Şimdi Ara

sadece ve sadece UZAKDOĞU sineması (41. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.093
Cevap
25
Favori
209.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • "More Than Blue" bu filmi son yarım saat hariç çok sıkılarak izlemiştim..o yüzden ortalama seyirlik bir yapım benim için.
  • Zevk ve algı meselesi diyelim
    Tabii ki herkese göre değişebilir...

More Than Blue;
    birçok banal,aynı tarzda klişeleşmiş Kore filmleri arasında sivrilen,farklı tadı olan bir film bence...

Zaten baştaki giriş hikayesi olmasa bahsettiğiniz son yarım saatin bir anlamı kalmazdı
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslimdayok

sıkılmadan izledigim film ve oyuncuları sempatik.
    "nana"

sadece ve sadece UZAKDOĞU sineması

47 bölüm olarak ta animesi var
  • güzel bir komedi
    Girl by Girl / Girl X Girl / 소녀X소녀 / Sonyeo x sonyeo

• Il Mare - Siworae

http://www.imdb.com/title/tt0282599/

bu fılm sonrada gol evı dıe amerıcanlarca yapılmıstır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: der_Kaiser

Ya arkadaşlar konu manyak olmuş.ben de baya bi filmi listeye ekledim yalnız bulduğum bu fırsatı kaçırmamak adına ve bukadar bilgi birikiminden faydalanmak istedim.konuya gelelim

bundan 5 yıl filan evvel AzTv de bir ızakdoğu filmi izlemiştim ama adını hatırlamıyorum ne yazık ki.Filmin konusu çinde [başka bi uzakdoğu ülkesi de olabilir] bi prensesi başak bi yere güvenli bi şekilde götürmeye çalışan bi grup asker ve onları engelleyip prensesi öldürmeye çalışan karşı bi grup arasında geçen mücadeleyi anlatıyor.Filmde esas eleman "general" lakaplı birisi ve sonunda prenses ona aşık olur.neyse filmden hatırladığım enh net sahne ve en hoşuma gideni, prenses ve ekibi bi kaleye sığınırlar ve sus almak zorunda kalırlar.karşı ekip te kalenin karşısına çadır kurar.gece general okla karşı takımdan birini öldürür ve kendi ekibinden birini de karşı tarafın komutanı uzak mesafeden okla kale duvarına çiviler.

film kısaca böle eğer seyredeniniz veya ismini bileniniz varsa çok makbule geçer.Abimle seyretmek için kaç yıldır arıyoruz.

slm , sanırım anlattığın film 2001 yapımı "Musa the warrior" filmi.
  • Old Miss Diary--- öncelikle şunu söyleyim film çok sıkıcıydı ama beni şoke eden bir sahnesi oldu,ki o da şuydu; başroldeki kız dublaj sanatçısı ve bir japon korku filmini seslendiriyorlar..o filmin müziğide Kurtlar Vadisinde cevat'ın olduğu sahnelerde çalan müzikti :) çalıntıymış meğer çok şaşırdım.. :S

Girl X Girl --- yine çok sıkıcı ve sıradan bir film :)

Overheard---borsa'yla ilgilenenler varsa izlesin çok güzel bir film

Dance with the Wind---çok hoş,keyifli bir film tavsiye edilir
  • sad movie
    uzak doğu filmleri hakkında bilgiler veren sitelerde sıklıkla rastladığım meraktan indirip izlediğim güzel ve acıklı bir film...

my girl and i
    izleyin...

• Nae sa-rang nae gyeol-ae

Closer to Heaven.

Drama sevenlere duyurulur. İzlenilebilir bir yapım.

• En son Bodyguards And Assassins(Shi Yue Wei Cheng) izledim.Tarih,dram ve aksiyon türünde.Genel olarak beğendim ama biraz uzun.Filmde
    Donnie Yen(Yip Man) yer alıyor.

• A Moment To Remember

her şeyden çok eminsin bazen hayat istediğin gibi ilerlemeyebilir...
  • Uzak dogu filmleri izlemeye bir ara vermistim, gecenlerde kesfettigim bir film! Daha izleme sansim olmadi, izleyen var mi?

Geunyeoreul midji maseyo
    http://www.imdb.com/title/tt0390042/

• @kaplanmete
    ortalama seyirlik diyebilirim sıkılmadan izleyebilirsin..
    şahsi notum 7/10
  • Ba bo

a man who was superman

her iki filmde güzel seyirlik bir yapım aslında sırf my sassy girl deki iki oyuncu için izledim ...
  • Hear Me (2009 ) tayvan yapımı güzel bir film

• quote:

Orijinalden alıntı: intifada54

güzel bir komedi
    Girl by Girl / Girl X Girl / 소녀X소녀 / Sonyeo x sonyeo

listeme aldım bu akşam bakıyım
  • Arkadaşlar Uzak dogu olarak tarihi savaş tarzında önerebileceginiz film varmıdır.
    Örn;Tae guk gi,Red Cliff,Assembly,City of Life and Death.
  • quote:

Orijinalden alıntı: £mre

Arkadaşlar Uzak dogu olarak tarihi savaş tarzında önerebileceginiz film varmıdır.
    Örn;Tae guk gi,Red Cliff,Assembly,City of Life and Death.

musa (2001)

• @kaplanmete Don't Believe Her filmini daha önce izlemiştim. Geçen Blu-ray ripini indirip tekrar izledim ve ilk izlediğimden daha çok zevk aldım. Uzakdoğu komedileri severlere tavsiye ederim. Hoş vakit geçirtmesi garanti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GEARSX -- 31 Mart 2010; 15:24:50 >
  • beyler IZO nun altyazısını bulamıyorum yardım edebilecek olan var mı?Bulamadığım başka filmlerde var bununla ilgili bi konu var mı veya?
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.