Şimdi Ara

Safari Windows Xp'de Kitleniyor...!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Safari 3.1 son sürümü bilgisayara yükledim ve 1-2dk sonra kitleniyor...Sebebini bilen var mıdır? Xp de stabil bir browser değil mi ?

Orjinalden alıntı: infinite

Safari 3.1 son sürümü bilgisayara yükledim ve 1-2dk sonra kitleniyor...Sebebini bilen var mıdır? Xp de stabil bir browser değil mi ?

ben bi ara kullanmıştım bir sorun yoktu.İstersen kaldır safariyi,sonra yeniden kur.Düzelebilir

• quote:

Orjinalden alıntı: tamas

maxthon dene derim

maxtonu ilk defa senden duydum açıkcası...başlı başına bir yazılım peki hepsinden hızlı mı farkı nedir neden tercih etmeliyiz?

şuan IE 8.0 B2 kullanıyorum ancak alternatif arayışım sürüyor...safari muhteşem açılıyor kullanımı çok pratik göze hoş geliyor renkler süper ancak kiltleniyor anlam veremedim

http://resim.donanimhaber.com/m_22034473/tm.htm
    Daha Fazla Göster
  • 2 yıllık ie, 1 yıllık mozilla,avant,maxhton ve 2 yıllık opera kullanıcısı olarak sana Opera'yı tavsiye ediyorum hocam. Dene memnun kalacaksın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHI -- 12 Eylül 2008; 17:58:38 >

Orjinalden alıntı: PHI

2 yıllık ie, 1 yıllık mozilla,avant,maxhton ve 2 yıllık opera kullanıcısı olarak sana Opera'yı tavsiye ediyorum hocam. Dene memnun kalacaksın.

operayı kullandım ya...tşk ederim...Safari aslında tam aradığım idi ancak kitlenmesi kötü oldu...

Orjinalden alıntı: infinite

quote:

Orjinalden alıntı: PHI

2 yıllık ie, 1 yıllık mozilla,avant,maxhton ve 2 yıllık opera kullanıcısı olarak sana Opera'yı tavsiye ediyorum hocam. Dene memnun kalacaksın.

operayı kullandım ya...tşk ederim...Safari aslında tam aradığım idi ancak kitlenmesi kötü oldu...

Bi de chrome'u dene bakalım. Google'ın. Yeni çıktı malum.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.