Şimdi Ara

Sağlık ocağından nasıl rapor alırım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün kitap sınavım vardı okumadiğim icin gitmedim rapor almam lazim . Doktora ishalim cok halsizimmi desem bilegim agriyomu desem bilemedim mahalleden bi arkadas hastayim de verir demisti pek detayci degil heralde doktor yardim lutfen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up acil

• quote:

Orijinalden alıntı: Skins

Bugün kitap sınavım vardı okumadiğim icin gitmedim rapor almam lazim . Doktora ishalim cok halsizimmi desem bilegim agriyomu desem bilemedim mahalleden bi arkadas hastayim de verir demisti pek detayci degil heralde doktor yardim lutfen.

bi buyugunle git tek basima kac kez gittim rapor vermedi bide mazeret degil.

• Aynen kardeşim :D sağlık ocagında kı doktora söyle karnım agrıyorde ishal olmuşum de bugun okula gidemedim tuvalete gıtmekten vs vs :D ama bıraz ınandırıcı olsun orda kıvran fln tuvaletım geldı gıbılerınden :D belkı verır yada dırek soyle ben okula gıtmedım bana rapor verırmısın de :)
  • Belim, kolum ağrıyor -bir-iki kas ağrısı kremı adı- kremi tarzı bi krem verir misiniz? Ha birde rapor yazarsanız sevinirim.

Not: Sorarsa arada bir oluyor bana dersin. Ayrıca krem ismi söylersen daha inandırıcı olur.

• quote:

Bugün kitap sınavım vardı okumadiğim icin gitmedim rapor almam lazim . Doktora ishalim cok halsizimmi desem bilegim agriyomu desem bilemedim mahalleden bi arkadas hastayim de verir demisti pek detayci degil heralde doktor yardim lutfen.

Ben 5 gün rapor aldım. Senee başında söylemiştim ygs var rapor verirmisiniz diye doktora sık gittiğimiz için doktor tanıyo. Dün gittim ygs sınavım var rapor yazarmısınız dedim yazdı
    not. Annenle git rapor almaya şansını dene

• sağlık ocağındaki doktorlar kıl oluyor devlet hastanesine git biraz halsiz gibi davran verir rapor. . .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • az önce gittim. ygs ye çalışacağım dedim. verdi sağ olsun. bir hastalığın varsa git muayene ol. sonrada okula gidemedim, rica etsem 2 günlük rapor yazabilir misiniz de.
  • Sağlık ocağı artık kolay kolay rapor vermiyor herhangi bir hastanenin aciline git al hemen verirler

• Sağlık ocagina gidicem simdi kas agrisimi desem ishalimmi desem bilemiyorum am rapor vermezse ozel hastaneye gidicem

• Beyler up durust durust sinav caliscam mi desem ishalim diyip numarayami yatsam

• Up

• o senın doktorunlada alakalı mesela benım doktorum cok kafa bır adam, son senemde bıle okadar rapor olayları cıkmasına ragmen bu rapor ısınde dıyodum dersaneye gıtmek ıcın rapor alabılır mıyım dıye oda verıyordu, bence durust ol kardesım sonucta oda ogrencılık yollarından gecmıs bır ınsan senı anlayısla karsılıycaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: redway

o senın doktorunlada alakalı mesela benım doktorum cok kafa bır adam, son senemde bıle okadar rapor olayları cıkmasına ragmen bu rapor ısınde dıyodum dersaneye gıtmek ıcın rapor alabılır mıyım dıye oda verıyordu, bence durust ol kardesım sonucta oda ogrencılık yollarından gecmıs bır ınsan senı anlayısla karsılıycaktır

arkadaş çok haklı doktor la alakalı. bazı doktorlar rapor karşıtı hani hasta olsan bile zorla rapor verir sanki maaşından kesiyorlar gibi. bazılarına dürüst olduğun zaman veriyor sıkıntı yok lisedeyken hiçbi zaman sağlık ocağından alamadım rapor özel den alıyodum hep.
  • Özelden al dediğim gibi acile gir karnım ağrıyo vs de ishalim de raporda iste hemen eline GASTRO ENTERİT yazan raporu tutuştururlar

• quote:

Orijinalden alıntı: AktifProje

Özelden al dediğim gibi acile gir karnım ağrıyo vs de ishalim de raporda iste hemen eline GASTRO ENTERİT yazan raporu tutuştururlar

18 yasindan kucuk olmam sorun olurmu acilde

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AktifProje

Özelden al dediğim gibi acile gir karnım ağrıyo vs de ishalim de raporda iste hemen eline GASTRO ENTERİT yazan raporu tutuştururlar

18 yasindan kucuk olmam sorun olurmu acilde

Hayır olmaz Zaten özel hastane bile olsa ücret almazlar acil için devlet ödemesini yapıyor.

• daha yeni sağlık ocağından geliyorum. Ateşim var ve başım ağrıyordu. Birde şiddetli öksürük vardı. Doktor ilaç yazdı, işe gidemediğim için raporda istedim vermedi. bunlara rapor yazılmaz dedi. bu hasta halimle okadar yolu yürüdüğümle kaldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Byfe

daha yeni sağlık ocağından geliyorum. Ateşim var ve başım ağrıyordu. Birde şiddetli öksürük vardı. Doktor ilaç yazdı, işe gidemediğim için raporda istedim vermedi. bunlara rapor yazılmaz dedi. bu hasta halimle okadar yolu yürüdüğümle kaldım.

İshalim dedim cakti raporu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.