Şimdi Ara

Sağlam bi torrent client önerisi beyler lütfen acele!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Hiçbirinin birbirinden performans bakımından fazlası yok. Buradaki çoğu kişi sana BitComet'i önerecektir ama o çok karışık bir program bence. Torrent ile ilgili sana gerekmeyen HER bilgiyi veriyo. (Peer'ların IP'lerine kadar )

Ama bence arayüzün basitliği olsun, hızı olsun en iyisi Bit Tornado. Mesela son 20 saattir Bit Tornado ile Windows Vista'yı indiriyorum. 10-15 dakikası kaldı. Ve hız 25-30 arası dolaştı. Net Limiter'la birlikte kullandığında bence süper oluyor. Al sana da bir screenshot.

Sağlam bi torrent client önerisi beyler lütfen acele!!!

• teşekkürler .. vista ile ilgili görüşerinide paylaşırsın umarım yakında...

azureus diolar bide onasıl bibilginiz varmı
  • Bit Comet iyidir..
  • Azureus iyi ama windows pek kaldıramıyor , linux da iyi çalışıyor. Gerçi çok ayrıntı koymuşlar gerek yok diyorsan bittorrent de gayet güzel.
  • arkadaşlar artık su netlimiter yerine cFosSpeed programını kullansak diyorum. modeminiz cFosSpeedi desteklemiyorsa bari 3k upload verin. adı üstüne paylaşım programları paylaşmadan hep bana hep bana nereye kadar.
    0.024
  • +1
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • http://www.cfos.de/cfosspeed-v210.exe
    cfos speed ıcın lınk
  • ya bu cfos speed ten nası ayarlıycaz dl u uploadu sadece programı yazıp high veya low diye öncelik mi belirliycez.. bu arada bence en iyisi azureus burda oozkan arkımız verdiğiği günden itibaren kullanıyorum ve 20 altına hiç düşmedim 256 ile bi çok film indirdim
  • http://www.torrentreactor.net bu sitede güzel şeyler var...
  • bitcomet iidir ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: DeXtrin1

arkadaşlar artık su netlimiter yerine cFosSpeed programını kullansak diyorum. modeminiz cFosSpeedi desteklemiyorsa bari 3k upload verin. adı üstüne paylaşım programları paylaşmadan hep bana hep bana nereye kadar.
    0.024

senin yaptigin mutfak robotu yerine motorsiklet kullanalim gibi bir tanim olmus arkadasim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: m1cf

quote:

Orjinalden alıntı: DeXtrin1

arkadaşlar artık su netlimiter yerine cFosSpeed programını kullansak diyorum. modeminiz cFosSpeedi desteklemiyorsa bari 3k upload verin. adı üstüne paylaşım programları paylaşmadan hep bana hep bana nereye kadar.
    0.024

senin yaptigin mutfak robotu yerine motorsiklet kullanalim gibi bir tanim olmus arkadasim...

sen yanlışanladın herhalde ben client programına örnek vermedim sadece u/d ratio 0.025 gibi bi rakam olmasın diye cfos speed kullanalım yada askari 3k upload. Bence clientler download larda pek bi önem taşımıyor önemli olan tracker ve bol upload lu seeder/peer

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.