Bildirim
SADECE MATEMATIK EDEBIYAT VE TÜRKÇE ÇALIŞIYORUM HATA MI YAPIYORUM [TM'CILER IÇERİ]
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
Up
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Buster Baxter iyi çalışmalar diler.
Özelden yoğurt siparişi alınır. -
mat edebiyat çalış başka bişeye gerek yok tmler için şuan coğrafya tarih kalktı çözmedende 20k yapıyosun geçen sene gördük _____________________________ -
Evet sadece matematik ve geometri calismalisin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Edebiyat temelimin de saglam olmasından edebiyatı Mart sonrasına bıraktım.O zamana kadar mat geo da tamamen ustalaşmayı planlıyorum edebiyat 3 ay da çok rahat halledilir şimdi ezberlesem unuturum sınava kadar.
Hocam sen de mi benim gibi 3 derse yogunlasacaksin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Buster Baxter iyi çalışmalar diler.
Up
sen yine iyisin ben mfciyim mat hariç hiçbişey çalışamıyorum ki çok fena patlıcam sınavda _____________________________ CPU:AMD FX X4 4320 8 MB Quad Core @ 4.1 GHz | GPU, AMD Radeon R7 250 GDDR3 2 GB, | Anakart: M5A78L-M LX3 DDR3 1866 MHz | Ram: 4 GB 2x2 1333 MHz CL9 DDR3 Kingston Ram,| HDD: Seagate Barracuda 7200.10, 320 GB 7200 RPM 3,5" | PSU: 400W PSU, | Kasa: Cooler Master Centriuon 5 Kasa,| Kulaklık: Philips SHP1900 Kulaklık | Telefon: Samsung Galaxy Grand Duos I9082 -
3 dersten başka ders mi var zaten 
Türkçe dil bilgisi 1 hafta sürer hadi 10 gün desen bu coğrafya,tarih,felsefe falan marttan sonra tyt ve ayt mat,geoyu bitirince keyif ala ala bitirilebilecek dersler.
_____________________________ -
Insallah başaracağım hocam. 
Takip++
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
İnşallah hep beraber 
_____________________________ -
kardeşim sayısaldan girdim 25 fen neti yaptığım için edb çözmediğim halde ea sıralamam 1000 kişi önde geldi oturun mat abanın nolur bakın ben yalvarıyorum
aman yanlış anlaşılma olmasın kendim için değil sıralama konusunda fikir açısından belirttim bunu
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Ayni kafadayiz.
Hedef ne ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Merhaba çocuklar. -
Hedefim hukuk.Senin ne hedef ? _____________________________ -
Boğaziçi isletme
Sıralama olarak kaç k hedefin?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Merhaba çocuklar. -
Yoğurtlu hocam sen nereyi istiyordun
2.döneme kadar cumhuriyete kadar tüm edebiyatı bitirmek istiyorum sonra full cumhuriyet ve ezber yapmak hedefim ve sonra ayt matematik ile birlikte götüreceğim arada biraz tarih sıkıştır fazla konu var çünkü
25k
Hukuk hocam sıralama ise ilk 7-8k diyelim
Özelden yoğurt siparişi alınır.
Benzer içerikler
- telegram test kitap pdf grupları
- testokul cevap anahtarı
- aile evinde üniversite okumak
- en iyi fizik kanalı
- concerta sicile işler mi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt