Şimdi Ara

sadece merak mynet ne kadar eder

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
3.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sadece merak ettimden soruyorum mynet in piyasa değeri ne kadardır ve aylık ne kadar para kazanır yorumlarınızı bekliyorum

• valla bneim ev arkadaşı aylık 250 bin$ gibi bi şey dio .. ben biraz daha fazla düşünüyooom
  • mynetin fiyatını bilmiyorum ama beyazperde de benim gözüm vardı mynet aldı :(
  • Ben de normal bir download sitesinin aylık gelirini çok merak ediyorum... (İnndir.com gibi mesela)
  • Kolayı var. Ara myneti sitenizi kaça satıyorsunuz de

Bilmiyorum ama parayla alınabileceğini düşünmüyorum, kendileri nekadar hissettirmesede sürekli dünyanın büyük sitelerini kopyalama, onların attığı adımların aynını aksak topal taklit etme derdindeler. Malesef çok profesyonel yönetilmedikleri ve işlerinin ehli olmadıkları kanaatindeyim. Türkiye de bu tarz oluşumların zirvesindeki kurum bana bu izlenimi uyandırıyor ve malesef onların kalitesinde de başka bir benzer oluşum yok, olması da zor, bilişim sektörü olarak sürekli bişeyleri taklit ederek ilerliyoruz.

Şuan hit olarak türkiyenin en büyük sitesi ve bünyesinde bir çok çalışanı var. Tahminimce mynetin bir iki günlük reklam geliri çalışanlarının 1 aylık giderlerini fazlasıyla karşılar.

• En az 100 milyon dolar eder herhalde. Yakında onlarda hisselerini yabancılara satar ozaman daha net birşekilde anlarız. Türkiye'nin ençok ziyaret edilen sitesi. Ve gittikçe büyüyorlar. Superonline'ı ezdi geçtiler.
  • mynet ilk kurulduğunda 4 bilgisayarcı arkadaş tarafından sadece güncel haberleri yayınlamak tı sonra sohbet eklendi en sonunda içlerinden birisi javada yükseldi ve oyunu yazdı sohbeti düzeltti sonra Uzan grubuna satıldı 2000 yılında 20 bin dolara uzan grubunun webcileri uraştı tasarlardı ilerledi ve uzan grubunun mallarına el konurken myneti elden çıkardılar doğan grubuna sattılar 679 bin dolara 2005 yılında ve şuanda doğan grubunun elinde ve onlarda bünyesinde baya geliştirdiler kıyamet vakti emlak vs vs vs derken şuanda site 1 milyon dolar civarında ama sanmıyorum doğan medya satarmı burayı.

kaynak Milleyet gazatesi hala daha saklarım ve 4 kişiye saygı duyarken şuandaki halini gördüklerinde ve fiyatları duyduklarında kafalarını nasıl vurduklarını anlayabilirim =)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Sistem Ne Kadar Eder
    10 yıl önce açıldı
    Bu kadar olur mu gerçekten
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: CaliBReE

En az 100 milyon dolar eder herhalde. Yakında onlarda hisselerini yabancılara satar ozaman daha net birşekilde anlarız. Türkiye'nin ençok ziyaret edilen sitesi. Ve gittikçe büyüyorlar. Superonline'ı ezdi geçtiler.

Yakındamı ? mynetin %52 si amerikalı genç bi yatırımcıya ait .. Ebay da diğer kalan kısımdan %20 satın almak istiyor
  • ben arastırdım 200 250 milyon dolar diyenler daha çok ama bence eder bakıyorum facebook 15 milyar dolar ediyo gooleye 90 milyar dolar fiyat biçiyolar youtube yi 2 milyardolara geçen yıl satın aldılar. bence mynet 200 milyon dolardan aşağı değildir. ben kendim şahit oldum adamın birisi sitemynetten site yapmşdı sonra bu siteyi sattı alan kişi 1 milyara satın aldıysa mynet ne kadar eder siz düşünün ama ben o kadar anlamıyorum siteler ne kadar eder.
  • quote:

Orjinalden alıntı: emrecarter

ben arastırdım 200 250 milyon dolar diyenler daha çok ama bence eder bakıyorum facebook 15 milyar dolar ediyo gooleye 90 milyar dolar fiyat biçiyolar youtube yi 2 milyardolara geçen yıl satın aldılar. bence mynet 200 milyon dolardan aşağı değildir. ben kendim şahit oldum adamın birisi sitemynetten site yapmşdı sonra bu siteyi sattı alan kişi 1 milyara satın aldıysa mynet ne kadar eder siz düşünün ama ben o kadar anlamıyorum siteler ne kadar eder.

yok be hocam, sitemynet e 1milyar veren adamın aklına şaşarım yani.
  • valla vermiş adam ne diyeyim ki 1 milyarı saymış alan kişi iki taraflada konuştum peki arkdaslar söyle bi soru sorsam sitelere ziyaretçiden nasıl para kazanılır reklam olmadan.
  • quote:

Orjinalden alıntı: emrecarter

valla vermiş adam ne diyeyim ki 1 milyarı saymış alan kişi iki taraflada konuştum peki arkdaslar söyle bi soru sorsam sitelere ziyaretçiden nasıl para kazanılır reklam olmadan.

Sorunun cevabı çok basit. Şimdi bu site Türkiye'deki en çok hit alan site günde milyonlarca kişi tarafından en azından haber linklerin tıklanıyor. E birde bu siteye üye olanları ve bu sitede arama yapanları düşün. Şimdi bu kadar kişi bu sitede sörf yaparken bir takım kişisel bilgilerini (genel olarak davranış biçimleri ve ihtiyaç bilgilerini) bu siteye bırakıyor. Adamlarda tabii ki bu bilgileri nasıl değerlendirebilirler ? Bu üyelerin ortak bir ihtiyacını giderme konusunda. Bakınız örneğin google. Son günlerde bir çok yazılım yaptılar çoğu ücretsiz olsada ilerleyen zamanda bir çok yazılım firmasının başını son derece kötü bir şekilde ağrıtacakları aşikar. Mynette son derece mantıklı olarak google'ın izinden gitmeye çalışıyor. Bana kalırsa şu an için pek fazla bir yere varamazlar ama ilerleyen günler neyi gösterir orasını bilemem. Ancak Mynetin değerinin 200-250 milyon$ edeceğini fikrinede katılmıyorum sonuçta Sadece Türkiye çapında hizmet veren bir site.

• Arkadaşlar zenginin malı züğürtün çenesini yorarmış...
  • aynen jafar güzelcvp verdi sizene mynet ne kadar eder saçma sapan konular açdiğiniz kanatindeyim..hadi kolay gelsin
  • Mynetin değerini sen ölç anlattıklarımla

türkiyede yaklaşım yıllık 290 milyon dolar reklam pazarı var mynet bunun %60 na sahip
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.