< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
3 tane powerbank test ettim alacaklara yol göstermesi açısından yazıyorum. BASEUS Qpow 3 20000 45 w QCY PB20A 20000 45 W BİX PB120 20000 65 W ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() BİX PB120 20000 65 W Honor 400 pro C1 süper şarj Honor 400 pro C2 süper şarj Xiaomi hızlı şarj Huawei hızlı şarj Samsung süper hızlı şarj Samsung süper hızlı şarj 2.0 Oppo Reno 13 pro hızlı şarj Vivo flascharge(kilit ekranında yazıyor) Realme gt2pro hızlı şarj ======== QCY PB20A 20000 45 W Honor 400 pro süper şarj C2 honor 400 pro süper şarj USB A 400 pro süper şarj Xiaomi hızlı şarj C2 xiaomi hızlı şarj USB A Xiaomi hızlı şarj Huawei C1 süper şarj Huawei C2 süper şarj Huawei USB A süper şarj Samsung süper hızlı şarj Samsung süper hızlı şarj 2.0 Oppo Reno 13 pro hızlı şarj Vivo flascharge(kilit ekranında yazıyor) Realme gt2 pro hızlı şarj ================= BASEUS Qpow 3 20000 45 w C1 Honor 400 pro süper şarj C2 Honor 400 pro süper şarj C3 Harici kablo 100 w mcdodo 50 w süper şarj Xiaomi C1 hızlı şarj Xiaomi C2 hızlı şarj Xiaomi C3 hızlı şarj Xiaomi USB A hızlı şarj Huawei C1 hızlı şarj Huawei C2 hızlı şarj Huawei C3 hızlı şarj Huawei USB A hızlı şarj Samsung süper hızlı şarj Samsung süper hızlı şarj 2.0 Oppo Reno 13 pro hızlı şarj Vivo flascharge(kilit ekranında yazıyor) Realme gt2 pro hızlı şarj ====================== Test ettiğim cihazlar Honor 400 pro,Vivo x300,Oppo Reno 13 pro, Realme gt2 pro, Samsung s23, Samsung tab s9 plus,Xiaomi redmi note 11 pro plus,Huawei p30 ================ Test ettiğim kablolar Mcdodo 100 w 5A şarj göstergeli kablo Essager 120 w 6A kablo < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gt2pro55 -- 10 Mayıs 2026; 17:50:26 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Bizde spigen 30w 20000 olan da var. Aşağıdaki linki incele. SADECE KALİTELİ POWERBANK ve TELEFON SARJ ÜRÜNLERİ FIRSATLARI (Resimli ve Linkli) https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/162526708< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Aktif kullandığım powerbank değil ama o linkte de yazdığım gibi bir durum gördüm kasa kalitesi iyi kutu içeriği aşağıdaki resimdeki gibi.Powerbank alırken hangi tür cihazda kullanacağın da önemli.Bu powerbank ta USB A kısmında oppo reno 13 pro da VOOC aktif ediyor süper hızlı şarj olarak şarj ediyor bu özellik her powerbank ta yok. ![]() ![]() < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
o marka cihaz hiç kullanmadığım için qcy veya spigen powerbank o markada ne tür şarj ettiğini bilmiyorum.Spigen 30w, QCY ise 45w bu da önemli bir etken.Powerbanklarin yan yana görünümü aşağıdaki gibi. ![]() < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Bunu aldım hocam şimdilik memnunum boyutu da çok iyi Simex 20.000 mAh 22,5W/PD Hızlı Şarj Kendinden Kablolu ve Şarj Göstergeli Taşınabilir Powerbank - Fiyatı, Yorumları https://www.trendyol.com/simex/20-000-mah-22-5w-pd-hizli-sarj-kendinden-kablolu-ve-sarj-gostergeli-tasinabilir-powerbank-p-1064337809 |
|
Intel Core i5 14600KF, Palit RTX 4070 Ti GamingPro, MSI MAG Z690 Tomahawk WIFI, Phanteks NV7, MSI MPG A850G PCIE5 850W, DeepCool Mystique 360mm AIO, GSKILL TRIDENT Z5 6400 MHz CL32, Western Digital SN850 1 TB, Samsung 970 Evo Plus 500 GB, Seagate Barracuda 4TB HDD, LG 27GP83B-B 165hz,
Logitech G Pro 7.1, Logitech G502 X, Logitech G815 |
|
Bilgisi yok ama fikri var. Kalitesiz olduğuna nasıl kanaat getirdin? İçindeki pili mi gördün- inceledin mi? Hangi gerekçe ve bilgi ile bunu söylüyorsun. İşin içindeyim dedim açık açık belirttim bide. TTec gibi güzel örnekler var ülkemizde Ne sanıyorsun bu senin saydığın diğer markaların fabrikaları var ve fabrikalarında üretim mi yaptırıyorlar. Pil üreticileri belli gidip herkes işi fason onlara yaptırıyor. Ben jbl in bile bir fabrikası olmadığını duyduğumda işi orada bıraktım zaten. Hiç çine gittin mi bir fuara katıldın mı? Ürün aldın mağdur mu edildin Amperex diye bir üretici duydun mu ? Bix in şu an D&R, Turkcell, İtopya, Bim gibi yerlerde satıldığından bilgin varmı. Solid bataraya iq2 teknolojisi hakkında ne aktarabilirsin. Yapmayın gözünü seveyim bu kadar ülkenin düşmanı olmayın. Kullandığın ve iyi bildiğin markaların hepsi çinde gidip üreticilerini bulup kendi markası adı altında ürün ürettiriyor. Sen Sony, Philips ( philipsin şu an su arıtmasını ihlas üretiyor la ) gibi markaların kaç tane fabrikası var sanıyorsun. Bazı tv markaları bu ülkede montajı yapılıyor git al samsung diye. |
|
kuryeyim senin yaşın kadar powerbank eskitmişimdir. daha yeni garantisiyle uğraşıyorum. voltme marka aldım altı ayda gitti.söz de kumtel güvencesiyle satılıyor. siz haftada bir kere şarj edip powerbank kullanıyorum diyorsunuz. yerli marka kaliteli madem fiyat olarak dünya devleriyle neden yarışıyor? yerli sevdan batsın senin çakma milliyetçi. ttece kaliteli dedi ya şaka gibi :D togg da yerli ama tesladan pahalı :)) al sipariş verdim. çok övdüğünüz ürüne max 6 ay veriyorum. aktif olarak spigen kullanıyorum 1 senedir aynı performansı veriyor. ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reco. -- 14 Mayıs 2026; 0:17:23 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
6 ay sonra ozur mesajini bekliyorum. Ben diyorum bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olma diye. Yasimida bilmiyorsun çünkü! Cakma milliyetci degilim iyiye iyi kotuye kotu diyen biriyim. Togg da epey satti kusurlari olsada guzel araba. honda da turkiyede üretime baslamis motorda. Milli olmasada yerli kuryeciler sever ama sen binme. Trafik kurallarina uy. Allah kaza bela vermesin < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Bu arada aldığınız ürün 65w. yani aslında telefon için daha düşük güçte bir ürün alabilirdiniz. o ürünle notebook sarj edersiniz çünkü. 2 cihaz aynı anda sarj ediyorsan yine makul olabilir. Telefonun Xiaomi ise turbo charge özellikle ise powerbank kutusunu açmadan iade et. |
|
Xiaomi Redmi 20000 Mah Powerbank Taşınabilir Hızlı Şarj Cihazı - Siyah 889₺ Xiaomi Redmi 20000 Mah Powerbank Taşınabilir Hızlı Şarj Cihazı - Siyah https://www.amazon.com.tr/dp/B08861XCMLXiaomi Redmi 20.000 Mah 2 Port Type-C 18W Siyah Powerbank 889₺ Xiaomi Redmi 20.000 Mah 2 Port Type-C 18W Siyah Powerbank https://www.idefix.com/xiaomi-redmi-20000-mah-2-port-type-c-18w-siyah-powerbank-p-566949 |
|
powerbank geldi. evet çok ufak malzeme kalitesi güzel. 20 bin mah ama değer kaybı biraz fazla geldi. gerçek kapasitesi 10 bin mah. şuan varta dışında kapasitr olarak hepsi %40 %50 kayıp veriyor. 15 bin mah vartanın gerçek kapasitesi 9 bin mah. ![]() < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|