Efsane üçlemenin ilk filmi bu akşam 22.00'da CNBC-e'de..
En son "survive style 5+" izledim. Genelde kara mizah komedileri severim vede uzakdogu fimlerine ayri bir ilgim vardir ama bu filmin sonunu zor getirdim.
speed scandal
rabbit and lizard
Uzakdoğu(özellikle kore)yapımı korku filmleri önerebilir misiniz?
İzlenecekler sırada halen izleyeceğim halen izleyeceğim.
The Chaser Oasis Mouda Secret Reunion Kiss Me Kill Me
Trt'de Milyoner diye bir Hint filmi izlemiştim kesinlikle izlemenizi tavsiye ederim. Adamın biri kim beşyüz milyar ister gibi programa katılıyor.Her soruda hayatından bir kesit gösteriliyor.Çok beğenmiştim.
quote:
Orijinalden alıntı: AdiqeCaLe Trt'de Milyoner diye bir Hint filmi izlemiştim kesinlikle izlemenizi tavsiye ederim. Adamın biri kim beşyüz milyar ister gibi programa katılıyor.Her soruda hayatından bir kesit gösteriliyor.Çok beğenmiştim.
Dostum o tam olarak uzakdgu filmi sayılmaz. İngiliz yapımcıların yaptığı hintli oyuncuların oynadiği bir film.senaryo bir kitaptan uyarlama. oscar almıştı.
Sophie's Revenge (2009)
Çizgi roman ressamı Sophie yaratıcılıkla dolu, sevimli ve tasasız bir kızdır. O ve iki yıllık erkek arkadaşı, yakışıklı cerrah, Jeff, mükemmel bir çifttir. Ailesi ve arkadaşları önünde evlilik teklifi aldıktan sonra, Sophie dünyanın en mutlu insanı olmuştur. Ancak, Jeff, ünlü film yıldızı Joanna'yla tanışınca onu terk eder. Mahvolan Sophie yataklara düşer, insanların yüzüne bakamayacak durumdadır, özellikle de düğün hazırlıklarına kendini telaşla kaptırmış annesinin. Sophie ayrılığı gizlemeye karar verir. Bir plan kurar: aşkı yine elde etmek için "bilimsel" bir yola başvuracaktır.
Geungnakdo sarin-sageon (2007)
Peninsula'nın güney sahilinde Cennet Adası isminde 17 sakini olan bir ada vardır. Cennet Adası ismini nefes kesen dagları ve iyi huylu insanları sayesinde almıştır. Bu güzel vahaya gelenlerde dert, tasa ve stres uçup gider. Ama bir gün aniden adada birisi kaybolur, geride hiçbir iz bırakmadan. Kanlar içinde bir ceset bulunduktan sonra ortalık iyice karışır ve herkes birer şüpheli haline gelir. Kızgın deniz anakaraya gitmelerine mani olur ve tek iletişim aygıtları olan radyo paramparca edilmiştir. Adada tuzağa düşürülmüş insanlar birbirinden şüphe etmektedir ve görünmeyen bile olası bir şüphedir. Günden güne iğrenç sırlar açığa çıktıkca, cennet olan bu ada yavaş yavaş ölüm adasına dönüşür...
Wang-ui namja (2005)
Kore tarihinden gerçek kişilerin ele alındığı bir dönem dramı. Kendisiyle alay eden kadınsı kraliyet soytarısına âşık olan acımasız kralın bu hayranlığı, en gözde cariyesinin kendisine derin öfke ve kıskançlık duymasına yol açmıştır. Gösterilerinde genellikle kadın rollerini canlandıran soytarı, aynı zamanda bir erkek soytarıyla da yoğun bir duygusal ilişki içerisindedir. Tüm bunlara rağmen film bu aşk üçgenini değil, kader, güç ve sınıflar arasındaki mücadele ile özgür bir ruha sahip olma temalarını işlemektedir.
Happy Killers (2010)
Acemi detektif Jeong-Min'in (Kim Dong-Wook) yeni mesleği zorluklarla doludur, patronu ondan hoşlanmaz, bir kamu hizmetin sınavına girmek için gizlice hazırlanmak zorundadır, ve polisin yakalayamadığı bir seri katil yüzünden bölge halkı diken üstündedir. Derken bölge halkı polis merkezi önünde bir protesto gösterisi yapar, Jeong-Min dehşet içindedir, çünkü kadınlar derneğinin genel işler yöneticisi olan annesi protestocuların lideridir. Bölge halkı, özellikle seri katil nedeniyle değeri düşen evleri yüzünden öfkelidir. Jeong-Min ne pahasına olursa olsun katili yakalamaya karar verir.
Bu arada, bir süredir görünmeyen işsiz bir adam Yeong-Seok (Yu Oh-Seong) aniden ortaya çıkar ve suç mahallerine hep polisten önce ulaşır. Jeong-Min, bir parça amatör bir Sherlock Holmes olan Yeong-Seok'tan hiç hoşlanmaz ve kısa sürede ikisi arasında seri katili ilk önce yakalama rekabeti başlar.
Bende seviyorum bu uzakdoğu filmlerini,güzel paylaşımlar yapmışsınız arkadaşlar.Ayrı bir koleksiyon yapmak lazım bu arada pagan_chris kardeş merhaba belki hatırlamazsın beni ama ben asla unutmam seni ve anime arşivim için katkılarını.Sevgiler,saygılar güller diyarından
quote:
Orijinalden alıntı: @RİF_D
Bende seviyorum bu uzakdoğu filmlerini,güzel paylaşımlar yapmışsınız arkadaşlar.Ayrı bir koleksiyon yapmak lazım bu arada pagan_chris kardeş merhaba belki hatırlamazsın beni ama ben asla unutmam seni ve anime arşivim için katkılarını.Sevgiler,saygılar güller diyarından
tanızmayım yaw
Hong Kil-dong's Descendents (2009)
İhbarcısı Soo-Yeong öğrendiği sırrı korumak için intihar etmesinden sonra, Moo-Hyeok, Yeon-Hwa ile olan ilişkisini bitirmeye karar verir ve ömürde bir kez yapılacak bir iş için hazırlanmaya başlar. Jung-min, yıllardır peşinde olan savcı Jae-pil'den gerçek kimliğini gizler, birlikte Jung-min'in karanlık dünyasına doğru yol almaya başlarlar.
Bronze Medalist (2009)
Eski olimpiyat üçüncüsü halterci Lee Ji-bong (Lee Beom-soo) istemeye istemeye taşradaki bir kız lisesinde antrenör olmayı kabul eder. Ancak sonunda, bu rağbet görmeyen sporun zorlu ustalığını bir grup hevesli ama aklı bir karış havada kız öğrenciye öğretmek durumunda kalır.
Gerçek bir hikayeden esinlenilerek çekilmiş filmde, imkansızlıklar içindeki takım elemanlarının "Ulusal Spor Oyunları"nda nasıl şampiyon olduğuna ve birbirlerinin hayatını nasıl değiştirdiklerine şahit oluyoruz
Arkadaşlar "Japon" sinemasının en güzel aşk veya romantizm filmi hangisidir?
"Heavenly Forest" enfes bir romantik drama.. Jp filmlerini bir türlü sevemedim bana hitap etmiyor ama bunu izlediğimde "vay be demek ki arada böyle güzel işler çıkartıyorlar" demiştim :D
quote:
Orijinalden alıntı: preacion
Arkadaşlar "Japon" sinemasının en güzel aşk veya romantizm filmi hangisidir?
Teşekkürler ama onun da HDTV veya BluRay sürümü yok heralde :)
The Cut (2007)
Sağlık kolejinin soğuk, karanlık bir anatomi sınıfı ve aynı sınıfta anatomi derslerine katılarak kadavra inceleyecek (prosektör) olan; 6 tane birinci sınıf öğrencisi: Zeki ve kendinden emin Sun-hwa; takım lideri olmak için dünyaya gelmiş, inanç dolu Ki-bum; bir hastane sahibinin oğlu Joong-suk; doktor olmak için yetersiz Kyung-min; seksi ve kibirli, ancak derslerinde başarısız Ji-young ve çok çalışkan Eun-joo. Onlar, birbirleriyle en iyi cerrah olmak için yarışan, ancak bir takım gibi güçlü dostluk bağlarıyla da bağlı olan öğrencilerdir.
Birinci sınıfta, korkularını bastırmaya ve kendilerinin bekleyen kadavralara yaklaşmaya çalışırlar… Güzel ve ölümcül kadavrayla ilk buluşmalarını ardından ise korkulu rüyaları başlar. Bir süre sonra hepsi hayaletlerden ve halüsinasyonlardan dolayı acı çekerler. Birçok kazadan ve birtakım grup üyelerinin ölümünden sonra, korkunç bir şeyin onlar için geldiğini anlamaya başlarlar. Kurtulmak için ellerinden geleni yaparlar ve bir ipucu bulurlar: Bu kazaların hepsi, kadın kadavraya yapılan birtakım şeylerle ilgilidir.
@pagan_chris Hocam hala pes etmeden tanıtım yapıyorsunuz. Gerçekten tebrik ediyorum.