-kayit-duyurusu/ acaba ben mi göremiyorum_____________________________ -
ben de adıyaman tıp kazandım.öğrenci işlerini aradım,e kayıt yaptırdıktan sonra 29eylule kadar saglık raparonu götürmek gerekiyormus.diğer tum belgeler e kayıtta görüntüleniyor zaten.yani özetle e kayıt yaptırdıktan sonra sağlık raporunun suresı uzun.öğrenci işleriyle görüşmenızı tavsıye ederım hocam _____________________________ -
Hocam sen kaç gibi aradın ben 1 saat önce birkaç kere denedim açmadılar
aynen hocam açmadılar sonra açtılar ama dene bıkac kere _____________________________ -
Aynen,
tıp kazanmış bi adama ne zorluk olabilir ki?
hayır nedir yani...
tebrikler kardeşim..._____________________________ -
2020-bilgisi olan var mı _____________________________
Benzer içerikler
- sakarya dershane yorumları
- 12.sınıfta alan değiştirme var mı
- milli eğitim bakanlığı ders kitapları nereden alınır
- fizyoterapi 2 yıllık okuyanların yorumları
- açı dershanesi yorumları
- telegram indirim kanalları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X