Şimdi Ara

sadece oyuna girerken bilgisayarım aniden kapanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar grundig marka bir laptopum var i5 işlemci 4gb ram ve 540m ekran kartı var. sadece oyuna girerken ve BAZEN OLUYOR ARADA SIRADA oyuna girer girmez bilgisayar elektrik gitmiş gibi kapanıyor internette dolaşırken sıkıntı yok. arkadaşlar ısınmadan kaynaklı demeyin çünkü ısıyı sürekli kontrol ediyorum 70 derecenin üstüne çıkmıyor. batarya kullanmıyorum çünkü bataryada da oyuna girer girmez prizi görmezden gelip batarya bitiriyor batarya zayıf diyip sonra kapanıyor. yardımcı olabilecek birisi varsa şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jale2111 -- 3 Ekim 2015; 13:21:37 >

• sorun büyük ihtimal anakartınızda ve elektronik bazlı bir problem, oyuna girdiğinizde parçalar tasarruf modundan performans moduna geçer bu nedenle voltaj ihtiyaçları artar düzensiz veya yetersiz voltaj değerlerinden dolayı sistem kendini korumaya almak için kapatır, ısı bazlı bir sorun olamaz zira oyuna girer girmez ısı birden tavan yapmaz. zaten batarya takılı iken cihaz prizi algılamıyorsa anakart bazlı bir sorun olduğu aşikardır

ürürnün garantisi varsa garantiye gönderin, ekran kartı işlemci ve diğer bileşenleri toplu olarak kasacak oyun gibi uygulamaları açma esnasında bilgisayar kendini birden kapatıyor ama boştayken veya film izlerken internette dolaşırken böyle bir sorun yok diyede not yazarsanız daha iyi olur. priz ve batarya ile alakalı yaşadığınız durumuda belirtin..
  • verdiğin cevap için çok teşekkür ederim düşüncelerimi kesinleştirdin. ben yaklaşık 1 ay önce izmir e yolladım bilgisayarı dedim ki bi,lgisayarda böyle bir durum var bilgisayar 2 hafta kaldı.yapmadılar bende geri istedim bilgisayarı geldiğinde işlemci ile ekrankartının üzerindeki vidalar eksikti.

bu arada bilgisayarı açtım ekran kartının yanında kırık bişeyler gördüm yerine oturttum temas ediyormu etmiyormu bilmiyorum. vidaları gittim bilgisayarcılardan aldım termal macunlarını değiştirdim. ama hala sorun var buda fotoğraf.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jale2111 -- 3 Ekim 2015; 20:24:17 >

• resimleri göreiyorum, resim upload sitelerine upload edip link atarsan daha iyi olur.
  • mgedik06 kullanıcısına yanıt
    heralde oldu
    bu arada termal macunu servis çok bulaştırmıştı temizledim değiştirdim.eksik olan vidalarıda bilgisayarcıdan bulup taktım.bu kırık kafama takıldı acaba bundan dolayımı oyuna girdiğimde kapanıyor.

https://store.donanimhaber.com/ae/34/d0/ae34d0eb8187de93677300e6af79965b.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jale2111 -- 5 Ekim 2015; 10:46:39 >

• ekran kartı chipin kırılmış, değişmesi lazım bütün problem orada... tabi o civarda darbeden kaynaklanan başka bir hasar oluşmadıysa...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mgedik06 -- 6 Ekim 2015; 23:07:47 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.