Şimdi Ara

sağ yan ayna kırldı, nasıl tamir olur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
8.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, bir kaç gün önce gece sağ yan ayna camını kırmışlar, internette biraz araştırdım, ayna komple çok pahalı. bir kaç site sadece camını satıyor. acaba camın montajı nasıl yapılıyor. kırılan aynanın üzerine yapıştırılıyor diye gördüm fakat iyi olmadığını söylüyorlar acaba başka bir yöntemi varmı? Araç 2001 clio sedan...

• Yapay Zekanın Yanıtı

Sağ Yan Ayna Kırıldığında Tamir Rehberi

Sağ yan aynanızın kırılması can sıkıcı bir durum olabilir. Ancak endişelenmeyin, kolayca tamir etmeniz mümkündür. İşte adım adım bir kılavuz:

Kırılan Ayna Tamiri

1. Gerekli Malzemeleri Topla: Yeni bir ayna camı, ayna tutkalı ve temizleyiciye ihtiyacınız olacak.
    2. Kırıkları Çıkar: Kırık ayna parçalarını dikkatlice çıkarın ve atın.
    3. Ayna Tutkalı Uygula: Yeni ayna camının kenarlarına eşit miktarda ayna tutkalı sürün.
    4. Aynayı Yapıştır: Yeni aynayı, mevcut ayna muhafazasına hizalayın ve sıkıca bastırarak yerine yapıştırın.
    5. Tutkalın Kurumasını Bekle: Ayna tutkalının üreticinin talimatlarına göre tamamen kurumasını bekleyin. Bu genellikle birkaç saat sürer.

Kırılan Ayna Nasıl Kamufle Edilir

Küçük kırıklar için aynayı tamir etmenize gerek olmayabilir. Bunun yerine, kırıkları kamufle edebilirsiniz:

• Şeffaf Oje: Kırıkların üzerine şeffaf oje sürün. Bu, kırıkları daha az fark edilir hale getirecektir.
    • Cam Boyası: Kırıkları cam boyasıyla boyayarak kamufle edebilirsiniz. En iyi sonucu elde etmek için aynanın rengine uygun bir boya seçin.

Araba Ayna Camı Kestirme

Kırılan ayna bir araba aynası ise, bir camcıda yeni bir ayna camı kestirebilirsiniz. Bu, ayna muhafazasını değiştirmek zorunda kalmadan daha ucuz bir seçenektir.

Motosiklet Ayna Camı Değişimi

Motosiklet aynaları için, kırık camı genellikle kendiniz değiştirebilirsiniz. Detaylı talimatlar için motosikletinizin kullanıcı kılavuzuna bakın.

Sağ Yan Ayna Tamiri

Sağ yan aynayı tamir etmek için yukarıdaki adımları takip edebilirsiniz. Ancak, ayna muhafazasının kendisinin zarar görmesi durumunda, bir profesyonele danışmanız gerekebilir.

Dikiz Aynası Camı Kestirme

Dikiz aynasının camı kırılırsa, bir camcıda yeni bir cam kestirebilirsiniz. Bu, genellikle daha ucuz ve kolay bir seçenektir.

Kırık Ayna Tamiri

Küçük kırıklar için aynayı tamir etmenize gerek olmayabilir. Ancak, kırıklar büyük veya çok sayıda ise, güvenli bir onarım için profesyonel bir tamirciye başvurmalısınız.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Çıkmacılardan bulabilirsiniz
  • hocam istanbuldayım, ikitellideki çıkmacıları bir parça için nezaman arasam, elimizde yok diyorlar. galiba daha çok yeni arabaların parçası bulunuyor..
  • Herhangi bir oto camcıya uğrayın. 25-30 liraya sadece camını değiştirirler

Kırılan camı kazıyorlar. Temizledikleri yüzeye yeni camı yapıştırıyorlar.
  • iyi olurmu peki, çok sırıtmaz dimi?
  • sırıtmaz ben geçen sene 2008 model mondeo ya yaptırmıştım.

sadece aynanız çift açılı ise onu yapabilirler mi bilemiyorum.
    Aynanız düz ise hiç problem olmaz.
  • tamam hocam teşekkür ederim, bende bilmiyor açılımı açısızmı? gidip oto camcısıyla görüşeyim. eğer öyle bir sıkıntı yoksa yaptırırım. olmazsa başka bir yöntem düşünücez..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aynı sorunla karşılaşan arkadaşlara yardımcı olmak için:
    Ayna camı satılıyor, arkasında plastik geçmesi, yapışkan kısmı vs. var. kırılan cam tornavida gibi bir şeyle kanırtırılıp yerinden çıkarılıyor. yeni ayna yerine oturtuluyor.
  • geçmiş olsun birde aksaraydan fiyat alın derim.
  • hatta bazı markaların aynasına özel kesilmiş aynalar bile var.
  • ben caddyninkini kırmıştım.nette kalite kalite satılanları var.kırık cam üstüne çift taraflı bantla yapıştırılanlarıda var.benim aldığımda plastik monte ayaklarıda vardı.direkt çıkar tak yaptım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.