Şimdi Ara

sadistlik bir hastalıkmıdır? (sadistim)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bi anda elimde bir kılıç la her önüme geleni kesmek kanlarının suratıma fışkırmısını istiyorum ama bi yandandan güvenilir biri olmak istiyorum o yüzden şu ana kadar sadist yanımı kimseye göstermemeye çalıştım fakat gittikçe her giden gün damarlarımdan bişey beni kötülük yapmaya dahada itiyo bigün kendimi tutamayıp (korkumun okulda olması) her önüme gelen şeyi parçalamaktan kesmekten korkuyom bunun dışında insanların benden korkması bana canları için yalvarmaları hoşuma gidiyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dasdacik -- 14 Kasım 2011; 7:01:41 >

• Bende de garip bir şey var.Telefonun yaninda su varsa telefona su dokesim geliyor,tuvalete atasim geliyor.Arabada cam aciksa telefonu camdan firlatasim geliyor ama kendimi tutuyorum neyseki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chuckly

Bende de garip bir şey var.Telefonun yaninda su varsa telefona su dokesim geliyor,tuvalete atasim geliyor.Arabada cam aciksa telefonu camdan firlatasim geliyor ama kendimi tutuyorum neyseki

merak ettim dünden beri hiç uyumadınmı ben uyuyup geldim az sonra sınava çalışmaya başlıycam
  • temiz bir dayağa ihtiyacın var
  • quote:

Orijinalden alıntı: dasdacik

bi anda elimde bir kılıç la her önüme geleni kesmek kanlarının suratıma fışkırmısını istiyorum ama bi yandandan güvenilir biri olmak istiyorum o yüzden şu ana kadar sadist yanımı kimseye göstermemeye çalıştım fakat gittikçe her giden gün damarlarımdan bişey beni kötülük yapmaya dahada itiyo bigün kendimi tutamayıp (korkumun okulda olması) her önüme gelen şeyi parçalamaktan kesmekten korkuyom bunun dışında insanların benden korkması bana canları için yalvarmaları hoşuma gidiyo

bence birilerine zarar verip ömür boyu pişman olmadan önce bir doktora git.

hastalığın tanımı: kişinin kendisine ve çevresine zarar vermesi ise

sadistlik te hastalıktır bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: potestas

quote:

bi anda elimde bir kılıç la her önüme geleni kesmek kanlarının suratıma fışkırmısını istiyorum ama bi yandandan güvenilir biri olmak istiyorum o yüzden şu ana kadar sadist yanımı kimseye göstermemeye çalıştım fakat gittikçe her giden gün damarlarımdan bişey beni kötülük yapmaya dahada itiyo bigün kendimi tutamayıp (korkumun okulda olması) her önüme gelen şeyi parçalamaktan kesmekten korkuyom bunun dışında insanların benden korkması bana canları için yalvarmaları hoşuma gidiyo

tanım olarak başkalarının çektiği acılardan zevk almak diye buldum (baktığım şeylerdende bunu anladım) yani insanların senin için olsun başka sebepler olsun acı çekmesi çektirmen hoşuna gidiyo bilemiyorum belkide beni 5 yıl sonra birilerini katlettiğim için şe****** diye çağırabilirsiniz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: potestas

quote:

tanım olarak başkalarının çektiği acılardan zevk almak diye buldum (baktığım şeylerdende bunu anladım) yani insanların senin için olsun başka sebepler olsun acı çekmesi çektirmen hoşuna gidiyo bilemiyorum belkide beni 5 yıl sonra birilerini katlettiğim için şe****** diye çağırabilirsiniz

senin için değil senin yüzünden acı çekiyorlar..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kıskançlık meselesi ve Paranoya
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aman gözünüzü seveyim öyle bişi yapayım demeyin.

4 yıl önce sinirlenerek buzlu cama yumruk attım .

sonucu ne oldu sizde?

söyliyim hemen.

8 saatlik ameliyata girdim. doktor kolu kaybetme ihtimali olduğunu söyledi. kan kaybından ölüyordum.
    ameliyattan hiç bir uzuvum kesilmeden kurtuldum.
    sağ kolumda güç kaybı oldu.
    serçe parmakta sadece kan dolaşımı var. geri kalan hiç bir fonsiyonu çalışmıyor.
    yüzük parmağında %60 hareket ve sinir yıpranması var .
    orta parmakta %40 aynı şekilde.

ameliyatta kesilen tendonlar kesilen kirişler kesilen sinirler kesilen damarlar kesilen kaslar tamir edilmeye çalışıldı. kolum kesilmeden kurtulmayı başardım.

ayrıyetten kolda oluşan 72 dikiş ve 9 gizli dikiş 22 bölgede lazerle yapıştırılma yapıldı.

ne kendinize ne de başkasına zarar vermeyi aklınızdan bile geçirmeyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ozn.Onl

aman gözünüzü seveyim öyle bişi yapayım demeyin.

sonucu ne oldu sizde?

söyliyim hemen.

8 saatlik ameliyata girdim. doktor kolu kaybetme ihtimali olduğunu söyledi. kan kaybından ölüyordum.
    serçe parmakta sadece kan dolaşımı var. geri kalan hiç bir fonsiyonu çalışmıyor.

ameliyatta kesilen tendonlar kesilen kirişler kesilen sinirler kesilen damarlar kesilen kaslar tamir edilmeye çalışıldı. kolum kesilmeden kurtulmayı başardım.

ayrıyetten kolda oluşan 72 dikiş ve 9 gizli dikiş 22 bölgede lazerle yapıştırılma yapıldı.

• quote:

sonucu ne oldu sizde?

söyliyim hemen.

Öncelikle geçmiş olsun .

benimde kaza sonucu cam kesiği ile kolumda kesiklik oldu 2 yerde

tendon kesilmesi , kas zedelenmesi , sinir ( bilek kemiğinin oraya kaçmış )

2.5 saatlik ameliyat oldum , doktor çok riskli dedi
    sağsalim kurtuldum , fizik tedaviye gittim yaklaşık 1 ay
    ve iyileşme oranım %95 . %5 kayıp var.

Tekrardan geçmiş olsun , bana 4 ay öncesini hatırlattın 14 yaşındayım daha aklıma geldikçe psikolojim bozuluyo . yakında psikoloğada gidicem zaten . kötü oluyorum kol kesiği felan duyunca.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Chuckly

Bende de garip bir şey var.Telefonun yaninda su varsa telefona su dokesim geliyor,tuvalete atasim geliyor.Arabada cam aciksa telefonu camdan firlatasim geliyor ama kendimi tutuyorum neyseki

merak ettim dünden beri hiç uyumadınmı ben uyuyup geldim az sonra sınava çalışmaya başlıycam

Yattim 12 bucuk da kalktim 6 bucuk da
  • quote:

Orijinalden alıntı: Banzai!

temiz bir dayağa ihtiyacın var

nokta.
  • Size nasıl bir dayak lazım bilionmu ağız burun yer değiştirecek ondan sonra sadistlikmiş mazosistlikmiş bişeyiniz kalmaz
  • Dasdacik

Panpa harbi arizasin

Bende kan dokmek istiyom cok sinirliyim gidip bf3 multide takiliyom veeee boylelikle vahset dehset bilimum sapik duygularimi populer deyimle kotu enerjimi atiyom

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gennosuke

Dasdacik

Panpa harbi arizasin

Bende kan dokmek istiyom cok sinirliyim gidip bf3 multide takiliyom veeee boylelikle vahset dehset bilimum sapik duygularimi populer deyimle kotu enerjimi atiyom

pc dandik bf3 de minimum bile açmaz skyrim indiriyomda çalışır inş diye dua ediyom
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Gennosuke

Dasdacik

Panpa harbi arizasin

pc dandik bf3 de minimum bile açmaz skyrim indiriyomda çalışır inş diye dua ediyom

Bf3 sorun diil abi maksat olumsuz duygularinin hakimiyetini bahsettigim turden bir mesgale ile berteraf etmek

Baktin atti tepenin tasi sevdigin bi oyunu oyna desarj ol

Gerci ayrica tedavide olmak lazim ama benim yontem kisa vadede ise yarar
  • quote:

Orijinalden alıntı: jack_fear

quote:

sonucu ne oldu sizde?

söyliyim hemen.

Öncelikle geçmiş olsun .

benimde kaza sonucu cam kesiği ile kolumda kesiklik oldu 2 yerde

tendon kesilmesi , kas zedelenmesi , sinir ( bilek kemiğinin oraya kaçmış )

2.5 saatlik ameliyat oldum , doktor çok riskli dedi
    sağsalim kurtuldum , fizik tedaviye gittim yaklaşık 1 ay
    ve iyileşme oranım %95 . %5 kayıp var.

Tekrardan geçmiş olsun , bana 4 ay öncesini hatırlattın 14 yaşındayım daha aklıma geldikçe psikolojim bozuluyo . yakında psikoloğada gidicem zaten . kötü oluyorum kol kesiği felan duyunca.

aman dikkat et %5 ile kalmıyabilir. fizik tefavini biraz daha devam ettirmeni tavsiye ederim. fizik tedavi gerçekten önemli imiş .

• Canın acı mı çekmek istiyor ? acımı çektirmek istiyor. Pişman olursun bilgin olsun.

Kendimden biliyorum.

sadistlik bir hastalıkmıdır? (sadistim)
  • Çok Dexter izlemeyin .
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.