Şimdi Ara

SADECE CIVIC HATCHBACK VE TYPE S (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.858
Cevap
94
Favori
763.980
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

@naxos
    Hayırlı olsunDeri koltuk orjinal degil degil mi

deri koltuk bayiden alırken yapılıyor 250 ytl fazla veriyorsun ısıtmalı oluyor
    Hb de düğme yerleri bile hazır aslında
  •  SADECE CIVIC HATCHBACK VE TYPE S
  • arabayı temizletmek için gündelikçi kadın mı çağırıyorsun
  • katkı konusnda aracın kullanma kılavuzunda yaklaşık olarak "hondanızın hiçbir katkı maddesine ihtiyacı yoktur" gibisinden birşey yazıyordu.

quote:

Orjinalden alıntı: drarter
    birde bu araçlara performansı yada tasarrufu arttırmak için önerebileceğiniz katkı maddesi varmıdır? yoksa sizce piyasadaki ürünler para tuzağımıdır?
  • Bu arabanın rengi gri ya....Siyahçılar kızmasın
    quote:

Orjinalden alıntı: ssregitoss

SADECE CIVIC HATCHBACK VE TYPE S

• Type S ile Hatchback arasındaki farklar nedir? bir de 6 adet hoparlör diye yazıyo önde 2 tweeter 2 bas arkada 2 bas şeklinde mi yoksa 6 tweeter 6 bas şeklinde mi ve de müzik sistemi nasıl modifiyeye gerek duyuluyor mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: evolvo

Type S ile Hatchback arasındaki farklar nedir? bir de 6 adet hoparlör diye yazıyo önde 2 tweeter 2 bas arkada 2 bas şeklinde mi yoksa 6 tweeter 6 bas şeklinde mi ve de müzik sistemi nasıl modifiyeye gerek duyuluyor mu?

Farklar için sayfa 4e bakmak lazım
    http://forum.donanimhaber.com/m_21868187/mpage_4/key_/tm.htm

emin değilim ama 2 tweeter & 2 bass + 2 bass olması lazım

• baktım ama kesin bir cevap yok birisi var diye yazmış birisi yok net bi cevap alamadımm
  • Sayın Evolvo arkadaşımızın sorularına yardımcı olacak bi cevap bekliyoruz bilgili arkadaşlar
  • önde 2 tweeter ve 2 bas, arkada 2 bas...
  • çok güzel alet, bi tanede ben alacam galiba....
  • arkadaşlar bu arabanın kullanımı gerçekten çok mu sert, birde göğüsten gelen çıtırtı-pıtırtı dan bahsedilmiş, varmı böyle bişey....
  • quote:

Orjinalden alıntı: alibekir

arkadaşlar bu arabanın kullanımı gerçekten çok mu sert, birde göğüsten gelen çıtırtı-pıtırtı dan bahsedilmiş, varmı böyle bişey....

Evet süspansiyonlar sert..Fakat bu durum bozuk yolda konfordan çalarken, yüksek hızda tutunmayı arttırıyor..Ben hala göğüsten çıtırtı duymadım..
  • o biraz şans işi...
  • +1

quote:

Orjinalden alıntı: funkmaster

o biraz şans işi...
  • i-shiftlerin 2008 modellerinde vites geçiş aralıkları düzeltildimi? eski versiyonların yığılma yaptığıı biliyorumda yenilerindeki fark nedir?
  • quote:

Orjinalden alıntı: hasan12532

i-shiftlerin 2008 modellerinde vites geçiş aralıkları düzeltildimi? eski versiyonların yığılma yaptığıı biliyorumda yenilerindeki fark nedir?

Arkadaslar aracla son 10 gun içinde teslim aldıktan sonra 1000km yol yaptım ve bu yıgılma sorunun gercekten diger bi kullanan arkadasımızın dedigi gibi cok asılmıs oldugunu gordum....
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.