Şimdi Ara

SADECE KALİTELİ POWERBANK ve TELEFON SARJ ÜRÜNLERİ FIRSATLARI (Resimli ve Linkli) (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.533
Cevap
186
Favori
165.320
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Mc_RiKi72 kullanıcısına yanıt

    bende aldım bu üründen aynısından aslında siyah rengi vardı 30mah aynı fiyattı ikiside ancak ben taşıma açısından 20mah aldım ancak yanınızda fazla elektronik eşya varsa bluetoth hoparlör telefon telsiz akıllı saat gibi uzun kamp için kesinlikle 30000 aşağı almayın derim anca yeter ha şu var yedigöller deydim orda tuvaletlerde priz var şarj edebilirsiniz ama her kamp yerinde priz olmuyor dolayısıyla enerjiye ihtiyaç var şu an zaten standart telefon bataryaları bile ortalama 5000 amper oldu dolayısıyla uzun kampta kırsal bir yerdeyseniz 20000 amper yetmez fazla elektronik eşyaya sadece telefon şarj edecekseniz yeter sayılır üründen memnunum şık kaliteli bir ürün sizce bunu satıp 30000 ampermi alayım yoksa bu kalsın yanına bir tane daha 20000 ampermi alayım cihazın normal gücü 12000 amper yazıyor bu arada 30000 amper olanınında çıış gücü 21000 amper civarımış


    Birde bu ürüne hızlı şarj adaptörü almam lazım ne tavsiye edersiniz 20 waat hızlı şarj destekliyor şu ürün dikkatimi çekti bu iyimidir başka tavsiyeniz varmıdır


    SADECE KALİTELİ POWERBANK ve TELEFON SARJ ÜRÜNLERİ FIRSATLARI (Resimli ve Linkli)
    SADECE KALİTELİ POWERBANK ve TELEFON SARJ ÜRÜNLERİ FIRSATLARI (Resimli ve Linkli)amazon
    Baseus Super Si PD 25W Type-c To Type-c Kablo Duvar Şarj Seti Siyah
    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B00E0G6U2C/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A1UNQM1SR2CHM&psc=1




  • Powebank tavsiyesi var mıdır güncel?


    Fiyat-performans




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowz61 -- 25 Temmuz 2022; 13:26:54 >
  • shadowz61 kullanıcısına yanıt

    incore 10000 mah amazondan aldim gayet memnunum, pd destegi var. ancak su an da stok yok amazonda sanirim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam 30.000 mah Baseus bipow kullanıyorum. Mediamrkt internet sitesinde 450 tl idi. 20w pd desteği de var

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 45w yada 65w pd desteği olan powerbank ihtiyacım var , 20.000 yada 30.000 mah olabilir. Laptop şarj etmek için kullanacağım. BU şekilde kullanıp memnun olduğunuz ürün var mıdır ?


    baseus adaman almayı düşünüyorum ama biraz pahalı.

    Bix pb-301 diye bir model var daha uygun fiyatlı , bu marka hakkında bilgisi olan var mıdır ?

  • Duracell 20.100 mah powerbank amazonda 398₺ . Kaçırmayın derim…

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yada 1 TL fark verip bıradanda alınabilirmi ?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Atacan- kullanıcısına yanıt

    Amazon varken hem de kendi satıyorken, pttye güvenip hiç risk almazdım. Ben garantici adamım, ptt avm ile ilgili özellikle kargo hızı konusunda çok sıkıntı çekmiştim. İlk ve son alışverişim olmuştu zaten.

    Sorun yaşamam derseniz buyurun pttden alın. Ancak dediğim gibi, amazon gibi güvenli liman varken ben bılaşmazdım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0173FC748 -- 28 Temmuz 2022; 19:7:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam uzun sure gider mi ,fp orani yuksek midir xiaomi 20 binlik vardi şişti ,bu xiaominin aldigim tum urunlerinde bir sey cikiyor bileklik powerbank kulaklik hep bozuluyor


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mendor M kullanıcısına yanıt

    Belkin,mophie , sony , samsung, energizer ve duracell çok iyidir. Bunların arasında duracell özellikle düşük akımla şarj da edebilmesi ile öne çıkıyor. Piknikte usb led ışık kullanıyorum, ikeadan almıştım. Her 30 sn de bir, kendini kapatmakta. Bir tek sony powerbank, 10 dk sonra kapatıyor ışığı. Duracell düşük akım verdiği için, sanırım çok uzun süre ışığı açık tutacak. Ben bunun için aldım.

    Dolayısıyla, duracell in şarj edemeyeceği şarjlı aygıt olmaz diye düşünüyorum. Üstelik, her powerbankta olmayan, önce cihazı şarj edip, sonra kendini şarj etmesi çok güzel. Böylece tek prizle hem cihazı, hem de powerbankı güvenle şarj edersiniz. Diğer standart korumalar ( aşırı şarj,aşırı gerilim vs. ) var zaten.


    Gerek ben, gerekse bu başlıktaki diğer arkadaşlar, duracelli çok önerdik. Alanlardan, Ne dmden ne de alıntı ile bana herhangi bir serzeniş gelmedi.


    Xiaomiden ben de memnun kalmadım. Performans konusunda beklentimi karşılamadı. 2014 da aldığım sony powerbank, halen çok güçlü performans veriyor mesela. Spigenden de memnunum. Ama yukarıya yazdığım markalar segmentinde üretim yapmıyor ve fiyatları son zamanlarda aşırı pahalı. O yüzden önermiyorum.


    Sonuçta, duracell güvenilir bir markadır.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Hocam zaman ayirdigin ve ilgilendigin icin tesekkur ediyorum, sipariş gececegim,iyi aksamlar


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten sordum " alınabilirmi? " Yorumlardan okuduğum kadarı ile çok kabaymış vaz geçtim .


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • powerbankim bozuldu. iphone 8 plus için önerebileceğiniz powerbank var mıdır? duracell nasıl acaba

  • DURACELL 20100 MAH POWERBANK, 30.07.2022 saat 22.30 itibari ile PTTAVM den 399 tl ye, 3 taksitle worldcard kredi kartım ile satın aldım. En uygun ve iyi fiyat. inşallah gönderirler.. bence kaçırmayın hala stokta varken. Tavsiyeler için teşekkürler

  • teşekkürler hocam, evet duracell sitesinden de baktım, çok özellikli, kullanışlı bir cihaz.. xiami poverbank vardı bende.. 5 veya 6 yıldır bende idi, şişti cihaz.. ve herkese ders olsun diye yazıyorum aman başka arkadaşlar denemesinler, bir merak gündüz öğlen balkonda bunun içinde ne var diye dış metal kabını vs açmaya çalıştım, yan çıtayı acabildim.. bu içindeki keçe gibi şeyler nedir diye tornavidayı sokmamla birlikte tazyikli bir duman çıkışı ve alev, masanın üstüne fırlattım ve salona koştum patlayacak diye... öyle bir alev ve duman çıktı kı, sanki evde roket denemesi yapıyorum... yangın yeri oldu ortalık, hanım koştu su getirdi vs vs zor söndürdük... halı biraz yandı, masanın üzerinde yanık izleri oluştu, duman saatlerce çıkmadı evden çok berbat bir kokuydu.. havalandırdık ama birkaç gün o kötü koku sürdü... nasıl bir aletmiş bu anlamadım TÖVBE ETTİM .... bir daha şişmiş powerbank vs uğraşmak yok...





  • OkumadanAlma kullanıcısına yanıt
    Incore kullanıyorum 2 adet almıştım biri bana biri eşime.. eşime aldığımızı bir kaç kere kullandık sağlam duruyor ben ise bir kaç ay günlük kullandım sonrasında 1 ay kullanmadım baktığımda pilleri şişmiş gövdesinde birleşim yerlerinden ayrılmak üzere. Kesinlikle düşürme vs olmadı durduk yere şişmiş. Eşime aldığımda bir sorun yok amazon yorumlarında pil şişme olayını başkalarının da yaşadığını gördüm bence önerilmeyecek markalar arasına girebilir. Daha önce Xiaomi ve başka markalarda kullandım ama başıma hiç gelmedi.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Alemist kullanıcısına yanıt

    Sıcağa yada sıcak havaya maruz kalmış olabilir mi? Powerbankin doldurulduğu adaptör ve kablo markasını yazabilir misiniz?

    Adaptör ve kablo kalitesi powerbanklarin ömründe etkilidir,özellikle adaptör. Incore için evet çeşitli yorumlar var ama 2 yıl kullandım sıkıntı çıkmadı diyenler de var.

    Forumda da eticaret platformlarında da powerbank şişme şikayetini çok görüyoruz,powerbankde böyle bir değişim varsa ya doldurmayin bir daha yada full doldurmayın. Önceki mesajlarda arkadaşın anlattığı olay dünya çapında haber olması gereken bir olay. Keşke görüntü alıp haber kanallarının whatsapp hesaplarına gönderseydi röportaj ses kaydı hazırlayarak.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OkumadanAlma kullanıcısına yanıt
    Şarj aletim:
    mcdodo ch-0151 33W GaN Dual Port Hızlı Şarj Cihazı Usb-C Apple iPhone Uyumluhttps://www.amazon.com.tr/dp/B09KYBFX1Z/ref=cm_sw_r_apan_i_SHXWW2THHXH82791E9BD

    Type-C kablo s21+ orijinal kablosu

    Ürün kış ayında gayet serin ve kuru bir ortamda saklanırken şişti şarj edilirken değil yani. Eşime aldığımı da aynı şarj aleti ile şarj edip aynı yerde saklıyorum. Onda şu anlık bir sıkıntı yok. İnternette de benzer yorumlar görünce ürün kaynaklı olduğunu düşündüm.

    Bir sonraki powerbank için Energizer Ultimate QE10007PQ 10000mAh Dual Input/Output Kablosuz Ultra Hızlı Taşınabilir Şarj Cihazıhttps://www.amazon.com.tr/dp/B085VMJW66/ref=cm_sw_r_apan_i_QW6868TJH72CKSNER6P3?_encoding=UTF8&psc=1 bu ürünü düşünüyorum ama kablosuz özelliği de başka öneriniz var mı?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • Alemist kullanıcısına yanıt

    S22 gibi bir cihaz için fedakarlık yapın sadece Samsung orjinal adaptörler kullanın. 1-2 marka daha yazarım adaptör için ama malesef global tekno marketlerde bile sahtelerinin satıldığına dair ikna edici paylaşımlar var.

    Mesela bir Ugreen bir Baseus asla eski kalite seviyesinde değiller. Kimse mağdur olmasın diye önermeye korkuyorum. Konuda 2-3 üye güncel durumu çok iyi takip edip tecrübe ederek çok iyi öneriler yapıyor. Forumda yıllardır birileri emek zaman harcayıp öneriler yapıyor,24 saatin yetmedigi şu zamanda burada okuma ve yazmaya 5-10 dakikasını bile ayıranlara yeri gelmişken bu vesileyle teşekkür ediyorum.

    Firmaların sürekli kaliteyi düşürerek maliyetleri azaltma stratejisi içinde bulundugu dönemde ürün önerirken karar verebilmek de ciddi zaman alıyor. Sadece mobil aksesuarda değil,gıda temizlik ve giyimde de durum maliyetleri azaltma stratejisi sonucu kaliteyi düşürmeyi gerektiriyor. Dolayısiyle aynı markanın bugünkü ürünü dünü tutmuyor. Yine de zaman harcayıp kalite konusunda firmalar arasında analizler yapıp bir sıralama yapmaya çalışıyoruz. Önerilen bir ürün kaliteli manasına gelmeyebilir ama kötünün iyisi olarak bakabiliriz. Artık malesef durum bu.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Huawei honor 10000 mah powerbank 5 yıldır kullanıyorum. Okadar düşürmeme rağmen arıza şişme vs. bisey olmadı.

    SADECE KALİTELİ POWERBANK ve TELEFON SARJ ÜRÜNLERİ FIRSATLARI (Resimli ve Linkli)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aser45 -- 2 Ağustos 2022; 2:19:49 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.