Şimdi Ara

Sağlık her şeydir beyler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
1
Favori
912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yok tyt de az yapıyorum, yok kafam basmıyor, netlerim niye artmıyor diyenlerle dolu forum. Hak vermiyor değilim onlara ben de eski ben olsam öyle düşünürdüm çünkü sağlığım yerindeydi, ama şunu anladim ki insan sağlığını kaybedince isterse dünyalar onun olsun yine bir boşluk oluyor içinde

35 k dan mezunum, netlerim iyi çok şükür ama dediğim gibi bunların bana hiç bir faydası yok. Keşke geçen yıl yazsaydım diyorum çünkü 1 yıl daha bu psikolojiyle evde hazırlanmaya katlanamıyorum, sağlık sorunum psikolojik değil nitekim psikolijimi bozuyor, bu saatte uyanık olmamın sebebi de budur.

Keşke benim de netlerim düşük olsaydı hedefime ulaşamasaydım ama sağlığim yerinde olsaydı, dediğim gibi bu dediklerimi ancak bir şeylerini kaybetmiş insanlar anlar, ben de düzgün birisi olsam pek anlam veremezdim bunlara,

Çok şükür ölümcül bir hastalık değil ama henüz bir tedavisi yok. Söylemek istemiyorum lütfen sormayın hastalığı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• +1 sağlığını kaybedince diğerlerinin pek bir önemi kalmıyor

• Tinnitus olabilir mi acaba?(Gerçekten kötü)Geçmiş olsun

• minaroza M kullanıcısına yanıt

Evet hocam maalesef

• Sınav stresi yaşarken annem hastalandı ve o gün Türkiye birincisi olsam da hiçbir anlamı yoktu. Konu sahibine katılıyorum.

• Çok haklısın kardeşim benim babam hastalandı ve onu kaybettim sınav senesi. Çok şükür kısmen güçlü durabildim kazandım bir yerler ama sağlığın önemini insan kaybedince anlıyor.

Yalan Dünya sınav mınav hepsi boş iş. Ailenin ya da senin sağlığın elden gidince anlıyorsun dünya işlerinin ne kadar boş olduğunu.
  • Aynen öyle seni en iyi ben anlarım hocam. Allah şifa versin. Psikolojine iyi gelmesi açısından tavsiyem var. Hastalar risalesini oku Bediüzzaman'ın yazdığı. Google a yazarsan çıkar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sevgili her şey değildir!
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende de var tinnitus gerçekten rahatsız edici ama birazcık abartmadınız mı hocam başlığı açmadan önce kanser falan sandım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B26350344 -- 3 Ocak 2021; 14:38:58 >
  • Bel fitigim vardı boyun fıtığım da çıktı ders çalışırken ölüyorum.
    Sağlık sorunu olmayan pek anlamaz ama beyler asgari ucretli bir işte çalışsaydım da bu fıtık olmasaydi

• Allah şifa versin hocam.

• Yani dediğim gibi insan daha üst bir hastalığa sahip olmadan o anki durumunu en kötü sanıyor, aslında yalnızca geceleri çok sessiz olduğu için duyuyorum hatta bazen düzenli uyursam ve stres yapmazsam 1-2 ay unutabiliyorum böyle bir şeye sahip olduğumu, ama bazen de bu gece olduğu gibi alevlenebiliyor çınlama. Allah ikimize de şifa verir inşallah.

• Insallah hocam , geceleri cok kotu cidden ama gun icinde arkaplandaki sesler bastirdigindan unutuyoruz. Tip ilerledikce cozumu de bulunacaktir dert etme :)

• Allah iyilik, sağlık, huzur versin hocam. Dediğiniz gibi her şeyin başı sağlık. Allah yardımcınız olsun hocam, keşke sizin gibiler her zaman istedikleri şeylere ulaşabilse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leader of Birmingham. -- 3 Ocak 2021; 14:48:28 >
  • Ben de sınava hazırlık sürecinde sağlık sorunu yaşadım. O dönem doktor kapısında sonuç beklerken içimde hem korku hem pişmanlık vardı, söz konusu sağlık olunca ve konu ciddi olunca insanın gözü o anda diğer tüm sorunları çok küçük görüyor, keşke şimdi burada olmak yerine masa başında olsaydım sadece dersleri kafaya takıyor olsaydım ama burada olmasaydım diyordum. Hedefim hep aynıydı çocukluktan beri çok istiyordum. O dönem bu sağlık sorunlarını yaşayınca bomboş geçti. Bu yıl yks kitaplarını aldım, gayette iyi gidiyordum, netlerde çok kötü değildi yani ilerleme sağlıyordum ama daha fazla devam edemedim bazı nedenlerden dolayı. Şimdi yks kitaplarını kaldırmış başka bir sınava aklımın ucundan şimdiye kadar hiç geçmemiş bir bölüm için çalışıyorum. Sınava kadar ve sınav anında bir aksilik yaşamazsam olur. Ama şöyle bir geçmişe baktığımda pişmanım. Keşke zamanında sağlığımı da düşünerek elimden geleni yapsaydım da sevdiğim bir bölümü okuyup çalışsaydım diyorum. Bu başlığı görünce yazmadan geçemdim.

• Konuyu yeni gördüm tam da benim delirmek üzere olduğum zamanlarda açılmış, o zamanlar foruma hiç girmiyordum bende de tinnitus denen illet yaklaşık 3 aydır var ve biliyorum ki şu anda çözümü olan bir sorun değil malesef, okulmuş üniversiteymiş umrumda bile değil zaten üniversite okumak bana göre değilmiş bide üzerine bu çıktı hastanesi, çocuk sesi çıldırtıyor beni.3 sene önce üniversiteyi kazanınca sanki bir daha hiç sorun çıkmayacakmış gibi hissediyorsun ama daha beteri çıkıyor mesela bunun çözümünü bulurlar başka bi illet çıkar.
    Yinede arkadaşlara tavsiyem olacağı varsa malesef oluyor kaçarı yok kendinizi üzmeyin bu sesle 10 yıldır yaşayan insan gördüm ki daha uzunları da varmış.
    Son olarak "Frequency Therapeutics" isimli bir şirket işitme kaybını tedavi edebilecek bir ilaç üzerinde çalışıyor faz1 sonuçları olumluydu, bu ayın içerisinde faz2 sonuçları açıklanabilirmiş, ilacın ismi fx-322 dileyen bakabilir.
    https://www.frequencytx.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheIOzI -- 15 Mart 2021; 11:8:28 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.