Şimdi Ara

Sadece Hormonlardan Anlayanlar Ve Emardan.. ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
29
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen hafta boy kısalığı yüzünden gittiğim hormon eksikliği olabilir mi dedim hayır zan etmiyorum dedi sanki biliyormuş gibi gittim kan verdim biyokimyaya.1 hafta sonra ;
    Sonuçlar bugün çıktı doktor inanamadı ve '' Şaka Gibi Yaa ' Dedi cinsel sorunların varmı dedi falan soru sordu emar çekil dedi.Ben dedim ki diğer hormonlar benim umrumda diğil benim boy sorunum ve kg sorunum var dedim

baba 190 anne 154 Ben 1.66 ve 85 Kg yum ve sadece göbekte birikiyor yağlar yağ oranımda yüksek.

Sonrasında doktor dediki niye önemli diğil miş dedi bana bende bilmiyorum dedim Bu hormonlardan belki uzayamadın dedi Detaylı Emar İstedi Ve Emar'Da Sıra 1 YIL Sonra ücretli 195 Lira. Dedi Ben Bunu İzmir Ege Üniversitesinde yaptırmak istemiyorum yada.

Manisa Celal Bayar Üniversitesine gitsem veya devlet hastahanesinden emar çekilip oraya göstersem ? Bi Yardımcı Olunuz Lütfen Ayrıca Hormonlarım ? Sizce Nasıl Anlayanlar Lütfen Açıklasın Boy Hormonu Hangisi Doktor Hipofiz Bezi falan bişeyler dedi anlamadım. Sadece Hormonlardan Anlayanlar Ve Emardan.. ??

• Yasin kaç?Emin olmak için testi bir daha başka iyi bir hastaneye yaptir. Testosteron erkeklik hormonu l yazan low düşük çıkmış. Diğeri ise bayanlarda fazla olan bir hormon oda yüksek h yani high çıkmış. Diğerleri normal aralikta. Ben uzman fln değilim burası da ben uzmanım diyip yorum yapacak insanların bulunabileceği güvenilir bilgi alabileceğin bir platform değil bence. Ancak başına senin gibi bir durum gelmiş insanların tecrubeleriyle fikir edinebilirsin. O yüzden dediğim gibi iyi bir hastaneye 100 200 kaç paraysa ver iyi bir doktora muayene ol bir daha test yaptır aklına takılan her şeyi sor.Saglicakla kal.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xmms

Yasin kaç?Emin olmak için testi bir daha başka iyi bir hastaneye yaptir. Testosteron erkeklik hormonu l yazan low düşük çıkmış. Diğeri ise bayanlarda fazla olan bir hormon oda yüksek h yani high çıkmış. Diğerleri normal aralikta. Ben uzman fln değilim burası da ben uzmanım diyip yorum yapacak insanların bulunabileceği güvenilir bilgi alabileceğin bir platform değil bence. Ancak başına senin gibi bir durum gelmiş insanların tecrubeleriyle fikir edinebilirsin. O yüzden dediğim gibi iyi bir hastaneye 100 200 kaç paraysa ver iyi bir doktora muayene ol bir daha test yaptır aklına takılan her şeyi sor.Saglicakla kal.

Çok teşekkür ler testestoron boy uzamasi ile ilgilimi veya tedavide uzatirmi bilginiz var mi 7 8 ay sürüyor mus galiba bende bilmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.