Şimdi Ara

Sadece ön ve arka kol çalışmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
8.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Salonu bir süre bırakmak zorundayım evde 20 kg dumbell var iki adet 10 kg .omuz göğüs falan ölçülerim iyi fakat kollarım ince 2-3 ay sadece ön ve arka kol çalışsam bi sıkıntı olur mu ? Mesela 1 gün ön kol diğer gün boş sonraki gün arka kol diğer gün boş şeklinde çalışsam bi sıkıntı olur mu ?

• ara verme bigün ön kol çalış bigün arka kol ve bileğini çalıştır farklı yerlerinden omuz çalışmayıda unutma bunların yanına 45 50 tanede ayaklarını sehpaya koyup şınav çek miss gibi spor 1.5 aydır salona gitmiyorum bunlar yetiyor bayada güzel etkili .setlerin 20 15 15 10 her bir el için ile arka kol içinse 15 15 15 yap daha faydalı olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: himmet_dal

ara verme bigün ön kol çalış bigün arka kol ve bileğini çalıştır farklı yerlerinden omuz çalışmayıda unutma bunların yanına 45 50 tanede ayaklarınısehpaya koyup şınav çek miss gibi spor 1.5 aydır salona gitmiyorum bunlar yetiyor bayada güzel etkili .setlerin 20 15 15 10 her bir el için ile arka kol içinse 15 15 15 yap daha faydalı olur.

Derken mekik mi demek istediniz yoksa farklı bi şekil mi bu ?
    Edit: ayrıca eğer mekikse 45-50 mekik tek sefer faydalı olmaz 3-4 set halinde tekrarı daha fazla olmalı en azından ben öyle yapıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uLtRaMaRiNe -- 6 Haziran 2012; 20:53:54 >
  • şınav kardeşim sana video linki koyayım ayaklarını yükselttikçe göğüslere binen yükte artıyor http://www.youtube.com/watch?v=juGXvXylV1U benim yaptığım setler 20 15 15 10 yap. düz mekik bikerede 50 değil 60 70 çekersin alıştırdığında önemli olan düz mekik değil crunch yapmak dur sana karın kası videosuda yükliyeyim hemen http://www.youtube.com/watch?v=VLlsOhyw32E yanlız 10 kg dambıl yerine ağırlığı artanlardan alsan çok daha iyi olurdu 10 kg ağırlık olarak pek birşey değil 10 kg ile hacim yakalamak zor bence biceps ve triceplerde. ağırlığını 10 dan 18 20lere çıkarabilirsin düzgün beslenme çalışmayla ben 3 ayda 10 kgden 20ye çıkarmıştım çalıştığım dumbelde.

• sadece kol kasların çalışır , eğer gelişim olursa iğrenç bir görüntü olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: himmet_dal

şınav kardeşim sana video linki koyayım ayaklarını yükselttikçe göğüslere binen yükte artıyor http://www.youtube.com/watch?v=juGXvXylV1U benim yaptığım setler 20 15 15 10 yap. düz mekik bikerede 50 değil 60 70 çekersin alıştırdığında önemli olan düz mekik değil crunch yapmak dur sana karın kası videosuda yükliyeyim hemen http://www.youtube.com/watch?v=VLlsOhyw32E yanlız 10 kg dambıl yerine ağırlığı artanlardan alsan çok daha iyi olurdu 10 kg ağırlık olarak pek birşey değil 10 kg ile hacim yakalamak zor bence biceps ve triceplerde. ağırlığını 10 dan 18 20lere çıkarabilirsin düzgün beslenme çalışmayla ben 3 ayda 10 kgden 20ye çıkarmıştım çalıştığım dumbelde.

videolara şimdi bakıcam sağolun.Bu arada iyice hafif gelmeye başlayınca alıcam zaten 50 kg lık bi set.

• quote:

Orijinalden alıntı: HarryBlade

sadece kol kasların çalışır , eğer gelişim olursa iğrenç bir görüntü olur.

iğrenç bi görüntü olucağını sanmam çünkü göğüs ve omuzum kollarıma göre iyi duruyor kollar ince biraz.ama en güzeli bigün göğüs önkol bigün omuz arka kol şeklinde yapmak sanırım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: HarryBlade

sadece kol kasların çalışır , eğer gelişim olursa iğrenç bir görüntü olur.

+1

nasıl bu kadar orantısız olduğunu sen de anlayamıcaksın zamanı gelince. Bacak çalışmayanlar benim bacağım iyi zaten diyipde zamanla iri vücudunun yanında ufacık kalan bacakları olan bir sürü insan tanıyorum ve şimdi hepsi ayrı pişman.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.