Şimdi Ara

Sağlık Çalışanına Sosyal Mesafe Uyarısı Yaptı Diye Şiddet Uyguladılar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
1.863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ağrı Doğubayazıt Devlet Hastanesinde “Sosyal Mesafe Uyarısı” yapan sağlık çalışanı Covid-19 şüphelisi hasta yakınları darp edildi. Sağlık Bakanı Olayı kınadı ve Sağlık Çalışanın yanında olduğunu Twitter üzerinden açıklaması ile gösterdi.

    Sağlık Çalışanına Sosyal Mesafe Uyarısı Yaptı Diye Şiddet Uyguladılar


    Ağrı Doğubayazıt Devlet Hastanesinde “Sosyal Mesafe Uyarısı” yapan sağlık çalışanı Covid-19 şüphelisi hasta yakınları darp edildi. Sağlık Bakanı Olayı kınadı ve Sağlık Çalışanın yanında olduğunu Twitter üzerinden açıklaması ile gösterdi.

    Sağlık Çalışanına Sosyal Mesafe Uyarısı Yaptı Diye Şiddet Uyguladılar


    Sağlık çalışanlarına şiddet kınıyoruz Her defasında sağlık çalışanlarına şiddet uygulayanların en ağır ceza ile cezalandırılmasını istiyoruz. Bihabermisin.com olarak sağlık çalışanına şiddet haberlerini vermek istemiyoruz. Ancak her gün Türkiye’nin her köşesinden sağlık çalışanlarına şiddet haberleri geliyor.

    Zor günlerden geçtiğimiz şu günlerde Sağlık çalışanlarının göstermiş olduğu fedakarca çalışmalar karşısında şiddette maruz kalması toplumsal bir yaradır. Sağlık çalışanlarına şiddet uygulayan bu insanlara karşı herkes den önce toplumsal olarak tepki vermek zorundayız. Artık bu sağlık çalışanlarına şiddet toplumsal bir sorun haline gelmiştir. Corona Virüs salgınında en ön savlarda savaşan, evini çocuğunu, ailesini unutarak insan canı için mücadele eden her bir sağlık çalışanına ayrıca teşekkür etmek gerekirken şiddet haberlerinin gelmesi başta Sağlık Bakanımız olmak üzere tüm duyarlı vatandaşlarımızı derinden üzmektedir.

    Sağlık Bakanı Koca Sosyal Medyadan ” Sağlık Çalışanları Buna Hazır Değil” Mesajı
    Sağlık Bakanı Ağrı Doğubayazıt Devlet Hastanesi’nde meydana gelen. Covid-19 şüphelisi bir hastanın yakınlarına ” Sosyal Mesafe Uyarısı” yapan sağlık çalışanına uygulanan şiddet sonrası sosyal medyadan açıklama yaptı. Sağlık Bakanı Koca sosyal medyadan ” Sağlık çalışanları her türlü fedakarlığa hazır. Ama buna değil” mesajı yayınladı.

    Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın da mesajında belirtiği gibi sağlık çalışanları bugüne kadar Corona Virüs Salgını dönemi de dahil her türlü fedakarlığa hazır şekilde görevlerini yaptılar. En ön safta Koronavirüs’e karşı savaşta mücadele ettiler.

    Birçok sağlık çalışanı bu mücadele de Corona Virüse yakalandı. Birçok arkadaşları bu virüs nedeni ile hayatını kaybetti. Ancak onlar yılmadan toplumu bu salgından kurtarmak için mücadele ettiler. Etmeye devam ediyorlar. Sadece salgınla mücadele etmediler. Salgının döneminde bir çok insanın hastalığına çare olmak için ellerinden gelenleri yaptılar. Şimdi bu çalışanlar kimin vatandaşı ABD mi Almanyalı mı yoksa başka bir ülkenin vatandaşı mı ? bu insanlar bizim vatandaşımız bizim insanlarımız bu insanlar şiddeti değil bir teşekkürü hak ediyorlar. Lütfen biraz daha sağlık çalışanları olmak üzere devlet görevlilerine karşı anlayışlı olalım.



    Sağlık Çalışanına Sosyal Mesafe Uyarısı Yaptı Diye Şiddet Uyguladılar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WolfS42 -- 17 Ağustos 2020; 20:27:34 >







  • Bu hastanede kamera yok mu? Olay anında kimsenin cebi yok mu? Ortada resim fotoğraf hiçbişey yok, dram, trajedi katılmış bi hikaye var.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ağrı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağlık personeli çocuğu olarak artık şaşırmıyorum. Hamile doktoru tekmelediler yahu! Hamileyim ne olur vurmayın diye yalvarmış kadın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üslup çok önemli, belki sağlık çalışanı azarlar gibi konuşmuştur. Forumdakilere göre sağlık çalışanlarının hepsi melek.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-D62C81441

    Üslup çok önemli, belki sağlık çalışanı azarlar gibi konuşmuştur. Forumdakilere göre sağlık çalışanlarının hepsi melek.
    Ne alakası var,

    Dediğiniz gibi dahi olsa üslupu kötü diye yada azarlıyor diye sağlık çalışanı mı dövülür. Hemde şu zamanda, doktorundan hemşiresine temizlikçesine hepsi fazla mesai ve stres ile çalışıyorlar.

    Hayır sağlık kısmını geçtim üslüp kötü diye adam mı dövülür.
  • Azarladı ağzını burnunu kırmalıyım hemen(!)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vega_dj kullanıcısına yanıt
    Ben döven adam iyi yapmış diye birşey demiyorum, sırf mesleğinden dolayı bir kişinin sorgu sual olmadan haklı sayılmasını eleştiriyorum. Kamera görüntüsü yok kanıt yok birşey yok hemen yargısız infaz yapıyorsunuz.
  • Miş 'li Mış 'lı masallar ile olmaz. resim, sanık ve magdur ifadeleri, kamera görüntüleri, belgeler göstereceksiniz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haberde, resim, belge, kamera görüntüsü yok insanları etkileme amaçlı 10 paragraflık bir hikaye var. Hergün haber adı altında böyle hikayeler servis ediliyor. Amaç insanlarda belli bir algı oluşturmak, Tabi ki her insanda değil. Böyle hikayelere inanmaya dünden razı olan insanlarda.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tuğkan-0153

    Haberde, resim, belge, kamera görüntüsü yok insanları etkileme amaçlı 10 paragraflık bir hikaye var. Hergün haber adı altında böyle hikayeler servis ediliyor. Amaç insanlarda belli bir algı oluşturmak, Tabi ki her insanda değil. Böyle hikayelere inanmaya dünden razı olan insanlarda.
    Sanki dünyanın şekli üzerine bir komplo teorisi ortaya süürlmüş de ona delil arıyorsun, maske takmamakta direten hatta hastaneye covid şüphesi ile yatan hastaya doktor maske verip "bunu takmalısınız deyince "doktora takmıyorum" diyen "HASTA" olmamış gibi tutturmuşsun bir kamera, belge, fotoğraf nasıl saçmaladığının farkında bile değilsin.

    Maske takılmasını yaygınlaştırmak amaçlı yalan mı söylüyorlar bu şekilde yani?

    Hasta takmamakta diretiyor al sana video, bu gibi birinin de yumruk atma olasılığı olamaz mı yoksa doktor nasıl söyledi, sesini yükseltti meselesini taktın kafaya?



    Maske sebebiyle çıkmış kaç tane tartışmanın videoları
    https://www.youtube.com/results?search_query=costumer+beat+shop+owner+mask




  • ali_ihsan21 kullanıcısına yanıt
    Hocam sen iyi misin? 17.ağustostaki bir hikayeyi doğrulamak için resim belge olarak 11.Nisan'da cekilmiş zavallı bir hastanın videosunu, costumer beat shop owner mask gibi yabancı videolarda arama sonuçları gönderiyorsun. Olay Türkiye de oluyor sen dünyadan video gönderip "al bak bu belge" diyorsun, dalga mı geçiyorsun yoksa ciddi misin?

    İlk videodaki hastanın yumruk atma olasılığı varmış hahah. Olasılıklar üzerine itham olmaz.

    Aha haberin resim belge videosunu sorduğum için saçmaladığımı iddia etmişsin bir de. Alkışlıyorum seni, bravo.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • doktor harbiden doğuda çalıştığından haberdar değil heralde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az kaldı yakında tüm sağlık sistemi özelleştiğinde bu millet bakalım bu kadar şımarık davranabilecek mi?

    Bir muayeneye 120 tl ödediği zaman, kara liste kavramı ortaya çıktığı zaman bakalım bu kadar rahat davranabilecekler mi?

    Az kaldı, çok az...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gercek Tosunpasa

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster
    Kardeş olaydan biraz daha bahsetsene ne zaman oldu nerede oldu?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gercek Tosunpasa

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster
    Olayı anlatsana biraz sana zahmet...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.