Şimdi Ara

Sadece ve Sadece Ses Kalitesi En iyi Mp3 Player (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
3.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • s:flo2'ye neden bu kadar yükleniliyor, anlamıyorum. Bu fiyata daha iyisi var mıdır??
  • S flo:2 kesinlikle güzel bir cihaz..
    Sadece yazılım desteği daha iyi olabilirdi.. Birde bana göre kulaklık çıkışından gelen bas yeterli gelmiyor..
    Bunların haricinde fiyatını son kuruşuna kadar hak ediyor..
    Bu fiyata daha iyisi varmıdır? Sanmıyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: fortress34

@ErasEpoca,
    Hifiman i nasıl getirtmeyi düşünüyorsunuz?

Dunyanin bir cok ulkesiyle ile iletisim icerisindeyim, Cin'den Hong Kong' dan ya da Japonya'dan getirtebilirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackice_caglar

Peki cevap icin tesekkurler, o halde kenwood alayim. Madem cok bir fark yok o uclu kombinasyonu yakaladikca... Sorun degil. Umarim pisman olmam...

Bu arada arkadasim hifiman den sonra, bana genelde Sony'i onerdiler, sen de okumussundur. Kenwood'u da onerdiler. Bence soru su olmali senin icin, sony ve kenwood arasindaki ses farki nedir? Ona gore belirlersin. Var midir acaba bu iki urunu de test eden birileri? Tabii ki benimki tavsiye, akil vermek olarak algilanmasin, bilgi sahibi olmadan fikir sahibiymisim gibi gozukmesin... Kolay gelsin...
  • Kenwood'un bir modeli vardı, tam ismini hatırlamıyorum şu an; Sony X... serisi yanında güdük kalırdı herhalde, Hifiman'in bahsi geçen üst düzey çalarlarıyla boy ölçüşür. Tek derdiniz ses ise Kendwood'un yanında Sony'ye bakılmazdı zannedersem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: freedom36

Kenwood'un bir modeli vardı, tam ismini hatırlamıyorum şu an; Sony X... serisi yanında güdük kalırdı herhalde, Hifiman'in bahsi geçen üst düzey çalarlarıyla boy ölçüşür. Tek derdiniz ses ise Kendwood'un yanında Sony'ye bakılmazdı zannedersem.

Kenwood'un eskiden çıkardığı hd serisi vardı. Ben almıştım zamanında ama insanların abartılarından dolayı (başka bir cihaz daha iyi deikleri için) başka bir cihaz almak için sattım. Ondan beri o ses kalitesini bulamadım. Hd serisi için olumsuz yorum pek bulunmaz zaten. Hatta taşınabilir cihazlardaki şimdiye kadarki en iyi ses kalitesi bile olabilir. Zaten kenwood ses alanına kendini her zaman en iyiler arasında kanıtlamış bir marka. Yalnız böyle bir markanın her ürünü muhteşem olacak diye bir kaide yok. Mesela şimdi iriver da eski kalitesini aratıyor. Sürekli ileri doğru gitmiyor markalar yani. Ben bunu söylemek istiyorum. Kenwood mg-f serisi hd serisi kadar iyi olsaydı mutlaka kullanan çok kişi olurdu. Ama kimse yok. Ses kalitesinde ufacık bir gelişme için binlerce dolar verebilecek kişiler var dünya üzerinde. Onlar bile tutmamış cihazı. Yani sflo2 gibi daha garanti bir ürün varken tutulmamış ve flac çalmayan bir aletin 4gb olanına 350 lira vermek bana göre mantıksız. Tabi dediğim gibi parası çok olan veya sırf incelemek isteyen biri alırsa biz de öğrenmiş oluruz. Yoksa 1 konu açıp 2 satır ile bu cihaz sflo2'den daha iyi demekle bu işler yürümez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nutélla -- 5 Aralık 2010; 18:10:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: freedom36

Kenwood'un bir modeli vardı, tam ismini hatırlamıyorum şu an; Sony X... serisi yanında güdük kalırdı herhalde, Hifiman'in bahsi geçen üst düzey çalarlarıyla boy ölçüşür. Tek derdiniz ses ise Kendwood'un yanında Sony'ye bakılmazdı zannedersem.

Dediginiz model su olabilir mi?http://www.wired.com/reviews/2007/04/kenwood_media_keg_hd10gb7_mp3_player/
  • peki s:flo2 ile x1050 yi karşılaştırsanız hangisi daha iyi ? ses kalitesi ve video oynatması bakımından (şarj bakımında x1050 iyi tabiki :D)
  • kenwood'un bu modeli japonya dışında hiçbiryerde satılmıyor sitelerde bile yok japonya dışında tutulmamasının nededi bu, ürüne karşı bu kadar önyargılı olmana şaştım sende yok diye psikolojikman kendine bu şekilde teselli mi veriyorsun anlamıyorum bana cevap yazıp durma işine bak
  • Ya bende kenwood mg-f504 yok diye kahroluyorum hiç sorma
  • bu kenwood mg-f504'i nerden bulabiliriz 32 gb lik modeli varmı yada daha yüksek hafızalı bi kenwood?
  • arkadaşlar bu arada MG-F516'yı nette araştırdım 16 gb lik modelini fiyatını 135 euro yani 268 tl felan yapıo baya ucuzmuş.arkadaş 4 gbye 350 istiyor gerçekten iyi pazarlama tekniği
  • Eski bir konuyu upladığım özür dilerim ama sorum aynı. Şu anda en iyi sesi alabiliceğim müzik çalar hangisidir. Bütçemle ilgili bi karar vermedim ama çok uçuk bi rakam olmadıkça en iyisi için zorlayabilirim. Ayrıca kulaklık tavsiyelerinizide bekliyorum amacım olabildiğince en iyi ikiliyi yakalamak. Her kafadan ayrı bir ses çıkıyor cidden bilen birisi yardım ederse çok sevinirim.
  • ben kenwood kullandım gerçekten muazzam sesi vardı ie8 ile kullanıyordum ki sattığım çok olmadı öncelikle çok hafif ve şarzıda o kodar çok gidiyor.ses kalitesi olarak çok güçlü bass ları var ve tizlerde çok net.hani derlerya her güzelin bir kusuru vardır diye kenwood nedense bazen bass larda kesiliyordu neden öyle oluyordu anlamış değildim ama bazen kesiliyordu bu bir sorunmu hayır değildi benim için.forumdan bir arkadaşa sattım ve ipod video 5g 30 gb aldım ki onu üç günde parçaladım. ie8 imi de satıp onun yerine yeni çıkan ie-80 aldım :D ve ipod video 5.5g 80 gb aldım diyeceksiniz ki peki ikilinin anlaşma durumu nasıl???? cevabım ikilinin anlaşma durumu çok çok iyi ipod video 5.5 flat bir player ve şimdiye kadar aldığım en iyi ses çıkışına sahip inanın sesi açamıyorum sonuna kadar.ie-80 ise bass lı bir kulaklık hal bu durumda iken mükemmel ikili meydana çıkıyor.yani şu andaki sistemimden çok memnunum :) şanslıyımki aldığım ipod sıfır derece temiz bir kılcak çizik dahi yok ve full kutulu valla zaten satan arkadaşı tebrik ettim bu konuda.eyer kenwood alınacak bir cihazmı derseniz EVET alınacak bir cihazdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zalman_1 -- 15 Mart 2012; 7:15:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: R-JeFF

Eski bir konuyu upladığım özür dilerim ama sorum aynı. Şu anda en iyi sesi alabiliceğim müzik çalar hangisidir. Bütçemle ilgili bi karar vermedim ama çok uçuk bi rakam olmadıkça en iyisi için zorlayabilirim. Ayrıca kulaklık tavsiyelerinizide bekliyorum amacım olabildiğince en iyi ikiliyi yakalamak. Her kafadan ayrı bir ses çıkıyor cidden bilen birisi yardım ederse çok sevinirim.

hifiman lere bakabılırsın
    ses kalıtesı olarak cok begenılen cıhazlar
    head-fi org dada ıncelemelerı mevcut
  • Clip+ isteyenler için yardımcı olurum
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.