Merhaba AYT mata yeni başladım 2-3 hafta oluyor Fonksiyonlar polinomlar ve denklemler bitti fakat daha parabolü, eşitsizliği, logaritması dizisi trigosu lti'si hep duruyor bu saatten sonra zaten bir mucize olmasını beklemiyorum fakat ayt mattan en kötü 10 net yapma gibi bir hedefim var bu hedefe nasıl ulaşabilirim arkadaşlar ? Gerçekten sağlam batırdım lütfen yardım edin kafayı yemek üzereyim ya < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sağlam mıçtım

-
-
hocam sürekli bu tarz konular açacağına oturup çalışsan daha fazla da yaparsın -
quote:
Orijinalden alıntı: SweetChildOMine
hocam sürekli bu tarz konular açacağına oturup çalışsan daha fazla da yaparsınHocam çok haklısında panik ve telaş insanı bitiriyor ya mahvoldum resmen
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Free sorular oluyor zaten 10 net yaparsin onlarla
kalan 65 günde 8 saat full mat kassan 35 e bile çıkarsın hocam raad ol benim bir arkadasım var son 50 gün kala ayt ye basladı 6kya girdi tıpta su an
-
Geçmiş olsun şimdiden mezun senende başarılar dilerim
quote:
Orijinalden alıntı: cantbeblankbabekalan 65 günde 8 saat full mat kassan 35 e bile çıkarsın hocam raad ol benim bir arkadasım var son 50 gün kala ayt ye basladı 6kya girdi tıpta su an
Hocam o adam sıfır değildir
Ltiye başından göz at. İlk kısımları öğrensen birer soru yaparsın büyük ihtimalle. Diğerleri için daha 2 ay var 1 ayda bitirirsin trigonometrinin denklemler kısmı hariç çok kolay konular. Denklemler de zor değil ama ilk gördüğünde zorluyor sadece.
quote:
Orijinalden alıntı: Alexander Moltisanti
Geçmiş olsun şimdiden mezun senende başarılar dilerimhocam hani zaten biliyorum durumumun kötü olduğunu bir de niye troll olsun diye mezun senende başarılar dilerim yazıyorsunki ? Yani burada içini dökmek için yazmış birine bu şekilde yaklaşmayın lütfen.
up
selamun aleyküm kardeşim. Yola çıkmışsın emek vericem demişsin ve bunun için de telaş yapmışsın haklı bir sebep lakin seni tebrik ederim senle gurur duyuyorum. Pes etmemişsin bu kadar değerli kabiliyetleri kazanmışsın varsın olsun lti yetişmesin ne olacak ki? Lakin biraz daha sabır gayret yanına da geometri iliştir 30 da olur 40 da olur.Zamanı yaratan Rabbine sığınıyorsan zamanı dert etme sığınıyorsan da bir saniyeni bile boşa geçirme. Allah yardımcımız olsun kardeşim Allah’a emanet ol.
arkadaşım neden miting alanında konuşmaya yapar gibi yazıyorsun? -
quote:
Orijinalden alıntı: kırdan şehire
arkadaşım neden miting alanında konuşmaya yapar gibi yazıyorsun?Hocam konu hakkında fikirlerini yazar mısın
quote:
Orijinalden alıntı: SweetChildOMine
hocam sürekli bu tarz konular açacağına oturup çalışsan daha fazla da yaparsınHocam günde 7-8 TK ilerlemeye çalışmak ne kadar mantıklı sence ? Günde 8-9 saat bile ayırabilecek imkanım var matematiğe
quote:
Orijinalden alıntı: ravbin
Ltiye başından göz at. İlk kısımları öğrensen birer soru yaparsın büyük ihtimalle. Diğerleri için daha 2 ay var 1 ayda bitirirsin trigonometrinin denklemler kısmı hariç çok kolay konular. Denklemler de zor değil ama ilk gördüğünde zorluyor sadece.Hocam günde 7-8 TK ilerlemeye çalışmak ne kadar mantıklı sence ? Günde 8-9 saat bile ayırabilecek imkanım var matematiğe
günde 8 9 saat vaktim var diyorsan karekök yada üç dört beş ayt matematik soru bankalarından birini bitirmeni öneririm seni 20 net civarına getirebilir -
quote:
Orijinalden alıntı: kırdan şehire
günde 8 9 saat vaktim var diyorsan karekök yada üç dört beş ayt matematik soru bankalarından birini bitirmeni öneririm seni 20 net civarına getirebilirHocam konularım bitmedi bitiremem ki önce konularımı bitirmem lazım bende o yüzden soruyordum size günde 7-8 tk ilerlesem mantıklı mı diye KAF'tan bahsediyorum
Sözün dile nasıl gelip çıktığı mı önemlidir yoksa manası mı? Keşke manasına takılaydınız da aklınızda yer edeydi.
kardeşim niye heyecan yaratıyorsun? ayt matta 10 net zaten tyt konuları ve zeka gerektiren şeylerle geliyor. hiçbir şey bilmeyen biri bile 7 ile 10 arası yapar. zaten 2 3 tane önemli konuyu bitirmişsin. sana tavsiyem miktir et trigonometriyi falan git analitik ve lti bitir. günde 3 saat matematiğe ayırıyorsan 1 2 saat de üçgenlere bak, çembere bak. trigoyu sona bırak. log dizi gibi çerez konuları da hallet bi ara. en aşağı 25lere çıkılır 2 ayda.
-
kanka zaten hedefin 10 net bence 25 yaparsın her gün mat kasarak
En Beğenilen Yanıtlar

arkadaşım neden miting alanında konuşmaya yapar gibi yazıyorsun?
|
Benzer içerikler
- bilgi sarmal tyt deneme - 1 cevap anahtarı
- tyt 60 ayt 30 net kaç bin
- kyk yurtları depreme dayanıklımı
- kırık obp
- bir ortaöğretim kurumunu bitirdikten sonra yerleştirilmedim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X