Şimdi Ara

Sağlam İkinci El Makina Satan Site ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar bugün yarın 1100D Almak üzereyim fakat aklımda soru işareti kalmaması için aynı paraya ikinci el daha üst sınıf bir makina alabilir miyim diye de merak ediyorum. Sahibinden.com gibi sitelere bakıyorum ama referans olmadığı için güvenemiyorum kimseye forumda da ikinci el kısmında makina bölümü yok o yüzden soruyorum var mı sizin bildiğiniz sağlam bir site ?
    Teşekkürler hayırlı iftarlar.

• Fotoğraf makinelerinde tecrübeniz yoksa eğer internetten DSLR almak size göre olmayabilir.
    Elden deneyerek almanızda fayda var.

sıfır 1100D fiyatına ikinci el 550D alabilirsiniz ve bence çok daha mantıklı olur temiz makine edinebilirseniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mephistopheless

Fotoğraf makinelerinde tecrübeniz yoksa eğer internetten DSLR almak size göre olmayabilir.
    Elden deneyerek almanızda fayda var.

sıfır 1100D fiyatına ikinci el 550D alabilirsiniz ve bence çok daha mantıklı olur temiz makine edinebilirseniz.

işte bende o yüzden soruyorum hocam sıfır alıp düşük model alacağıma aynı paraya daha üst sınıf temiz bir makina alabilirim diye düşünüyorum arayışlarım devam etmekte umarım kafama yatan bir model bulurum
  • izmirde gani fotoğrafçılık var , sahibinden ve gittigidiyorda satış yapıyor. bi sorun olacağını sanmam , olursada adamın yeri belli. istediğin tür makina varsa inceleyebilirsin , hatta izmir de tanıdığın varsa gidip hem çay içip hemde senin için makinalara bakabilir. ben sony almadan önce ikinci el pentax k-5 alacaktım buradan ama son anda vazgeçtim. hizmetlerinden memnun kaldım diyebilirim... gani güleç olarak arattırırsan sanırım bulursun...
  • http://forum.donanimhaber.com/store.asp?mem=31798

Mutlaka bak .. Kendim diye söylemiyorum çok sağlam satıcıyımdır .. Şahitlerim var :)

(1100d gibi bir makine alacağına o paraya sıfır gibi canon 550D+18-55mm alabilirsin)

Saygılarımla ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi q7uicksand -- 5 Ağustos 2012; 1:57:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: quicksand

http://forum.donanimhaber.com/store.asp?mem=31798

Mutlaka bak .. Kendim diye söylemiyorum çok sağlam satıcıyımdır .. Şahitlerim var :)

(1100d gibi bir makine alacağına o paraya sıfır gibi canon 550D+18-55mm alabilirsin)

Saygılarımla ..

Yanlış anlamanızı istemem ancak ben sizden bir ürün alacak olsam önce düşünürüm üye profiliniz kapalı bir kere nerden bileceğim referanslarınızı ?
    Mutlaka sağlam satıcısınızdır fakat insan doğal olarak tereddüt edebiliyor.

Bende temiz bir 550D almaya karar verdim. BB 9790 bold var onu sattıktan hemen sonra alacağım inşallah

• Profilimin kapalı olduğunu farketmemiştim . Teşekkürler ..

Referanslarımı yazıyor üyelerde burda onlara sorabilirsiniz . Yeni sistemin referans olayını çözemedim daha .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İkinci el laptop arıyorum
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: avanoss

izmirde gani fotoğrafçılık var , sahibinden ve gittigidiyorda satış yapıyor. bi sorun olacağını sanmam , olursada adamın yeri belli. istediğin tür makina varsa inceleyebilirsin , hatta izmir de tanıdığın varsa gidip hem çay içip hemde senin için makinalara bakabilir. ben sony almadan önce ikinci el pentax k-5 alacaktım buradan ama son anda vazgeçtim. hizmetlerinden memnun kaldım diyebilirim... gani güleç olarak arattırırsan sanırım bulursun...

bugun gani güleçi ziyaret ettim. elinde ekinci el lens bir sürü var. sıfır üründe satıyor. ilgili bir arkadaş. izmir çankayada sanırım tek. bir kaç fotocu daha var aralarda fakat ellerinde pek ürün yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.