Şimdi Ara

Sadecehosting Wordpress Yavaşlık Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    Sadecehostingi yaklaşık olarak 2 yıldır kullanıyorum. Wordpress bir sitem var. Sitenin hızlı açılması için bir bir çok işlem yaptım. Hala sitede bir yavaşlık söz konusuydu ama oldu olacağı bu kadar diyerek bıraktım. Yalnız geçenlerde aynı dosyaları farklı bir hosta kurdum. Site bu hostta 2,7 kat daha hızlı çalışıyor. Menüler arası geçiş acayip hızlandı. Sadecehosting ile iletişime geçip durumu her ne nekadar resimli olarak bile anlatsam kabul etmediler. Sadecehosting te wordpress sitesi olup benim gibi sorun yaşayan var mı? Menüler arasında geçişlerde 0,5 sn veya 1 saniyelik gecikme oluyor. Daha sonra hızlıca açılıyor. Özellikle admin paneli kullanırken bu daha belirgin oluyor.



  • Garip bir sorun, sitenizde kurulu olan bir eklenti bu soruna sebep olabilir. Eklentilerinizi kontrol etmenizi öneririm. Yine de sorun devam ediyorsa natro hosting'e geçebilirsiniz.
  • WP bir php yazılımı olduğu için, Linux Sunucular php yazılımlarında daha stabil bir şekilde çalışıyor.
    Windows sunucularında php yazılımların çalışabilmesi için, 3. parti yazılımları ile çalıştığı için, bu şekilde olması normal olabilir.
  • Benim de sitem wordpresshttps://www.canonservisistanbul.com siteme hız testi yapıyorum mobilde baya yavaş pc de çıkan test sonucuda %50 seviyesinin altında. Google de bu benim için sorun olurmu acaba ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.