Şimdi Ara

sağ çamurluk delik

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • geçenlerde toyota arabamı kullanırken sollama esnasında sıkıştığımdan dolayı arka sağ çamurluğum bir kamyonetin tamponuna takıldı ve delindi.deliğin büyüklüğü 5-6 cm arasında.aracım 2006 model corolla .sizce çamurluğu değişitireyim mi?yoksa çamurluğu yerinde bıraktırıp tamir mi? ettireyim .siz hangi yolu seçerdiniz?
    bu konuda yardımlarınızı bekliyorum

Serviste parçayı orjinali ile değiştir ve servis belgesini sakla.
    Hatta bunula ilgili daha kapsamlı bir belge alabiliyorsan servisten onuda al.

Ben böyle yapardım.

Selamlar.

Dinazor tırmalamış gibi
    Servise gittik. Kaskoda değişti.
  • değiştirmek kolay çözüm de yalnız o parça biliyorsunuzkapı üstü direk kaplamaları ile bütün ve bazı yerler puntolu,anlayacağınız,parçanın makul bir yerden kesilip değiştirilmesi gerekir,o yeri görmek lazım bence iyi bir ustaya göster mümkünse tamir yoluna git derim.karar sana kalmış.
    Tucson sol ayna parçalandı
    6 yıl önce açıldı
    Sağ ön çamurluk boyatma
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bencede tamirat iyi olur

• tampon desen hemen değiştir derimde çamurluk zor kesme biçme işi çok iyi yapanazlarsa ben değiştim diye bağırır ve satarken başın ağrır en güzeli tamir ettir
  • Yetkili servis de değiştirse en kral kaportacı değiştirse bile değiştirildiği ve boyandığı belli olur. Şimdi eskisi gibi gözle değil boya kalınlığını ölçen cihazlarla bakılıyor, yanılma payı yok yani.

Arka çamurluk aracın mukavemetini belirleyen öenmli bir parça ve panel şeklide değişiyor, yırtık inceyse tamir yoluna gidip lokal boyatabilirsiniz, hem çizildi rötuş yaptırdım diyip kıvırma şansınız artar hemde tüm arabayı dağıtmamış olursunuz.
    istedıklerım vede yapamadıklarım aynı şeyler
  • icin nasil rahat ediyorsa oyle yap bence.... sen olsan 2.el de ne alirdin.... delinip fakat tamir edilmis bi parcaya sahip bi aracmi yoksa delinip yenisiyle degismis parca takilan arabayi mi.......
  • KESİNLİKLE TAMİR ETTİR.YIRTIKTA OLSA DELİKTE OLSA TAMİR ETTİR.ÇAMURLUK KESİLMEDEN DEĞİŞMEYECEĞİ İÇİN.NE KADAR DEĞİŞSEDE ORİJİNALİ KADAR SAĞLAM VE İYİ OLMAYACAKTIR.DEĞİŞİMDEN SONRA ARABA KASİS VE UFAK ENGEBELERDE GEÇERKEN ARKA TARAFTAN ESNEME SESLERİ DUYACAKSIN MUHTEMELEN.

Orjinalden alıntı: mahlep

geçenlerde toyota arabamı kullanırken sollama esnasında sıkıştığımdan dolayı arka sağ çamurluğum bir kamyonetin tamponuna takıldı ve delindi.deliğin büyüklüğü 5-6 cm arasında.aracım 2006 model corolla .sizce çamurluğu değişitireyim mi?yoksa çamurluğu yerinde bıraktırıp tamir mi? ettireyim .siz hangi yolu seçerdiniz?
    bu konuda yardımlarınızı bekliyorum

Hocam arabayı yaptırdın mı?
  • Korkun olmadan servısıne gıt aracın. Bısım sımdıkı corolla da da sag arka tarafta bensın kapagının bulundugu yerın arka kısmında bı yırtılma soz konusuydu. Dıklemesıne 3-4 cm yırtılmıstı. garaj kapısının demırının dusmesınden dolayı. Servıs once o kısmı bı gusel duselttı. Dha sonra oksıjen kaynagına benser bı kaynakla o kısmı bırlestırdı. daha sonra da boyama ve ınce duseltmeler. bagaj ıcıne de etkı etmıstı o kısım. sımdı bakınca ne boya nede hasar bellı oluyor. yanı servıs aracın kaportasındakı hasarları kolaylıkla gıderebılıor.

1996 Renault 9 Broadway
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.