Bildirim
sağdan direksiyon tr plaka ???
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
ARACIMIZDA 2,5 PARÇA HARİCİ BOYADA YOKTUR '' BU YAŞTAKİ BİR ARAÇ İÇİN BOYASIZ BİR ARACA SAHİP OLACAKSINIZ''
adam resmen saçmalamış. 2,5 parça harici boya yoktur demiş hemde boyasız bir araca sahip olacaksınız demiş. -
Neden yasak olsun ki ? Far ayarları dışında baska bir sorun olmaz. O da cok rahat bir sekilde cozulur. -
Arkadaş arabanın son sahibi. -
quote:
Orijinalden alıntı: HazzaR
Neden yasak olsun ki ? Far ayarları dışında baska bir sorun olmaz. O da cok rahat bir sekilde cozulur.
sollama yaparken falan sıkıntı -
aracın sol tarafına kamera takılıp kullanılabilir aslında... -
İngiltere için üretilmiş araç türkiye plakalı olmuş nesi garip bunun ? -
İstanbul trafiğinde kullanımı zor olsa gerek! -
Güzel araç ama sürücünün alışması zaman alır. sol tarafı muhtemelen biryerlere defalarca takar.
Yedek parça sıkıntısı yoktur! açıklaması da zaten yeterince anlamlı olmuş.
Yedek parça arama gibi bir sıkıntısı yoktur! ( Hiç merak etmeyin, parçaları sanayide olmadığı için gitmeniz aramanız da gerekmeyecektir. )
Ev aldığım için satıyorum! ( motor şanzıman gidik, masrafları bana kaçmadan satma niyetindeyim )
Boya takıntısı olan aramasın! ( Araba devrik, yanmış vs.. )
İlk sahibi ( İlk sahibinden aldım.. Valla bak ilk sahibiymiş.. )
Tüm ağır bakımları yapılmış (Valla ne desem yalan olur, aldığım abi öyle demişti..) -
Yasak değil.
Fakat artık direksiyonu sola almadan trafiğe çıkamıyor muayeneden geçemiyorsunuz.
Önceden trafiğe çıkmış araçlar için bildiğim kadarıyla bir yaptırım yok. -
quote:
Orijinalden alıntı: sapultra
Yasak değil.
Fakat artık direksiyonu sola almadan trafiğe çıkamıyor muayeneden geçemiyorsunuz.
Önceden trafiğe çıkmış araçlar için bildiğim kadarıyla bir yaptırım yok.
vıze yapılmıyo dıye bılıyorum
-
Bu araçla sollama yapılmaz arkadaş.Anca sağlama yapılır -
zordur kullanmak bnce
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X