Şimdi Ara

Sevgili her şey değildir!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet beyler konu açık. Sevgilim var fakat dostum yok.

14 yıllık dostumu kaybettim yada o beni kaybetti her neyse. Haftasonları çıkar gezerdik fakat şimdi haftasonları hep evdeyim. Sevgilime bakıyorum, ona göre hava hoş dostları var sürekli geziyor dolaşıyor. Keşke akrabalarım burada olsaydılar en azından onlarla gezerdim. Çok yalnız hissediyorum kendimi :(

• neredesin kardeşim
  • Sevgilinle vakit geçirmeyi dene
  • @lordemo; Erzurumdayım.

@Teutonic_; Hocam haftada 1-2 kere buluşuyoruz. Daha yeni ilişkim, bir kere sinemaya gidebildik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lil wayne22

@lordemo; Erzurumdayım.

@Teutonic_; Hocam haftada 1-2 kere buluşuyoruz. Daha yeni ilişkim, bir kere sinemaya gidebildik.

Erzurum uzak be kardeşim yakın olsak gezerdik, takılırdıkta olmadı. Forumdan birilerini bulalım sana.
  • Kardeş sende sevgilinle takıl. O seni arkadaşlarıyla tanıştırır farklı insanlar tanımış olursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Huseyinn31

Kardeş sende sevgilinle takıl. O seni arkadaşlarıyla tanıştırır farklı insanlar tanımış olursun.

Hocam çok kıskanç, kendi arkadaşlarıyla tanıştırması imkansız gibi. İleride olur falan diyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu yaşadığımız hayat değil
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • UP
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Huseyinn31

Kardeş sende sevgilinle takıl. O seni arkadaşlarıyla tanıştırır farklı insanlar tanımış olursun.

Hocam çok kıskanç, kendi arkadaşlarıyla tanıştırması imkansız gibi. İleride olur falan diyor.

hocam o zaman işin zor...
  • Dost tabii ki olacak fakat "dost" temalı bir konuya böyle bir başlık koyduysan, gerçekten aşık olmamışsın demektir.
  • quote:

Kıskanç olup arkadaşlarıyla gezerken eşlik eden erkek var mı acaba ? Hani kıskandığı için seni tanıştırmıyor ya onun yanında erkek olabilir mi diye aklıma geldi.
  • hafif ılıklık sezdim sende
  • bir gece ansızın gelebiliriz...

Sevgili her şey değildir!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whiskey -- 15 Nisan 2012; 12:56:04 >
  • aynen ya benımkısıde oyle arkadaslarından bahsediyor işte diyorum tanısırız bı gun felan yok olmaz diyor sonra hep kendını ovuyor ne bılıyım ego tatmını yapıyor mesela ben bı bi olay anlatıyorum misal su olay 4 puan hemen atlıo bende onu yapmıstım 7 olarak felan aramızda rekabet var bi an diyorum bu nasıl sevgili anlamıyorum hep böyle bi üstünlük çabaları felan. kıza asıktım konusmadan once konuştum her şey suya düştü birde resımlerı vardı 2 haftadır gorusmuyorduk resımlerıne hayrandım dun bulusutuk sıze yemın ediyorum alakası yok DSLR fotograf makinelerinin allah belasını versın. ne yapıcagımı bilmiyorum. yanlız kalmaktan korkuyorum birde çok kararsızım
  • sevgilinizle dostlarınizla vakit geçireceğinize birazda ailenize vakit ayırsanız hiç bir probleminiz kalmıycak
  • @IslakFasulye; Hocam forumdan dolayı öyle yazdım, 'keşke sevgilim olsa' diyen çok kişi var onlar adına böyle başlık koydum.

@Huseyinn31; Tabikide hayır hocam, yani öyle umuyorum :)

@revenquel; Doğru kişiyi tespit etmek çok önemli hocam.

@Frejya_; Haklısınız hocam
  • Kardesim atla gel gumushaneye gezelim bende yanlizim :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Master-Z -- 15 Nisan 2012; 13:26:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LusT

Kardesim atla gel gumushaneye gezelim bende yanlizim :(

Keşke gümüşhanede olsaydım emin ol gelirdim :(
  • Bizim ark var oltulu bi gun gezmeye gelirim elbet ulasirim sana :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Master-Z -- 15 Nisan 2012; 13:39:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LusT

Bizim ark var oltulu bi gun gezmeye gelirim elbet ulasirim mutlaka :)

InşAllah , beklerim hocam :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.