Şimdi Ara

sadece ve sadece UZAKDOĞU sineması (42. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.093
Cevap
25
Favori
209.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    http://divxplanet.com/sub/m/5061/Izo.html

quote:

Orijinalden alıntı: clemenza123

beyler IZO nun altyazısını bulamıyorum yardım edebilecek olan var mı?Bulamadığım başka filmlerde var bununla ilgili bi konu var mı veya?

@£mre
    Warlords, May 18, Seven Swords
  • Konuyu yeni gördüm. Ben de izlediğim filmlerden birini paylaşayım daha önce verildi mi bilmiyorum.

Shichinin No Samurai

http://www.imdb.com/title/tt0047478/

sadece ve sadece UZAKDOĞU sineması

Filmin İngilizce adı Seven Samurai. 1954 yapımı bir Japon filmi. . Konu olarak haydut çetesiyle başı dertte olan bir köyde 7 samurayın imkansızlıklar içerisindeki mücadelesini anlatıyor. Zamanına göre oldukça iyi çekilmiş. Oyuncuların performansları mükemmel. Eski film sevenlere kesinlikle tavsiye ederim.
  • Orijinalden alıntı: Birce

Bu sanırım
    http://divxplanet.com/sub/m/5061/Izo.html

Orijinalden alıntı: clemenza123

beyler IZO nun altyazısını bulamıyorum yardım edebilecek olan var mı?Bulamadığım başka filmlerde var bununla ilgili bi konu var mı veya?

bunu buldum daha önce zaten ama 2 cd altyazıların hepsi bendeki tek dosya o nasıl olcak?2 cd bi kaç tane indirdim 1.cd de sorun yokta 2.cd kayıyo artık kendim ayarlarım onuda.

Dün Sympathy for Mr. Vengeance ile Sympathy for Lady Vengeance izledim (oldboyu daha önceden izlemiştim) nedense bana ilki daha güzel geldi
    belki izlediğim anla alakalıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Luca Brasi -- 2 Nisan 2010; 18:21:45 >
  • jump.2009
    eğlencelik güzel bir film ve sonuda güzel hiphop tarzı danslar var

• Yukarı :)

Kiss Me, Kill Me

CJ7

The Warlords

Eternal Beloved

Güzel filmler izlemenizi tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: BARLAS TURAN

Açıkçası son dönemde Kore filmlerinden biraz bunalmıştım, malum en iyi filmlerini izledikten sonra adı pek duyulmamış diğer filmlerine de bakarken, genelde benzer senaryolara sahip filmler arka arkaya gelince eskisi kadar zevk almadığımı hissediyordum...

taaa ki bu filme kadar...

2009 yapımı olan bu film kesinlikle son senelerdeki en farklı,etkili,hoş Kore filmlerinden biri olmuş.

Filmin ortalarına kadar yine o bildiğimiz klasik Kore hikayelerinden olarak düşünüyoruz ama son yarım saatten itibaren film o kadar güzelleşip anlam kazanıyor ki, etkilenmemek mümkün değil...
    Özellikle bu filmin kamera çekim tekniği diğer Kore filmlerine kıyasla çok daha farklı ve güzel, sunum tarzını gayet başarılı buldum.

Filmle ilgili pek ayrıntı verip izlemeyenlerin keyfini kaçırmak istemem,

kısacası; uzun bir aradan sonra tekrar bir Kore filmini baya beğendiğimi söyleyebilirim.

kesinlikle herkese tavsiye edilir...

MORE THAN BLUE (2009)

İnanır mısınız ben de aynısını düşünüyorum tamamen. Yani resmen düşüncelerimi okumuşsunuz :)
    Kore filmlerini çok seviyorum ancak çok sık izleyince bir sıkılma dönemi başlıyor. Benim için, hep bildik seneryolar üzerine oynanan yüzleri de birbirine benzeyen filmlerden ibaret olmuştu son zamanlarda. Ancak bu filme kadar. Uzunca bir süre izlemedim Kore yapımı herhangi birşey. Sonra yine duramadım tabi :) Ve bu filmi gördüm,öylesine izleyeyim dedim. Fakat izlediğimde anladım ki Koreliler bu işi biliyor :) Bu filme benden de bir +

Ve bir de yeni izlediğim de çok hoşuma gitti. Filmi adı biraz uzun ; "Spring, Summer, Fall, Winter...and Spring"
    Ancak çok sevdim. İmdb notu 8.1

http://www.imdb.com/title/tt0374546/
  • quote:

Orijinalden alıntı: climates

İnanır mısınız ben de aynısını düşünüyorum tamamen. Yani resmen düşüncelerimi okumuşsunuz :)
    Kore filmlerini çok seviyorum ancak çok sık izleyince bir sıkılma dönemi başlıyor. Benim için, hep bildik seneryolar üzerine oynanan yüzleri de birbirine benzeyen filmlerden ibaret olmuştu son zamanlarda. Ancak bu filme kadar. Uzunca bir süre izlemedim Kore yapımı herhangi birşey. Sonra yine duramadım tabi :) Ve bu filmi gördüm,öylesine izleyeyim dedim. Fakat izlediğimde anladım ki Koreliler bu işi biliyor :) Bu filme benden de bir +

Ve bir de yeni izlediğim de çok hoşuma gitti. Filmi adı biraz uzun ; "Spring, Summer, Fall, Winter...and Spring"
    Ancak çok sevdim. İmdb notu 8.1

http://www.imdb.com/title/tt0374546/

Doğrudur

Ben artık şöyle yapıyorum; , bir Kore filminden sonra kesinlikle başka bir Kore filmi izlemiyorum, biraz zaman veriyorum, arada muhakkak Amerikan,İspanyol veya başka ülkelerin filmlerine bakıyorum ki başka bir Kore filmi izlediğimde yine eskisi gibi sıkılmada tad alabileyim

Gerçi eskisi gibi de izleyemiyorum artık, nedeni ise içimden pek gelmiyor, işte beni en son etkileyen film bu MORE THAN BLUE oldu, ondan sonra bunun kadar iyi film izlemedim, üst üste aynı tarzda filmler gelince de insan dediğiniz gibi izlemek istemiyor...

Bahsettiğiniz filmi izledim, Kim Ki Duk malum minimalist tarzdaki filmleriyle ünlü.
    Diyalog içermeden bazı şeyleri anlatabilme,yansıtma peşinde...
    Eğer bu filmini çok beğendiyseniz Kim Ki Duk'un diğer filmlerine de göz atmanızı öneririm
    Her ne kadar ben filmlerini pek beğenmesem de Bin-Jip (Boş Ev) ve Time (Zaman) filmleri hoşuma gitmişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OxBlue -- 26 Nisan 2010; 18:33:36 >
  • Bana korku-gerilim tarzı uzak doğu filmleri önerirmisiniz arkadaşlar ? Baya oldu izlemeyeli
  • The Chaser

quote:

Orijinalden alıntı: Ice Cube

Bana korku-gerilim tarzı uzak doğu filmleri önerirmisiniz arkadaşlar ? Baya oldu izlemeyeli
  • quote:

Bana korku-gerilim tarzı uzak doğu filmleri önerirmisiniz arkadaşlar ? Baya oldu izlemeyeli

En beğendiğim korku filmlerinin başında gelen

Shutter
    http://www.imdb.com/title/tt0440803/

Yalnız ABD'liler sonradan remake yaptı, aman onla karıştırmayın...
  • quote:

A tale of two sisters. Ben de bunu begenmistim korku olarak,tavsiye ederim.

@BARLAS TURAN , onerileriniz icin tesekkurler. bos evi biliyordum da digerini izlemedim. bakinayim hemen :) ama more than blue fılmıne yakin olanlar varsa aklınızda,o onerileri de alabilirm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi climates -- 6 Mayıs 2010; 13:10:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Birce

Yukarı :)

Kiss Me, Kill Me

Beklediğimden iyiydi
  • En Son İzlediğiniz Film başlığına yazdım ama Uzakdoğu müdavimleri başlığımıza da paylaşmak istiyorum

Şu anda sinemalarda gösterimde ama internette de Blu-ray dahil birçok farklı sürümü mevcut.

THE CHASER - ÖLÜMCÜL TAKİP

Güney Koreliler bu işi layıkıyla yapıyor arkadaş!
    İşte bunun ispatı bir film daha...
    8 / 10

Bıçak gibi keskin ‚ bir o kadar sert mizaçlı ‚ gerçekten etkileyici bir film.

Filmin en önemli artısı; son derece gerçekçi bir havaya sahip olmasıydı...
    Boğuşma sahnelerinden tutun da insanı geren atmosferi filme gayet uyumlu ve başarılı.

Oyuncu performansları ve kamera çekim kalitesi üst düzeyde olan sağlam bir Polisiye Gerilim

Kısacası; izlenmesi gereken filmlerden‚hele ki Kore filmlerine aşina olanlar hiç kaçırmamalı.

http://www.beyazperde.com/film/4700/Olumcul-Takip
    http://www.imdb.com/title/tt1190539/
  • [font="Arial"]herkese merhaba .. ben uzun zamandır bir film arıyorum yardım edermisiniz .. filmden hatırladıklarım şunlar

1-2000 yıllarında çekilmiş
    2-hangi ülke bilmiyorum ama uzakdoğu filmi
    3- filmde robocop benzeri bir robot var
    4- saçları rengarenk(boyalı) genç erkekler var .hatta kızıl saçlı olanı ağzında sigara ile dövüşüyor
    5-robotu bir şirket üretiyor ve sonra birileri bu robotu kaçırıyor ..

ben bu filmi 2000 yılları civarında izledim .. umarım hatırlayan vardır ..thanks
  • Uzun zamandır bir uzakdoğu filmi arıyorum ,srtde izledim ama adını hatırlamıyorum.
    filmde kadın çığlık atarak titreşimiyle ,kocası elastik olarak düşmanıyla savaşıyordu .kadın
    çan ile megafon gibi yapıp çığlık atıyordu
    bunların çocuğu da uzaktan yaptığı hareketlerle karşı tarafa darbe indiriyordu
    filmin sonuna doğru genç adamı düşmanı olan adam yukarı fırlatıyor,düşerken elini yere
    doğru açıyordu yerdeki eziliyordu ,duvarıa uzaktan yıkıyordu.
    bulana çok teşekkür ediyorum emeğinize sağlık
  • quote:

Orijinalden alıntı: şalome

Uzun zamandır bir uzakdoğu filmi arıyorum ,srtde izledim ama adını hatırlamıyorum.
    filmde kadın çığlık atarak titreşimiyle ,kocası elastik olarak düşmanıyla savaşıyordu .kadın
    çan ile megafon gibi yapıp çığlık atıyordu
    bunların çocuğu da uzaktan yaptığı hareketlerle karşı tarafa darbe indiriyordu
    filmin sonuna doğru genç adamı düşmanı olan adam yukarı fırlatıyor,düşerken elini yere
    doğru açıyordu yerdeki eziliyordu ,duvarıa uzaktan yıkıyordu.
    bulana çok teşekkür ediyorum emeğinize sağlık

Kung Fu Hustle

http://www.imdb.com/title/tt0373074/
  • ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM cocobongo
    ELİNE SAĞLIK
  • Sadece, bluray uzakdoğu filmlerin listesi olan bir site var mı???
  • no mercy ve blood brothers ı izledim güzeldi
  • http://www.sanalpano.net/iste-gercek-ask-budur-wNnR5LWkrNe3pL0.html

arkadaşlar şurdaki klip filmmi filmse adını bilen varmı bu gece izleyeyim.
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.