Şimdi Ara

sadece ve sadece UZAKDOĞU sineması (52. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.093
Cevap
25
Favori
209.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: topalsolucan01

quote:

Orijinalden alıntı: idris-tolar

evet bluray çıkmıyor maalesef..

sen söyle en iyi aşk filmlerini sırala hocam...

Bak sana çok güzel bir tablo çıkarttım. yatay düz çizgi olarak işarediklerim DRAM/ROMANTİK filmler (dikkat et ağlarsın ). Nike işareti şeklinde işarediklerim ise DUYGUSAL/KOMEDİ filmler.

Tavsiye sırasına göre de sıraya koydum. Fazla tik koyduklarım öncelikli tavsiyemdir. İyi seyirler

sadece ve sadece UZAKDOĞU sineması

cok güzel olmuş, eline sağlık..

a moment to remember
    the clasic..

ve ''my sassy girl'in son sahnesinde, ağladığım filmlerdi..

içlerinde indirmediklerim mevcut ,acaba siz bu arşivi nerden indirdiniz..ben asian torrent'te ratio ya yakalandım...

SAMSUNG GALAXY S III
    4.8" Super AMOLED 720p HD Gorilla Glass 2 Ekran | Exynos 4412 Quad Chipset | Quad-core 1.4 GHz Cortex-A9 İşlemci | Mali-400MP GPU | 16/32/64 GB Depolama | 64 GB kadar MicroSD ile Arttırılabilir Hafıza | 1 GB RAM | Bluetooth v4.0 A2DP, EDR | 8 MP 3264x2448 pixels, Autofocus, LED Flash Kamera | 1080p HD Video Kayıt | TV - Out MHL | Android OS, v4.1.1 (Jelly Bean) İşletim Sistemi
  • @idris-tolar

Bu filmlerin %90'ını torrentten haberdar olmadığım dönemlerde indirmiştim. premium üyeliklerle. ratioya yakalandıysan başka bir üyelik daha al. ben öyle yapmıştım :)

a moment remember ve the classic filmlerinin son sahneleri beni de çok kötü etkilemişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi topalsolucan01 -- 17 Haziran 2012; 21:13:11 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

aksiyon arayanlara,

Orijinalden alıntı: kunglao

yeni çıkan film falan yok mu uzakdoğu filmlerinden

Orijinalden alıntı: Angry006

quote:

Orijinalden alıntı: kunglao

yeni çıkan film falan yok mu uzakdoğu filmlerinden

tşklerrrrrrrrrrrr

Kılıcını bırakıp, kınıyla gülümsetmek zorunda kalan samurayın öyküsü.
    Big Man Japan ve Sembol'ün yönetmeni Hitoshi Matsumoto senenin en ilginç süprizlerinden biriyle karşımızda! Kanjuro Nomi, kılıç yerine yalnızca kılıcın kınını taşıyan bir samuraydır. Karısı öldükten sonra savaşla ve
    kelimelerle ilişkisini kesmiş, kızı Tae'yi de yanına alarak taşraya doğru bir yolculuğa çıkmaya karar vermiştir. Kılıçsız bir samuray olmanın cezasının ölüm olduğu bir devirde, çok geçmeden shogun'un adamları tarafından yakalanıp hapse
    atılırlar. Ama shogun ona bir fırsat verir. Eğer otuz gün içinde annesinin ölümünden beri hiç gülmemiş olan oğlunu gülümsetebilirse serbest kalacaktır. Aksi takdirde seppuku yapması gerekecektir. Matsumoto, beden komedisi ve sessiz sinema estetiklerinden yararlanarak yenilikçi bir samuray filmine imza atıyor.

http://www.turkcealtyazi.org/mov/1748278/saya-zamurai.html

altyazısı cıktı

beyler bu çizgi filmi bilirsiniz initial d'yi benim çok izlemişliğim yok internetten bakmıştım bi kaç bölümüne

bu iyi driftçi olan şahısın asıl amacı arabasıyla çabuk bir şekilde akine dağından inmekmiş,ama istemeden de olsa drift kralı olmuş işte konusu böyle diye hatırlıyorum

bunun "tau man ji d" adında sinema filmi çekilmiş bu fimldede;
    1) konu aynı böylemi?
    2) filmi izleyen varmı nasıl güzel sürükleyici bir filmmi?
    3) filmin türkçe dublajı varmı?
    4) bana bu filmi izleyebileceğim görüntü kalitesi ve ses iyi olan bir site verebilirmisiniz lütfen bulamadım?
    ve ya fimi indirebileceğim bir link adres falan daha iyi olur lütfen ? :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SıradanÇinkoKarbonPil -- 19 Ocak 2013; 23:18:09 >

film ne cok iyi ne cok kötü zaten o dönemlerden fazla birşey beklememek gerek at kılıç vs

sıradaki filmim ise budur
    Back to 1942

1942’ye Dönüş, Çin’in Henan bölgesinde mültecilerin yoksullukla mücadelesini ve kıtlığın nasıl yavaş yavaş onların sonunu hazırladığını anlatan tarihi bir film.

Theodor White Amerikalı bir gazetecidir. Kendi hayatını tehlikeye atmayı göze alarak yaşanan insanlık dışı olayları belgeler fakat Çinli lider sorunu görmezden gelir. Ta ki White’ın haberi Time dergisinde yayınlanana kadar.

http://www.imdb.com/title/tt2113822/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angry006 -- 20 Şubat 2013; 0:16:35 >

quote:

Orijinalden alıntı: idris-tolar

quote:

Bu konuyu gördüğüm benim için de iyi oldu. paylaşımlar yararlı olacaktır.

Bunlar arşivimdeki izlediğim filmler. %90'ı G.Kore olmakla birlikte, izlemeniz için hepsi tavsiyemdir.

http://imgur.com/uMR9I

mükemmel bir arşiv...

içinden izlediklerim ve pc de bulunan sadece 15 tane film var..

romantik, komedi tarzı filmler hangileri ve bu arşivi nerden yaptınız..720p mkv bulamıyorum 5,6 tane anca bulabildim...

Malesef 5-6 film dışında hepsi dvdrip. hiç birisinin bluray'i çıkmıyor ki 720p sini indireyim. :S
    aralarında baya romantik komedi var ama çoğunluğu dram filmlerdir. isim isim sıralayamayacağım şimdi, istersen aratıp türünü kontrol edebilirsin. ya da izleyeceğin gün söyle, doğrudan tavsiye edeyim.

Çok güzel bir arşiv koreci dostum Resmi kaydettim, şeçer seçer izlerim artık
    Iris tarzı dizi veya film önerisinden bulunabilirmisin aklında varsa

• Kim adında bir adam kendini Han Nehri'nin karanlık, suskun sularına atar. Uyandığında üstü başı kumla kaplanmış, yerde yatmaktadır. O zaman, kendisini öldürmeyi başaramadığını ve nehirde bilinmeyen bir adaya sürüklendiğini anlar. Nehir kenarındaki binalardan birinin bir dairesinde yıllarca odasından dışarıya adımını atmamış bir genç kız vardır. Bir gün dürbünüyle bakmaktayken bir ada üzerinde tek başına yaşayan bir adam gözüne ilişir ve merak eder. Günler günleri kovalarken, adamın yalnız ama halinden hoşnut yaşamı merakını öylesine artırır ki onca yıldan sonra odasından dışarı çıkmasına sebep olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angry006 -- 10 Mart 2013; 1:00:13 >

Orijinalden alıntı: Angry006

Kim adında bir adam kendini Han Nehri'nin karanlık, suskun sularına atar. Uyandığında üstü başı kumla kaplanmış, yerde yatmaktadır. O zaman, kendisini öldürmeyi başaramadığını ve nehirde bilinmeyen bir adaya sürüklendiğini anlar. Nehir kenarındaki binalardan birinin bir dairesinde yıllarca odasından dışarıya adımını atmamış bir genç kız vardır. Bir gün dürbünüyle bakmaktayken bir ada üzerinde tek başına yaşayan bir adam gözüne ilişir ve merak eder. Günler günleri kovalarken, adamın yalnız ama halinden hoşnut yaşamı merakını öylesine artırır ki onca yıldan sonra odasından dışarı çıkmasına sebep olur.

İzlemeyenler varsa şiddetle tavsiye ederim Konu olarak Cast Away'a benzer.

We Know The Truth, Cause We Told The Lies
  • I Saw The Devil. Oldboy'da başrol oynayan Min-sik Choi'nin olağan üstü performansı var filmde. İntikam filmlerinin başında yer alıyor bence. Keyifle seyrettim ben.

• tüm sayfalara bakmadım.Çok kez bu film önerilmiştir,görmeyenler varsa mutlak şiddetle tavsiyemdir.

ya da kısacası Kurosawa Akira nın çogu filmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onvious -- 23 Nisan 2013; 22:43:24 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SemoBoy -- 24 Nisan 2013; 16:27:18 >
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.