Şimdi Ara

Sagemfrans aldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sagemfrans aldım

Bu dereceler sorun yasatir mi ? Baktim sicak ufluyor kalorifer resimdeki ibreyi azicik gecince fan aciyor. Usta sorun olmaz dedi. Kislik 82-92 arasi calisiyordu. Yazlik olan yakit tuketimini arttirir mi yoksa gaz beyninden ayarladigim kadar mi sürekli optimum tüketim olur ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flyer_mig -- 13 Ekim 2023; 21:13:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yaz kış bu kalsın hocam iyidir bu hem yazında hararet yapmaz bari.
    Yalnız kışın optimum motor suyu sıcaklığı olmaz gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi echomaniac -- 13 Ekim 2023; 22:21:23 >
  • echomaniac E kullanıcısına yanıt

82-92 alacam kisin cok yakar dediler broadway team clup taki gruptaki arkadaslar surekli o takili kalacakmis termostat mita marka 75 derece yazin hararet yapmiyor 4.cizgiyi azicik geciyor zorlaninca kaloriferi aciyorum

• Sıkıntı olmaz aynı şekilde yıllarca 96 spring kullandım hocam motor bitikti yağını ekle devam hiç bir reno aracım hararet yapmadı reno 19 1.4 enerji motor hariç

• echomaniac E kullanıcısına yanıt

O motor tam basa bela bende de vardi clio 1 tek silindir yag yakiyordu buji yagliyordu tek nokta enjeksiyon bassan gitmiyor yakit cok yakiyor hararet desen hasbinallah dusman basina Sagemfrans aldım  karburator candir Sagemfrans aldım 

• Kesinlikle katılıyorum hocam enerji motor berbattı karbüratörlü çok daha iyiydi çekişi vs

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Telefon aldım fatura kesmedi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.