Şimdi Ara

Sağ kolum daha ince daha güçsüz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sağ bileğim daha ince kıyafetlerde bile oluyor bir kaç senedir farkediyorum üstelik güçsüz çabuk yoruluyor bişey taşırken sol kol daha fazla dayanıyor işin garibi solak değilim doğduğumdan beri sağ elimi kullanırım hangi doktora gitmem lazım bileğimden omzuma doğru bi sorun var gibi hissediyorum hangi bölüm bakar arkadaşlar lütfen yardımcı olun

• Kas geliştirin sağ kol için daha büyük ağırlık kullanın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ygultekin82

Kas geliştirin sağ kol için daha büyük ağırlık kullanın.

hayır bir sorun var hocam kas geliştirmek ağırlık altına girmek bu sorunu dahada büyütebilir korkum o yani sağlak bi insanın sağ kolunun daha güçsüz daha zayıf daha ince olmasının imkanı yok sinrisel bişey diye düşünüyorum karpat tünel sendromu olabilir mi birde çok mouse kllanırdım acaba blmiyorum alakası varmı
  • Alakası olabilir(mouse), ilkokul öğretmeniniz tarafından sağ elle yazmaya alıştırılmış bir solak bile olabilirsiniz. İnsan vücudu aslında tam simetrik değildir.
    Bir süre(en az 45 gün) zayıf olduğunu düşündüğünüz kolunuzu daha sık kullanın. Bakalım kuvvetlenecek mi? Gelişmiş tartılarla sağ-sol kol kas ölçümü yaptırıp durumu daha net görebilirsiniz. Geçmiş olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bacaklarım çok mu ince
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.