Şimdi Ara

SADECE CIVIC HATCHBACK VE TYPE S (586. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
14.858
Cevap
94
Favori
760.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 584585586587588
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu karbonlu çerveve elinizde duracaksa ben satın alabilirim
  • Güle güle kullanın. Direksiyon kumandaları çalışıyor mu? Dediğiniz gibi çerçeve hiç yakışmamış.

Ben bu double din olayını sevmiyorum bizim arabalarda, orjinal konsolu daha güzel görünüyor
  • _conscript_ kullanıcısına yanıt
    Evet direksiyon kumandaları çalışıyor. Evet bende seviyordum orjinal teybi geri dönüş kamerası için degiştirdim. Orjinal teybi saklıyorum ilerde işe yarar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu da gece geri görüş kamerası. Bu arada klima ekranınıda onarmış oldum. Gece yerdeki honda amlemi ayrı bir havası var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chesscivic -- 16 Ocak 2015; 21:05:53 >

• Arkadaslar bu cerceve bnm aractada vardi ben soktum attim..zamaninda bunu aktepe sound 4 tane araca yapmis..1 tane bursada bi typerda satilikti..o parca oturmadigindan vede mdf den yapilmistir yani tahtadir..goruntusu hos degildir..alan arkadasin malini kotulemek istemem ama sikinti oluyor belirtmek isterm..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R18a2 types -- 16 Ocak 2015; 22:16:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Type-Samet29

Merhabalar 2009 Civic Type-S manuel kullanıcısıyım.. Bu araçlara egzoz modifiyesi yapan var mı acaba ve yaptıklarında performansta bir azalma veya artma oluyor mu ? Bir sorum daha klima gösterge arızasını İstanbul'da nerede yaptırabilirim ? İyi forumlar..

Bende types kullanicisiyim cut out eksoz sistemi aem v2 filtre kullaniorum cok memnumun..tavsiye ederim..her ikiside performansi olumlu yonde etkilior..

• R18a2 types R kullanıcısına yanıt
    Bende Bursadaki o typer dan aldım zaten. Almadanda burda defalarca ürünü sordum çeşke almadan önce bu yorumu yazsaydın. Neyseki çerçeve dışında diger ürünler iyi süper bir ses sistemim oldu
  • Walla ben sahsen soktum attim hata o kadar sinirlendimki gittim 550 tl verdim cervece aldim..adamlar zaten tam yamyam..aktepe sound mu allah korusun

• uygun fiyata çerçeve bulursam almak isteyen arkadaşlar var mı?pazartesi gelecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chesscivic -- 16 Ocak 2015; 23:59:31 >
  • Ben alırım çerçeveyi uygun bir fiyata kardeşim
    Fiyat nedir?
    Harnes'te var mı?
  • chesscivic kullanıcısına yanıt
    Ben varım kardeşim uygun olursa alabilirim
    Çokta dua ederim sana
    Fiyat nedir?
    Harnes'te var mı?
  • bilalsahin kullanıcısına yanıt
    Ses sistemi taktırdığım yer getirtecekti. Ben bir bakim güzel bir ürünse ozaman size haber veririm. Uygun bir fiyattan bahsediyorlar ama boşta çıkabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: chesscivic

Ses sistemi taktırdığım yer getirtecekti. Ben bir bakim güzel bir ürünse ozaman size haber veririm. Uygun bir fiyattan bahsediyorlar ama boşta çıkabilir.

Tamam dostum haber bekliyor olacağım senden, sağolasın :)

• aliexpress.com
    US $40.84 |Otomobiller ve Motosikletler'ten Sargılar'de Çift din özel araç kiti dash, Ses çerçeve, Alınlık, stereo kiti honda civic 2008 için, 2 din (sol el) fn modeli, Avrupa versiyonu AliExpress'da
    http://tr.aliexpress.com/item/Double-Din-Special-Car-Dash-Kit-Audio-Frame-Fascia-Stereo-Kit-for-Honda-Civic-2008-2/445896827.html

Bu siteye bakan oldumu yurtdışından doulble din çerçevesi getiriyorlar mış
    43$ 68$ var.

• quote:

Orijinalden alıntı: chesscivic

http://tr.aliexpress.com/item/Double-Din-Special-Car-Dash-Kit-Audio-Frame-Fascia-Stereo-Kit-for-Honda-Civic-2008-2/445896827.html
    Bu siteye bakan oldumu yurtdışından doulble din çerçevesi getiriyorlar mış
    43$ 68$ var.

shipping dahil 100 $ . türkiyede bu kadar deli paralar vermeye gerek yok. eski mesajlara bakar iseniz. bir çok arkadaşımız yurtdışından aldı.

• Shipping nedir acaba?

• Ali Express de ben de gördüm kargo dahil 48 dolar yazıyor ama acaba yüzde yüz uyum sağlar mı

• Birde sağsalim elimize ulaşır mı? Toplu alırsa fiyat düşer mi?

• araç hakkında yorum yapabilecek var mı acaba
  • conquête kullanıcısına yanıt
    Çok temiz duruyor. Pırıl pırıl valla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi org -- 18 Ocak 2015; 9:28:32 >
  • 
Sayfa: önceki 584585586587588
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.