Şimdi Ara

Sadece Samet Aybaba'ya sallayanlar!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kimse kimseyi kandırmasın , Samet Hoca ne kadar yanlış yaptıysa , Ruhsuz ve Beşiktaş'ta oynamayı hak etmeyen oyuncularda yaptı.

İBB antreman kıyafetleriyle Beşiktaş kampına katılan Gökhan Süzen.(Kendisini büyük futbolcu gösterim arkadaşları arasında hava yapar)
    Kimse bana necibi savunmasın sadece top çalan adam Beşiktaş'ta oynayamaz!
    NECİP , VELİ
    Hilbert , ortanında altında ara sıra iyi ara sıra kötü iyisi yoksa gönderilsin.

Fernandes , şimdiden satın , nazlı adam çekemeyiz. Çok iyi oyuncu fakat satın kimler gitmedi Beşiktaş'tan.
    Holosko ruhta yok bedende.

Sinirden yazamıyorum zaten yedekleri falan satın akyüz,akgün Satın :) Alayını satın :)

• Necip gayet iyi oynadı.Necip'ten ne bekliyorsunuz anlamıyorum.

Ayrıca takımda ne taktik ne düzen var.Oyuncuların yapabilecek bir şeyleri yok.Holosko ve Veli konusunda haklısın.
  • ben hepsine sallıyorum
  • Komple takimi satip sorunu kokten halledelim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzelim takım ne hallere düştü. Yıldırım Demirören sağolsun. Umarım kısa sürede düzelirsiniz. (Samimi yazdım .Fbden sonra şampiyon olmasını istediğim takımlardan biri BJK.)
  • Bjk kadrosu güzel...

En büyük sorun başkanınız ve td'niz de.
  • Hilbert'in asıl mevkisi sağ bek değil ama buna rağmen bu maçta bile 5-6 kez sıfıra indi daha ne yapsın!

Necip orta sahada yanına çok iyi bir oyuncu olduğunda dahada iyi olur.

Fernandes onu anlayan bir hocayla çok daha iyi seviyeye gelir.

Bunun dışındakilere katılıyorum. Pas atmasını bilmeyen Veli, bek olduğu belli olmayan Gökhan, Defansın formsuzluğu ve adam akıllı sağ kanat transfer edemeyen bir takım bu kadar oynar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fatih Terim Artık Çöp
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Birşeydiyicem

Bjk kadrosu güzel...

başkanda ne var anlamadım tüpçünün bıraktığı enkazda daha ne yapsın ?
  • Olcay nedir ya Olcay? ne derseniz diyin abi QUARESMA BU TAKIMDA ÇOK RAHAT İŞ YAPAR yapmasa bile bundan daha kötü bir durumda olmazdık yazık..
  • Yıldırım Demirören gibi bir adam geçti üzerinizden. Allah düşmanıma vermesin.

Enkazları kaldırmak ha deyince olmuyor. biraz sabır. BJK kTürkiyenin en eski ve köklü kulübü. küllerinden yeniden doğacaktır elbet.
  • az evvel geniş özetini izledim maçın. tümünü izlemediğimden belki yanlış yorumluyorumdur ama akhisar da ne goller atmış arkadaş. o 4. gol, yapılan ortalar, gekas'ın bitiriciliği felan. can havliyle uç şeyler yapmışlar. tabii beşiktaşın da bunu bilerek hazırlanması lazımdı maça, o bi teknik eksiklik haliyle.
  • takımda her şeyden önce moral, motivasyon eksikliği ve sonrasında teknik bilgi eksikliği mevcut. savunma zaafiyetleri ortada.

sivok; akhisar maçında neden yedek bekliyor, onu anlamak güç.
    gökhan süzen kırmızı kart yedikten sonra, sivok neden oyuna alınmadı bu dahada tuhaf.
    olcay; taraftara artistlik yapıyordu ama bu maç sahada yoktu.
    escude; 35 yaşında bir adam, sözde "feda" sezonunda nasıl beşiktaşta oynar, biri anlatsın hele? adam zaten futbolu çoktan kafasında bitirmiş belli olmuyor mu samet hoca? adam bursa maçından önce demedimi "ilk 11'de kendimi görünce şaşırdım" diye. eee?
    necip; akhisar maçında şüphesiz en istekli adamlardan biriydi, stopere alındı gökhan süzenin kırmızı kartı sonrası ve ersan + escude ikilisinden daha verimli oynadı, çok pozisyon önledi, aslında iyi bi stoper olurmuş necipten.
    mustafa pektemek; istekli oynadı ama sakatlığın etkisi tam olarak gitmiş değil ona rağmen 1 gol attı, tebrik etmek lazım. bi kaç tanede kaçan pozisyonları var.
    hilbert; goldeki asisti mükemmeldi diyebilirim, harika bir çalım ve güzel bir asist gerçekleştirdi.
    ersan; ne yaptığı belli değil, verimsiz.
    veli; samet hocanın vazgeçilmezi ama olumlu bir yönünü görmedim hiç, faul yapar, sarı kart yer bol bol, başkada bi işe yaramaz.
    holosko; daha maçın ilk yarısı bitmeden günah keçisi ilan edilip oyundan alındı, yerine niang girdi. arasında ne kadar fark var şuan form olarak? bi sölesene samet hoca.

takımdaki çoğu oyuncuyu ilginç oyuncu tercihleri yaparak kendine küstürüyorsun her hafta. eğer biraz şeref varsa istifa edersin, seneyede bu takımda yer almazsın.

• Ben arkadaşa katılıyorum, koskoca Beşiktaş'ta böyle oyuncular nasıl oynuyor anlamıyorum. Bizim kadrodan 2-3 kişi Galatasaray ve Fenerbahçe'de oynar açık söyleyim. Gerisi Anadolu topçusu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhacir

quote:

Orijinalden alıntı: Birşeydiyicem

Bjk kadrosu güzel...

başkanda ne var anlamadım tüpçünün bıraktığı enkazda daha ne yapsın ?

levent erdoğana kucak açması en büyük yanlışı değil mi ?
    gençleşme politikası izleyip uğur boralları escudeleri getirilmesine izin veren başkası mı ? ki bu adamlara saçma sapan rakamlar veriliyor
    klübe haciz geldiğinde elini cebine atmayan ben miyim ?
  • Başkanın en büyük hatası Sameti getirmesidir. Onun dışında mükemmel derecede başarılıdır.
  • Bu takımda sadece;

Sivok ile Fernandes kalmalı yabancı olarak. Geriye kalan bütün yabancıları satıcaksın. Bu kadar da değil;

Süzen
    Akgün
    Akyüz
    Veli
    Ersan
    Cenk
    Sinan Kurumuş
    McGregor
    Hilbert
    Holosko
    Escude
    Almeida
    Niang

Bu adamların hiç birinin Beşiktaş'ta yeri yok. Dentinho'ya da yarım sezon şans verilebilir. Geri kalan bütün takım temizlenmedikçe özellikle sir Samet gitmedikçe Beşiktaş'tan bi cacık olmayacaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pinwheel

Ben arkadaşa katılıyorum, koskoca Beşiktaş'ta böyle oyuncular nasıl oynuyor anlamıyorum. Bizim kadrodan 2-3 kişi Galatasaray ve Fenerbahçe'de oynar açık söyleyim. Gerisi Anadolu topçusu.

ferdiyi alırım sadece oda yedek bekler küser gider 2 aya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sangre

Bu takımda sadece;

Sivok ile Fernandes kalmalı yabancı olarak. Geriye kalan bütün yabancıları satıcaksın. Bu kadar da değil;

Süzen
    Akgün
    Akyüz
    Veli
    Ersan
    Cenk
    Sinan Kurumuş
    McGregor
    Hilbert
    Holosko
    Escude
    Almeida
    Niang

Bu adamların hiç birinin Beşiktaş'ta yeri yok. Dentinho'ya da yarım sezon şans verilebilir. Geri kalan bütün takım temizlenmedikçe özellikle sir Samet gitmedikçe Beşiktaş'tan bi cacık olmayacaktır.

Valla hocam Almeida'yı ayırırım kenara.Bu sezon oldukça iyiydi.Zaten o sakatlandıktan sonra ne olduysa oldu.İleride bütün toplar rakipte kaldı.
  • Kimse öyle seneye KÖKLÜ bi deişiklik beklemesin...

Bu sene sallanacak kişiler, TD ve futbolcular olduğu kadar da Finansal açıdan iyi iş beceren ama kadro kurma konusunda yanlış strateji izleyen fikret ormandır.

1- Quaresma'yı ne olursa olsun göndermeyecektin HEM DE PARASINI VEREREK. hiçbişey kazanmadık bilakis kaybettik... Olcay ile Quaresma kanatlarda çok iyi olurdu
    2- ERNST gibi bi değerini kaybettin, orta sahan çöktü. VELİ ye mahkum kaldın.
    3- EGEMEN gibi geçen sene senin defansının bel kemiği olmuş futbolcuyu küstürdün kaçırdın, defansın yol geçen hanı...

TAMAM BUNLARI YAPTIK, ARKASINDA DURALIM YAPILANLARIN DİYELİM, FEDA SEZONUNDAYIZ YA,

SEN ATINÇ A , MUHAMMED E , ve bunun gibi bir çok Altyapı ismine şans vermiyorsun, OYNAT BUNLARI!! KÖTÜ OYNASINLAR YİNE OYNAT!!, gidiyorsun ESCUDE ye falan para saçıyorsun,

Tamam, Almeida - Pektemek - İsmail Köybaşı bunların uzun dönem sakatlıkları bizi çok sarstı, hesapta yoktu, olsalardı sürekli, farklı olurdu, AMA KRİZ YÖNETİMİNİ DE KÖTÜ UYGULADI TAKIM! bu yalan değil.

Bu FEDA sezonu bize ne kazandırdı??? Maddi olarak toparladık, yeni stadımız yapılmaya başlanıyor bütün izinler alındı, Oğuzhan, Olcay gibi iki değeri kazandık (Atınç'ın muhammed'in de kazanılmasını umardık ama olmadı)

• quote:

Orijinalden alıntı: Bora T.

Necip gayet iyi oynadı.Necip'ten ne bekliyorsunuz anlamıyorum.

Ayrıca takımda ne taktik ne düzen var.Oyuncuların yapabilecek bir şeyleri yok.Holosko ve Veli konusunda haklısın.

Ya hocam bırakın şu Beşiktaş'ın çocuğu ayaklarını.
    Necip ne kendine dikkat ediyor , ne de çalışıyor. Necip beşiktaş'ta oynayamaz. Kötü değil fakat Beşiktaş'ta oynayamaz!

Bu takım Ahmet dursunlarıda gördü , Edularıda!
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.