Şimdi Ara

sadri şener ve yönetim kurulu kesinlikle görevde kalmalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şike süreci sonuçlanana kadar her ne olursa olsun yönetim kurulu ve başkanı görevde kalmalı, bazı trabzonspor taraftarlarının onları istifaya davet etmesi hiç mantıklı değil , biraz akli selim düşünün. üzülerek görüyorum ki bugun bazı taraftarlarımız fenerbahçelilerin kullandığı dili kullanarak başkanı ve yönetimi eleştiriyor, gerçek trabzonspor taraftarları fenerbahçeli taraftarlarla aynı dili konuşamaz, fenerbahçeli taraftarlarının neden bunları eleştirdikleri çok iyi biliniyor, bugun bir fenerbahçeliye sorun trabzonsporda en çok kimden nefret ediyorsun diye , cevap sadri şener ve nevzat şakar olur,
    onların nefret ettiği benim en çok sevdiğim olur ancak..

• Gadromuz yeterli.
  • Kesinlikle istifa etmeliler.Sadri Şener'in şike sürecine katkısı zerre kadar yok.Şikeyle çatır çatır savaşan küçükde olsa etkili bir taraftar gurubumuz var.Zaten o küçük gurup bile birilerini çok rahatsız ediyor.Dahada edecek.Yakında göreceksiniz.
  • hangi Destekten bahsediyorsunuz?Bu akşam Sercan ve ereni Çaykur Rizespora sattılar.Çocuklar gitmek istemedi fakat zorla gönderdiler.Şenol hoca ve Ünal hoca istifa etti.Bu insanlarda gurur haysiyet var.Bizim yönetimin neyi varda kalsın diyorsunuz?Adamlar şampiyonluguda bilerek elden verdiler,artık buna eminim.Yönetimin zamanıda doldu.Bunu bilerek giderayak herşeyi satıp gidecekler.Ah birde bunları görse Trabzonspor Taraftarı.
  • efsanelere pek inanmam, sonuna kadar yönetimi destekliyorum..
  • Efsane? Nerde var efsane? Herşey açıkça ortada zaten. Sercan'ın satılmasının mantıklı bir açıklamasını yap zahmet olmazsa, bundan sonra ben de Sadri Şener destekçisi olayım.
  • öyle açıklama yapma konusunda sizin kadar usta değilim, sizde herşeyin bir cevabı var, adamlar şampiyonluğu bile bilerek verdiler, kulubu sattılar, bütün paraları zimmetlerine geçirdiler , tüm cevaplar sizde abi, bu teoriler üzerine ne denir.
    kapatalım dükkanı o zaman boşuna yazıyoruz biz, hayırlı işler size.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Haklsınız yönetim çok iyi.Çok iyi çalışıyorlar.Herkes hatalı sadece onlar kusursuz.Ünal karaman 1 hafta önce yeniden çalışmayı kabul etti ve şimdi İstifasını vermek durumunda kaldı.Dogru ya hata ondaydı.Sadri şener Federasyon seçimlerinde herkes Şike ve Teşviki örtbas edecegini bildigi Demirörenin destekliyor.Burdada hata Demirörende bulunuyor.Sanki Sadri şener masum bir Çocuk.Herkes İstifa etme erdemligini gösterirken Başkan ve yönetimi bundan Muaf mı?Kulübümün haklarını koruyamazlar,Transferlerde fahiş hatalar yaparlar.Dogru onların bir suçu yok.Şunu söylemeliyimki ilginç bir Dünyada yaşıyorsunuz.Olaylara çok uzaktasınız belliki.Bu hafta yaşananlar herkesi rahatsız ederken siz sırf Fenerbahçeliler yönetimi sevmiyor diye destekliyorsunuz.Uzay yolundaki Mister Spock bile bunu Mantıksız bulurdu.
  • Başlığa cevap yazmak istedim Trabzonspor'un gidişatı hiç iyi değil yönetim değişmesi gerekiyor td değiştirdiniz umarım başarı elde edersiniz ama bence Sadri Şener'in gitmesi gerekiyor hala nasıl duruyor şaşırıyorum.
  • Lütfen işinize gelmeyince böyle küçük çocuklar gibi en iyisini siz biliyorsunuz deyip kaçmayın. Madem sizin bir bildiğiniz var biz yanlış biliyoruz. Zahmet olmazsa Sercan'ın gidişini açıklayın. Geri kalan şeyleri sormuyorum bile. Sadece Sercan'ı açıklayın, "büyük yönetimin" bu hamleyi neden yaptığını söyleyin bana mantıklı bir şekilde. Ben de bundan sonra Sadri Şener'i destekleyeyim. Ama siz de biliyorsunuz açıklayamayacağınızı. Biz, fenerliler aziz yıldırım'ı nasıl hala destekliyor diye düşünürken sizin gibileri görünce onları pek de yadırgamamak gerek diye düşünüyorum. Adam kulübü batırdı sırf kendi çıkarları için, siz hala başkanım da başkanım. Tekrar soruyorum zahmet olmazsa Sercan'ın gidişini mantıklı şekilde açıklayın engin bilgilerinizle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: loko

Haklsınız yönetim çok iyi.Çok iyi çalışıyorlar.Herkes hatalı sadece onlar kusursuz.Ünal karaman 1 hafta önce yeniden çalışmayı kabul etti ve şimdi İstifasını vermek durumunda kaldı.Dogru ya hata ondaydı.Sadri şener Federasyon seçimlerinde herkes Şike ve Teşviki örtbas edecegini bildigi Demirörenin destekliyor.Burdada hata Demirörende bulunuyor.Sanki Sadri şener masum bir Çocuk.Herkes İstifa etme erdemligini gösterirken Başkan ve yönetimi bundan Muaf mı?Kulübümün haklarını koruyamazlar,Transferlerde fahiş hatalar yaparlar.Dogru onların bir suçu yok.Şunu söylemeliyimki ilginç bir Dünyada yaşıyorsunuz.Olaylara çok uzaktasınız belliki.Bu hafta yaşananlar herkesi rahatsız ederken siz sırf Fenerbahçeliler yönetimi sevmiyor diye destekliyorsunuz.Uzay yolundaki Mister Spock bile bunu Mantıksız bulurdu.

arkadaşım ben hayal elimde yaşıyor , olaylara gerçekten çok uzağım. siz yakın olun biz haberleri sizden alalım. şampiyonluğu bile bilerek elden verdiler, kulubu satıp gidecekler sözlerinin sahibi olarak siz mantıklı düşünen filozof olun varsın ben mantıksız kalayım.

• quote:

Orijinalden alıntı: adizman

quote:

Haklsınız yönetim çok iyi.Çok iyi çalışıyorlar.Herkes hatalı sadece onlar kusursuz.Ünal karaman 1 hafta önce yeniden çalışmayı kabul etti ve şimdi İstifasını vermek durumunda kaldı.Dogru ya hata ondaydı.Sadri şener Federasyon seçimlerinde herkes Şike ve Teşviki örtbas edecegini bildigi Demirörenin destekliyor.Burdada hata Demirörende bulunuyor.Sanki Sadri şener masum bir Çocuk.Herkes İstifa etme erdemligini gösterirken Başkan ve yönetimi bundan Muaf mı?Kulübümün haklarını koruyamazlar,Transferlerde fahiş hatalar yaparlar.Dogru onların bir suçu yok.Şunu söylemeliyimki ilginç bir Dünyada yaşıyorsunuz.Olaylara çok uzaktasınız belliki.Bu hafta yaşananlar herkesi rahatsız ederken siz sırf Fenerbahçeliler yönetimi sevmiyor diye destekliyorsunuz.Uzay yolundaki Mister Spock bile bunu Mantıksız bulurdu.

arkadaşım ben hayal elimde yaşıyor , olaylara gerçekten çok uzağım. siz yakın olun biz haberleri sizden alalım. şampiyonluğu bile bilerek elden verdiler, kulubu satıp gidecekler sözlerinin sahibi olarak siz mantıklı düşünen filozof olun varsın ben mantıksız kalayım.

Filozoflukla alakası yok.Mantık yürütürseniz sizde bunu görebilmelisiniz.Neyse düşüncenize saygılıyım fakat sırf Fb liler yönetimi sevmiyor diye destek veriyorum derseniz inandırıcılıgınız sorgulanır.İyi geceler

• www.sadriseneristifa.com 1 imza atın.belki utanır bu yüzsüzler bişi olur töbe est surata bişi dicem allahın gücüne gitcek.
  • quote:

"süper yönetim" Alper Boğuşlu yada tekmeyi basıyor. Devam edin böyle :) En büyük başkan, bizim başkan.
  • beyler siteyi kurdum destek hadi.bu allahın belalarından kurtulmamız lazım.kar gütmüyorum ben doğuştan trabzonsporluyum.face mace yayın heryerde.
  • Ben de Adizman ile aynı fikirdeyim. Yargıtay şike cezalarını onaylayana, UEFA konuyla ilgili kararını verene kadar Başkan kalmalı. Başkan'ın hataları yok mu, elbette var, hatta tonla var ama. Gelelim amaya, medyanın, siyasilerin, TFF'nin herkesin gözü Sadri Şener'de. Bu sene her maçta aleyhimize yapılan hakem hataları!!! normal mi zannediyorsunuz? Başarısız saha sonuçları ile taraftarı ayaklandırıp Sadri Şener görevinden uzaklaştırılacak, medyanın, siyasilerin, TFF'nin desteğini alan bir KUKLA getirilip stad ve sponsorluk karşılığı şike davasından vazgeçecek, olayın üzerini örtecek. Kapalı kapılar ardında çok farklı senaryolar konuşuluyor, mesela Yapı Kredi'nin UEFA'ya 30 milyon dolara sponsor olması gibi, Trabzonspor'a da şike davasından vazgeçmesi koşuluyla sponsor olacağı konuşuluyor. Bu dava kupası alma davası değildir, bu dava haksızlığa, adaletsizliğe karşı isyan davasıdır, bu dava ilerde yine elimizden şike ile şampiyonluk çalınmasını önleme davasıdır, bu dava futboldaki şikeci, teşvikçi ve bunları temize çıkaran ahlaksızların temizlenmesi davasıdır. Bu davadan vazgeçersek, seneye Barcelona 11'ini transfer edin yine şampiyon olamazsınız, yine bir şekilde önünüz kesilir, 2 metre geriden çıkan oyuncunuza ofsayt bayrağı kalkarken rakibin 2 metre ofsaytla gol atması sağlanır, rakibe uyduruk penaltılar çalınmaya devam edilir. Tüm bunlara rağmen hala Sadri Şener istifa diyorsanız, görüşlerinize saygı duymaktan başka birşey gelmez elimden.

Saygılarımla.

• quote:

quote:

quote:

Filozoflukla alakası yok.Mantık yürütürseniz sizde bunu görebilmelisiniz.Neyse düşüncenize saygılıyım fakat sırf Fb liler yönetimi sevmiyor diye destek veriyorum derseniz inandırıcılıgınız sorgulanır.İyi geceler

benim yukardaki sözlerim çok açık, şike süreci sonuçlanana kadar bu yönetimin ve başkanın görevde kalmasını istiyorum ve bu yüzden destekliyorum, çok açık ve net fblilerin bizim yönetimi sevmemesini bu konuda örnek gösterdim, çünkü bizim asıl davamız onlarla.
    yönetim kurululu ve başkanı başarılı bulduğumu söylemedim , bence şu ana kadar başarısız yönetim gösterdiler, ama üstüne basarak tekrar söylüyorum , şike süreci sonlanana kadar kalmalı. "şampiyonluğu bilerek elden verdiler, paraları zimmetlerine geçirdiler, kulubu sattıp gidecekler" şeklindeki suçlamarı ve iftiralarınızı kabul etmiyorum, ayıptır, yönetiminden memnun kalmayabilirsiniz ama böyle suçlamak olmaz. böyle bir kulüp başkanı trabzonsporun başında kalamaz. siz neden bahsediyorsunuz, bu olayları bir tek sizler mi gordünüz, elinizde ne bilgi ve belge var da böyle suçluyorsunuz.
    serkan kayayı satmış , şenol güneşi gitmş , bunlarla çok ilgilenmiyorum biz her sene şampiyonluğa oynamıyorduk zaten, bütçemiz belli, 3 sene ya da 4 senede bir ancak şampiyonluğa oynayacak bir kadro kurabiliyoruz, kazanılan şampiyonluklarda şike ile heba olup gidiyor. trabzonspor taraftarları uyutulmaya başlandı asıl problem budur, haklarını aramayan koyun gibi güdülen bir toplum haline geldik. bugun ses çıkarmadıkça yarın gene yukarıya yaklaşmaya başladığınızda gene önünüz kesilecek türkiyede bağıran , çağıran , yumruğunu masaya vuran kazanır, efendilik her zaman kaybeder..

• quote:

Orijinalden alıntı: alone61

Ben de Adizman ile aynı fikirdeyim. Yargıtay şike cezalarını onaylayana, UEFA konuyla ilgili kararını verene kadar Başkan kalmalı. Başkan'ın hataları yok mu, elbette var, hatta tonla var ama. Gelelim amaya, medyanın, siyasilerin, TFF'nin herkesin gözü Sadri Şener'de. Bu sene her maçta aleyhimize yapılan hakem hataları!!! normal mi zannediyorsunuz? Başarısız saha sonuçları ile taraftarı ayaklandırıp Sadri Şener görevinden uzaklaştırılacak, medyanın, siyasilerin, TFF'nin desteğini alan bir KUKLA getirilip stad ve sponsorluk karşılığı şike davasından vazgeçecek, olayın üzerini örtecek. Kapalı kapılar ardında çok farklı senaryolar konuşuluyor, mesela Yapı Kredi'nin UEFA'ya 30 milyon dolara sponsor olması gibi, Trabzonspor'a da şike davasından vazgeçmesi koşuluyla sponsor olacağı konuşuluyor. Bu dava kupası alma davası değildir, bu dava haksızlığa, adaletsizliğe karşı isyan davasıdır, bu dava ilerde yine elimizden şike ile şampiyonluk çalınmasını önleme davasıdır, bu dava futboldaki şikeci, teşvikçi ve bunları temize çıkaran ahlaksızların temizlenmesi davasıdır. Bu davadan vazgeçersek, seneye Barcelona 11'ini transfer edin yine şampiyon olamazsınız, yine bir şekilde önünüz kesilir, 2 metre geriden çıkan oyuncunuza ofsayt bayrağı kalkarken rakibin 2 metre ofsaytla gol atması sağlanır, rakibe uyduruk penaltılar çalınmaya devam edilir. Tüm bunlara rağmen hala Sadri Şener istifa diyorsanız, görüşlerinize saygı duymaktan başka birşey gelmez elimden.

Saygılarımla.

Dostum bitti o iş artık.Resmi olarak 2010-2011 sezonu şampiyonu Fenerbahçe.

• quote:

Orijinalden alıntı: Türkçü2013

quote:

Orijinalden alıntı: alone61

Ben de Adizman ile aynı fikirdeyim. Yargıtay şike cezalarını onaylayana, UEFA konuyla ilgili kararını verene kadar Başkan kalmalı. Başkan'ın hataları yok mu, elbette var, hatta tonla var ama. Gelelim amaya, medyanın, siyasilerin, TFF'nin herkesin gözü Sadri Şener'de. Bu sene her maçta aleyhimize yapılan hakem hataları!!! normal mi zannediyorsunuz? Başarısız saha sonuçları ile taraftarı ayaklandırıp Sadri Şener görevinden uzaklaştırılacak, medyanın, siyasilerin, TFF'nin desteğini alan bir KUKLA getirilip stad ve sponsorluk karşılığı şike davasından vazgeçecek, olayın üzerini örtecek. Kapalı kapılar ardında çok farklı senaryolar konuşuluyor, mesela Yapı Kredi'nin UEFA'ya 30 milyon dolara sponsor olması gibi, Trabzonspor'a da şike davasından vazgeçmesi koşuluyla sponsor olacağı konuşuluyor. Bu dava kupası alma davası değildir, bu dava haksızlığa, adaletsizliğe karşı isyan davasıdır, bu dava ilerde yine elimizden şike ile şampiyonluk çalınmasını önleme davasıdır, bu dava futboldaki şikeci, teşvikçi ve bunları temize çıkaran ahlaksızların temizlenmesi davasıdır. Bu davadan vazgeçersek, seneye Barcelona 11'ini transfer edin yine şampiyon olamazsınız, yine bir şekilde önünüz kesilir, 2 metre geriden çıkan oyuncunuza ofsayt bayrağı kalkarken rakibin 2 metre ofsaytla gol atması sağlanır, rakibe uyduruk penaltılar çalınmaya devam edilir. Tüm bunlara rağmen hala Sadri Şener istifa diyorsanız, görüşlerinize saygı duymaktan başka birşey gelmez elimden.

Saygılarımla.

Dostum bitti o iş artık.Resmi olarak 2010-2011 sezonu şampiyonu Fenerbahçe.

Maalesef seninle aynı fikirde değilim. UEFA resmi açıklama yapana kadar bu iş bitmez. UEFA şike vardır deyip ceza verirse ne ala, o zaman zaten biz hakkımız olan kupa ve ödüllere kavuşuruz, suçlular ve takımları da hak ettikleri cezaları çekerler. UEFA da TFF gibi cezaya gerek yok, herkes masum derse o zaman da biz CAS'a başvuracağız, asıl süreç o zaman başlayacak.

• Arkadaş kör müsünüz anlamıyorum ki. Açın önceki yorumlara bakın biz de zaten şike süreci bitene kadar Sadri Şener kalsın diyorduk. Ama artık bunu beklemek kulübe daha çok zarar veriyor. Sadri Şener'in ne yararı oldu Şenol Güneş'i takıma getirmekten başka? Ben zararlarını sayayım.
    Egemen'i fevri bir kararla başkana yakışmayacak şekilde kaptanlıktan alıp takımla küstürdü, daha sonra sözleşme yenilerken o müthiş dahi kafasıyla 100 bin fazla vermedi, Egemen gitti.
    Başkanlığa aday olurken Selçuk'la sözleşme yenileme sözü verdi. Bir yıl boyunca Selçuk başkanı uyuttu. Bu süre içerisinde Fenerbahçe'yle bile transfer görüşmesi yaptı, bizim başkan uyudu.
    Burak'ın sözleşmesindeki 5 milyonu konuşmaya bile gerek yok. Hadi onu geçtim bu adamın gideceğini anlamıyor mu başkan olmuş adam? Adamlar 7 vermişken sat ne kadar kâr etsen yarardır.
    Her başarısız sonuç sonunda şike sürecini gündeme getirmesi, onun dışında konuyu nadiren açması samimiyetsizliğini gösteriyor.
    Şike süreci boyunca yaptığı hataların yanında tüpçüye destek verip, sonra küçük çocuk gibi beni kandırdılar demesi. Bu adam Trabzonspor başkanı, ondan ziyade işadamı. Bir işadamının böyle kolay tongaya gelmesi sizce mantıklı mı? Her seferinde aynı yalan beni kandırdılar.
    Şenol Güneş'in ısrarla stoper istediği dönemlerde, kendisinin de ısrarla stoper almaması.
    Şenol Güneş'in istediği oyunculardan sadece Adrian'ın alınması, ki o bile onun istediği olmayabilir sonuçta Sadri Şener'in Polonya aşkı var belki de kendisi almıştır.
    Şenol Güneş'in oynattığı sistem belli olduğu halde, takımda zaten bu sisteme uygun olmayan uzun boylu forvet varken, yine o üstün dehasıyla lig başladıktan sonra yine sisteme uymayan uzun boylu forveti kendi kararıyla alması.
    Bunların yanında her transfer döneminde ince eleyip sık dokuyoruz demeçleri vermesine rağmen, ne hikmetse her transferimiz lig başladıktan sonra alelacele bir şekilde yapılıyor.
    Futbolculara ödenen gereksiz bonservis bedellerini hiç konuşmazken, Şenol Hoca'nın istediği Türk futbolcular hakkında konuşurken onlar pahalı deyip, üstüne de bu futbolcular hakkında konuşurken o üstün zekasıyla maliyetlerini euro hesabı değil de lira hesabı söyleyerek taraftara çok göstermek.
    Günümüze gelirsek, Şenol Hoca ayrılıyor, transferde son güne kadar becerip transfer yapamayan yönetim 1 saat içerisinde yeni hocayı ayarlıyor. Bunu yaparken de Ünal Karaman gibi bir adamı sövmekten beter ederek yolluyorlar. Zaten biraz bakarsan Ünal Karaman'ın telefon görüşmesi var bu konu hakkında. Ne kadar ayıp edildiğini ordan anlayabilirsin.
    Ölmüş durumdaki Tolga'yı canlandıran, Onur'u bugünlere getiren Alper Boğuşlu'yla yollar ayrılıp, yerine o sevmediğin, sırf nefret ediyorlar diye başkanını sevmek zorunda hissetmeni sağlayan Fenerbahçe'li oğlu olan bir adam geliyor.
    Pilot takıma pişsin diye yollanan Sercan, takımdan yollanıyor. Ondan daha verimsiz olan Olcan, Volkan gibi milyon dolarlar verilip alınan futbolcular as takımda kalıyor. Üstüne muhtemelen bu adamları yollayıp veya takımda tutup yine milyon dolarlar verilip Sercan'dan daha verimsiz topçular alacaklar. O zaman sorarlar adama sen bu adamı pilota pişsin diye yolluyorsun. Daha ne kadar pişecek? Madem ne kadar iyi olursa olsun yollayacaktın takımdan, 1461 i açıp oraya da para vermenin mantığı nedir? Nasıl olsa ne kadar iyi olursalar olsunlar burdan takıma topçu almayacaksınız, ne işe yarıyor bu pilot takım?
    Daha saymakla bitmeyecek dünya kadar hatası var bu adamların. Eğer bunları zaten bilerek yapmıyorlarsa durum daha vahim. Bu kadar aptal biri Trabzonspor'a nasıl başkan oldu diye düşünmemiz gerekir durumu.

Hepsini bir kenara koyalım. Siz bu adamı sırf şike süreci bitene kadar takımda durmalı diye savunuyorsunuz. Şöyle sorayım size bu adamın şike süreci boyunca ne etkisi oldu? 1 adım ilerleyebildik mi bu süreçte? Yoksa kendisinin yanlış politikaları sonucunda daha mı kötü hale geldik?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.