Şimdi Ara

Sadece türev integral çalışmak hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu an denemelerde 30-33 arası yapıyorum.Okulda henüz bitmedi türevin yorumları falan.Bunları boş bırakıyorum 1-2 tane türev almalı soruyu yapabiliyorum.İntegral ise okulda yarılamak üzereyiz heralde ben apotemiye başlıyorum bugün. Onda da 1 tane falan ancak işaretliyorum.Yani 10 boş kafadan bu ikisinden var, bir de matris dizi seri determinant 2 veya 3 soruda ondan gidiyor.Kalan konulardan 3-5 boş oluyor. Normalde kareköke sarmıştım iyice, 11'i bitirecektim bu hafta sonra 10'a dönüp parabol eşitsizlik falan onlara bakacaktım fakat zaman kaybetmek istemiyorum.Evde sadece fizik ve matematik (kısmetse bu aralar geometri kareköke de girerim) çalışıyorum diyebilirim. Yaklaşık 2-3 hafta falan karekökü bırakıp sadece apotemi türev-integrali bitirmeye çalışmak mantıklı olur mu? +40'a çıktıktan sonra zamanın bolluğuyla karekökü yayarım diye düşünüyorum.

• Bisey anlamadimda sadece sunu soyliyim lys okuldaki sinavlarina benzemez.Yani netlerine aldiris etme hepsini bitir karekokun.Turev integral icin karekok apotemi kesinlikle bitirmelisin zaten 12sin sen .ogrenmek yetmiyor acayip pratiklik kazanman lazim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam bitiricem tabiki fakat ben kısa sürede halletmek istiyorum şu an okulda sınavlar başlamadı evde denge falan çözebiliyorum sadece.11 temelim falan sağlam olduğu için boşa çözüyormuşum hissi geliyor çözerken. Önce bunları es geçip sadece türev integral odaklansam hata mı ederim diye sordum yukarıda, özetle.

• Trigonometri falan saglamsa, turev integral yardir ama kisa surede bitirmeye calis 2-3 hafta yeterli bu 2konuya.Ama 12 oldgunun icin benim tavsiyem okulda ne islediyseniz onu bircok kaynaktan cozup eksiksiz bi sekilde devam etmek kalan zamandada 10-11. Sinifa donmek boyle boyle bitirmelisin bence.

değişmeyen , değişimdir
  • gibiscilerinzippo1 kullanıcısına yanıt
    Konuyu anlamak kolay ama pratik kazanmak abartilicak bi konu

o kadar konu arasından sizce de 1 derse 3 kaynak ayırmak biraz lüks değil mi?
    Kardes turev integralde sart vallahi.pratik olman lazim lys matta sure ygs den bile onemli. Deli gibi zor sorulari cozebilirsin ama sinavda turev integral goremeyebilirain ya da 15 dakikan ve son 15sorun kalsa bile 3kaynaktan turev intwgral cozmeyeb adam o panikle o sorulari cozemez,hele bide zor olursa imkansiz. Ayrica 3kaynak desigin ne ki 1tane sb cozup mu girceksin sinava

Dostum şuanda karekök LYS den gidiyorum ve yaklaşık 2-3 haftaya biter kitap (İntegrali görmedik daha okulda son konumuz olarak kaldı). Evet dediğin çok mantıklı, aynı şeyi fizik için de söyleyebilirim. Benim tek sorunum zamanımın çok kısıtlı olması o yüzden öyle dedim. Eve gelince 6 saat çalışıyorum ve saat 2 oluyor düşün. Okulda çalışmak nerdeyse imkansız.

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.