Şimdi Ara

safari kapanmıyor ve photoanalysisd %100 cpu harcıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu günlerde saçma sapan sorunlarla boğuşuyorum arkadaşlar. safariyi doğal yollardan kapatamıyorum. Kapatmaya çalıştığımda hem cpu kullanımı, hem de harcadığı kaynaklar hayvani sevilere ulaşıyor (etkinlik monitörü).

Bu sorunlar yüzünden geçmek için erken olarak düşündüğüm sierra os ye sistemi güncelledim ama safarideki kapanma sorunu hala devam ediyor.

1. safarinin kapanma sorunu ve cpu yu %100 kullanması ve hayvani derecede sistem bellek kullanımı ( kapatmaya çalıştığımda sürekli artıyor: 30-40-50 gb ???)

2. sierraya geçtikten sonra bir de photoanalysisd derdi çıktı. bu eleman nedir? ne iş yapar? niçin cpu yu %100 kullanmaya çalışıyor. Çözümü nedir?

Cevaplayacak arkadaş var mı ? veya benim gibi bu sorunları yaşaşan oldu mu?

not: macbookpro late2011

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a.f.y. -- 17 Ocak 2017; 11:27:17 >

• yabancı forumlarda şöyle bir şey buldum.

Anlayan beri gelsin. Kısaca ne demek istiyor burada?

Step 2
    Triple-click anywhere in the line below on this page to select it:
    ~/Library/Safari
    Right-click or control-click the line and select
    Services ▹ Open
    from the contextual menu.* A folder named "Safari" should open. Quit Safari if it's running. One or more files in the open folder should have a name beginning in "History". Move those files, and only those, to the Desktop, leaving the window open. Relaunch the application and test. If there's no change, quit again and put the files you moved back where they were, overwriting the ones that may have been created in their place. Otherwise, delete the files you moved. The browser history will be empty. If possible, restore the deleted files from a backup that predates the problem.
    *If you don't see the contextual menu item, copy the selected text to the Clipboard by pressing the key combination command-C. In the Finder, select
    Go ▹ Go to Folder...
    from the menu bar and paste into the box that opens by pressing command-V. You may not see what you pasted because a line break is included. Press return.

• Merhaba çözüm buldunuz mu bilmiyorum fakat aynı sorunu ben de yaşadım ve atlattım.

EtreCheck isimli programı indirin ve bilgisayarı taratın.Bazı sorunlu dosyalar bulacak.Bunları remove edin, silin.

2,5 saatlik pil kullanımım 6 saatlare çıktı, deli gibi ısınan macbook pro buz gibi.
  • ygmrvkk kullanıcısına yanıt
    Sistemi komple yükledim, anca öyle çözdüm sorunu.

Teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cpu Kullanımı %100 e çıkıyor.
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.