Şimdi Ara

SAGEM SPİGA NETBOOK / 200 TL / TASİŞ'TE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
2.486
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.sagemcom.com/index.php?id=1911

İstanbul Satış Mağazası

Hocapaşa Mah. Ebusuud Cad No:21 Sirkeci

Mağazamız Çalışma Gün ve Saatleri:

Pazartesi-Cuma: 09:00-16:30
    Cumartesi : 10:00-16:30

Tel :( 0 212) 514 68 22
    Faks:( 0 212) 514 68 17

http://www.tasis.gov.tr/yeni/index.htm

İnternet satışları yok ve ürünlerin garantisi yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xweser -- 4 Kasım 2013; 14:06:23 >

• Ne işe yarıyor bu ?
  • Bunu bir ara operatör veriyordu

Fakat bu kadar küçük ekran da desktop işl. sistemi ile iş görmek çok zor.
    Öyle ki android veya ios da ki tek tıklamalık minik uygulamalarla fazlası mümkün.
    Fiyatına göre düşünülebilir.

Forum da klübü bile varmışhttp://forum.donanimhaber.com/m_55845718/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1080p -- 4 Kasım 2013; 14:28:09 >

• telefonlu xp bilgisayar herhalde .
    ama o fiyata 7" tablet almak daha mantıklı sanki.
    tabiki o fiyata alınacak tablette telefon görüşmesi yapılamayacaktır o ayrı..
  • Valla arkadaşlar ne işe yaradığını bende bilmiyorum.

Gördüm, paylaştım. Belki ihtiyacı olan olabilir. Bilen olabilir.
  • süper tek kelimeyle bence sonuçta xp işleten bir cihaz bunun anlamı büyük android ios ne kadar gelişmiş olsalar da pc gibi olmuyor aynı zevki vermiyorlar
  • online satış olsaydı hemen alırdım. cihazın yavaş vs. olması benim için önemli değil, taşınabilir windows olması yeterli.

elden çıkarmak isteyenler benimle temasa geçebilirler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İnternetten alışveriş olsaydı Enpara ile tadından yenmezdi, sonuçta taşınabilir Windows
  • Bu cihaz guzel bir cihaz(di). Ama bu cihaz cok eski bir cihaz, dokunmatik ekranlar yoktu bu varken :) isime yarar dense de kesinlikle alinmamasi gereken bir cihaz. Bunun yerine 7 inc orta seker bi tablet alin 250-300'e.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xweser X kullanıcısına yanıt
    cihaz, kutusunda sıfır mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dekareme

cihaz, kutusunda sıfır mı acaba?

Evet
  • Ben kullandım ama tavsiye etmiyorum çünkü hafızası çok USB portu mini olduğu için dönüştürücü gerek onuda takınca ucube oluyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaç adet var acaba tasis'de. Yarın gitsem bulurmuyum acaba. Kamupanyada satıldığında kaçırmıştım. Sorunlu değillerse bir adet alayım.
  • sagem yaşıyor muydu ya
  • 2 sene önce Vodafone Kamupanya 199 TL'den satmıştı. Bir tane de ben almıştım. 5 para etmez bir cihazdır.
  • Bir hevesle alinir in kisa surede elden cikartmak icin ugrasilir tecrube ile sabittir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swapper -- 5 Kasım 2013; 16:04:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oraya gittiğinizde mutlaka yanınızda interneti olan telefonla gidin fiyat araştırmasını yaparak alın ne alacaksanız, gerçi etiketleri piyasa fiyatına göre düzenledikleri için pek cazip ürün olmuyor. elektronik hiç birşey almayın geri verme olanağınız hiç yok. bilmediğiniz elektronik cihazlar çok ilgi çekici olabiliyor kendinizi telkin edin ve almayın
    alırsanızda muhtemelen işe yaramayacağını göz ardı etmeyin.Çantalarda montlarda tekstil ürünlerinde gerçekten uygun ürünler denk gelebiliyor
  • Çok eski çok yaval ve hatalı çalışan bir cihaz hiç tavsiye edilmez, içerisindeki hafıza çok düşük olduğu için içerisine birşey yüklemek imkansız gibi birşey, kimseye tavsiye etmiyorum, içerisinde windows var, windowsla yapılan işlemleri yaparım diye heyecanlanmayın, bu cihazla da pek birşey yapılamıyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahapurusha

2 sene önce Vodafone Kamupanya 199 TL'den satmıştı. Bir tane de ben almıştım. 5 para etmez bir cihazdır.

torrent kaldırır mı 7/24 çalışsa ?
  • 4-5 yıllık cihaz kutusunda sıfır beklemıs dahı olsa
    bataryasının pekde olması gerektıgı gıbı sarj tutmayacagı
    konusunuda gozardı etmeyın
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.