Şimdi Ara

SADECE TEK TERCİH YAPMAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
4.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşşar sizce yaptığım saçmalık mı yoksa bunu yapmalı mıyım.
    Tekten yazıdğım bölümün istediği puan 409 sıralaması 126k . Benim puanım 391 sıralamam 115k. Sizce risk bu mudur?

• eğer sen o üni den başka hiç biyere gitmek istemiyosan bu gelirse giderim gelmesse başka yere gitmem diosan tek tercih yapcan
  • Riski var, 50binken 120binlik yeri tercih edersen o 100%dür ama senin durumunda gereksiz risk almak olur. O bölüm tek değildir ya diğer ünileri de yaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PeterPetrelli

Riski var, 50binken 120binlik yeri tercih edersen o 100%dür ama senin durumunda gereksiz risk almak olur. O bölüm tek değildir ya diğer ünileri de yaz.

özel üni. de tam burs var ama bilmiyorum özel üniversiteye de gitmek istemiyorum
  • yukarı
  • riks budur
  • quote:

Orijinalden alıntı: CΛRNIVΛLE

riks budur

hocam gerçekten de aşırı bir risk mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2.tercihe aynı yerin ikinci öğretimini yaz o yazdığın yeri çok istiyosan(ilk tercih iö ise bilemem tabi..)
  • quote:

Orijinalden alıntı: güdümlü anne terliği

2.tercihe aynı yerin ikinci öğretimini yaz o yazdığın yeri çok istiyosan(ilk tercih iö ise bilemem tabi..)

iö sü yok hocam
  • Arkadaşlar benim de alan içi sıralamam 4.850 ama 5.040 olan bir yer istiyorum sizce tek tercih yapsam gelme ihtimali yüksek olabilir mi yani çok mu büyük risk almış olurum ?
  • bence bu risk değil ki rahatlıkla yerleşirsin tabi bu benim görüşüm ama yaz keyfine bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: zamazingo7

Arkadaşşar sizce yaptığım saçmalık mı yoksa bunu yapmalı mıyım.
    Tekten yazıdğım bölümün istediği puan 409 sıralaması 126k . Benim puanım 391 sıralamam 115k. Sizce risk bu mudur?

benim mi çıkarımım yanlış diyorsun ki puan 409 sıralama 126k sonraki yazı 391 puan 115k geldi sanki tezat var
  • hocam o ne puanı lys de hangisine ait
  • risk görmemişsiniz :)

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=63731775

bu arada hortluk konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlfredBorden -- 27 Temmuz 2012; 16:06:37 >
  • tek tercih yapılıyor mu ya hocam? benim bildiğim 5 tercih zorunlu değil mi ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.