Şimdi Ara

Sağ- Sol Denge Sorunsalı (Yeni soru)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Millet yeniden selam. Belki önceden hatırlayanlar olabilir.

Kulaklık kısmı işini geçtim. Öğrenci halimle aylığımın büyük bir kısmını yeniden EP630'a yatırdım. Sonuç hüsran. Stereo kayıttalı bir sesi Mono olarak convert edeceğim bir ara. Kulaklarda pek sorun olduğunu sanmama durumum var. Ama aklımda da şöyle bir iki soru var :

Acaba arkadaşlarla yürürken sadece sağ kulaklığı taktığım için mi bu böyle oldu? Ama önceden sol detaylıydı, şimdi sağ biraz daha detaylı. Kulaklıkların yerini değiştiriyorum. Sesler dengeleniyor bu sefer de...

Acaba önceden kulak çöpünün başından biraz pamuk kopartıp, jacka girecek kadar kalan pamukla ve kolonyayla temizlediğim için mi bu denge sorunu oluştu? Yani jackın hasar görme ihtimâli nedir ?

Eğer kulaklarda sorun varsa aleti satmayı düşünüyorum: Creative Zen Vision :M 60GB, 2 Adet EP630(Garantileriyle),bir de Creative Zen Universal Şarj Aleti==> 300-350 YTL...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scaniaperest -- 22 Mart 2008; 22:49:13 >

• Millet yardım edin lütfen yahu. Öneride bulunun lütfen...
  • Dikkat çekmesi için başlık değiştirildi. Yardımlarınızı beklemkteyim :)...
  • kulaklık yönlerini değiştirdiğinde ses şiddetinin yeri değişmiyorsa senin kulağında problem olması ihtimali kulaklığın bozuk olma ihtimalinden kat be kat fazladır kardeş:)
  • illa kulaklık bozuk diye bişi yok birazdan söyleyeceğim durum iem kulaklıklarda diyafram küçüklüğü ve kalitesizliği nedeniyle rahatsız edici derecede hissedilir.dinlediğimiz bütün şarkılar stereo kayıttır arkadaşlar. ve her zaman stereo seste ses bir taraftan daha çok gelir.bu sorunu üst seviye monitör tipi kulaklıklarda asla yaşamazsınız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SOUND BLASTER

illa kulaklık bozuk diye bişi yok birazdan söyleyeceğim durum iem kulaklıklarda diyafram küçüklüğü ve kalitesizliği nedeniyle rahatsız edici derecede hissedilir.dinlediğimiz bütün şarkılar stereo kayıttır arkadaşlar. ve her zaman stereo seste ses bir taraftan daha çok gelir.bu sorunu üst seviye monitör tipi kulaklıklarda asla yaşamazsınız.

Vayyyyyyyy ,ne stereo'ymuş be arkadaş. İlk önce olmuyor, sonra oluyor . Arkadaşım, şaka bir yana bu sonradan olmaya başlayan bir durum. Sağol yine de cevabın için...

• ben bunu senin kulaklığına hitaben yazmadım senin kulaklığın bozuk veya değil onu görmeden hiç kimse bilemez zaten o ayrı konu.ben bunu genel olarak yazdım stereo kayıtta ses bir tarafta her zaman daha fazla olur sen ister bunu hisset ister hissetme ama bu böyledir.o yüzden dedim illa kulaklığın bozuk olmayabilir diye.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: SOUND BLASTER

ben bunu senin kulaklığına hitaben yazmadım senin kulaklığın bozuk veya değil onu görmeden hiç kimse bilemez zaten o ayrı konu.ben bunu genel olarak yazdım stereo kayıtta ses bir tarafta her zaman daha fazla olur sen ister bunu hisset ister hissetme ama bu böyledir.o yüzden dedim illa kulaklığın bozuk olmayabilir diye.

Sesin Stereo olduğundan bu durumun olduğunu söylüyorsun. Senin demek istediğini anladım. Ancak aynı şarkılar ile sonradan denge sorunu olmaya başladı. Yani önceden normaldi, şimd hafif denge problemi var, AMA AYNI ŞARKILAR ile.
  • Arkadaşım önceden de söyledim sağ kulaklığı sol kulağına sol kulaklığı sağ kulağına taktığında sesin geldiği yön atıyorum önceden sağ taraf ağırlıklıysa kulaklıkların yönlerini değiştirdiğinde ses yine sağ ağırlıklı geliyorsa senin kulağında bir problem vardır... Çok büyük ihtimalle bu böyle... Bir doktora gitmelisin..
  • büyük ihtimal kulağında problem vardır bendede vardı ses dengesizliği kulağımı biraz karıştırdım düzeldi
  • quote:

Orjinalden alıntı: dost..:)

büyük ihtimal kulağında problem vardır bendede vardı ses dengesizliği kulağımı biraz karıştırdım düzeldi

• quote:

Orjinalden alıntı: HaCKeRBoY64

Arkadaşım önceden de söyledim sağ kulaklığı sol kulağına sol kulaklığı sağ kulağına taktığında sesin geldiği yön atıyorum önceden sağ taraf ağırlıklıysa kulaklıkların yönlerini değiştirdiğinde ses yine sağ ağırlıklı geliyorsa senin kulağında bir problem vardır... Çok büyük ihtimalle bu böyle... Bir doktora gitmelisin..

Çok doğru soyluyor bendede oyle sorun var doktora gittim kulak zarı çökmesi var dediler yani sag kulagımda hasar var zaten mp3 veya kulaklık dinleyen herkeste oluyor bu zamanla tedavi etmezseniz işitme kaybına kadar gidiyor malesef normal gunluk hayatta hissedemezsiniz ama kulaklıkla cok rahat anlasılıo valla müzik zevkimin içine edio bakalım tadaviye baslıcaz.
  • Soru değiştirilmiştir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: superkobra86

quote:

Orjinalden alıntı: HaCKeRBoY64

Arkadaşım önceden de söyledim sağ kulaklığı sol kulağına sol kulaklığı sağ kulağına taktığında sesin geldiği yön atıyorum önceden sağ taraf ağırlıklıysa kulaklıkların yönlerini değiştirdiğinde ses yine sağ ağırlıklı geliyorsa senin kulağında bir problem vardır... Çok büyük ihtimalle bu böyle... Bir doktora gitmelisin..

Çok doğru soyluyor bendede oyle sorun var doktora gittim kulak zarı çökmesi var dediler yani sag kulagımda hasar var zaten mp3 veya kulaklık dinleyen herkeste oluyor bu zamanla tedavi etmezseniz işitme kaybına kadar gidiyor malesef normal gunluk hayatta hissedemezsiniz ama kulaklıkla cok rahat anlasılıo valla müzik zevkimin içine edio bakalım tadaviye baslıcaz.

hocam zar çökmesi bende de var.günlük yasamda fark edilmiyor.ama kulaklıktan müzik dinlemeye gelince ses bi kulaktan diğerine göre az duyuyo.ama onun çözümünü buldum.bilgisayar kulaklıgı gibi bütün kulağı içine alan kulaklıkla 3 saat te yakın müzik dinleyince ilk başlarda kulağım acıyo sonra yavas yavas ses dengelenmeye baslıyo.size bişi sorayım?.parmagınızı kulak girisine dayayın.duydugunuz seslerde bogulma,kulagınızın içinde basınc olusuyorsa sorun yoktur.eger böyle bişi yoksa kesin kulağınız hasarlıdır.....süpelenen arkadaslar varsa denesinler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jumuu -- 23 Mart 2008; 18:33:31 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.