Şimdi Ara

'Sadece Bir Üye' ile tanıştık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Küçükyalıda oturuyomuş babası askermiş sürekli farklı yerlere taşınarak ömrü geçmiş çok iyi bi çocuk daha 16 yaşında ama çok akıllı Cidden liseli gibi değil dedi forumda yorumlarımda liseli gibi değildir bencede öyledir Cidden çok aklı başında terbiyeli karakterli ve sempatik tipli bi çocuk Dh li ve küçükyalıda oturan 3. kişi tanıdığım görüştüğüm Kendisi acaba ne yorum yazıcak merak ediyorum

• İnsan karşısındaki için ne düşünüyorsa kendiside öyledir. Takdir ettim seni
  • Evet tanıştık. Güzel bir buluşmaydı sahilde gezmek, çingenelerin hazimetine uğramak güzeldi. :D Ama onlara para vermen tuhaf geldi lanet kadınlar. :D Sömürür onlar ya. Az daha kişi gelseydi donanımhaber den güzel bir buluşma olur diye düşünüyorum. Mangal yapardık. Yaşım gereği dışlanırım, aranıza almazsınız diye düşünüyodum donanımhaberden kişiler ama öyle değilmiş, aranıza aldınız. Donanımhaber bambaşka bir şey, aile gibi. Ömrüm farklı yerlerde geçti evet babamın mesleği yüzünden ama bu benim için hem alehime hem lehime oldu. Farklı insanlar tanıyarak olgunlaşma getirdi. İnsanları tanımayı, insanları tanımadan önyargılı olmamayı öğretti.

Birdaha şöyle 10 kişi toplanıp mangal yapalım olursa, sohbeti, arkadaşlığı bir aile ortamını yansıtır diye düşünüyorum.

• Ee şimdiki planınız ne?
  • quote:

Orijinalden alıntı: We are Oscar Mike

Ee şimdiki planınız ne?

1-2 hafta öncesinden planlı olmak üzere maltepe sahilde buluşup mangal yapmak.
  • haftasonu akalım la
  • Oha sadece bir üye derken adamın nickini kastediyomuş konuya 3. girişimde anladım. dsfds
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Ee şimdiki planınız ne?

Dh buluşması düzenlemek
  • Sosyallestiniz yani
  • Allah devamını erdirsin,amin inşallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lokomatif Portakal

Oha sadece bir üye derken adamın nickini kastediyomuş konuya 3. girişimde anladım. dsfds

zaten başkasıda gitmemiş
  • Buluşmada tanıma sorunu olmadı sanırım. Nasılım SS li konularından herkes tanıyo seni
  • quote:

Orijinalden alıntı: hanım keleşi getir

Sosyallestiniz yani

Evet Küçükyalı sahilde gezip tozduk. Bu sosyalleşmek değil mi?

@Einstein
    Evet tipim nasıl konularından tanıdım bende. 20 metre uzaktan tanıyıp sırıttım oda anladı zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PortakalÇorbası -- 21 Temmuz 2011; 20:42:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sadece Bir Üye

quote:

Ee şimdiki planınız ne?

1-2 hafta öncesinden planlı olmak üzere maltepe sahilde buluşup mangal yapmak.

Lan o çimlerde mangal yapmayın, kokudan yürünmüyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hanım keleşi getir

Sosyallestiniz yani

Evet Küçükyalı sahilde gezip tozduk. Bu sosyalleşmek değil mi?

@Einstein
    Evet tipim nasıl konularından tanıdım bende. 20 metre uzaktan tanıyıp sırıttım oda anladı zaten

• quote:

Evet tanıştık. Güzel bir buluşmaydı sahilde gezmek, çingenelerin hazimetine uğramak güzeldi. :D Ama onlara para vermen tuhaf geldi lanet kadınlar. :D Sömürür onlar ya. Az daha kişi gelseydi donanımhaber den güzel bir buluşma olur diye düşünüyorum. Mangal yapardık. Yaşım gereği dışlanırım, aranıza almazsınız diye düşünüyodum donanımhaberden kişiler ama öyle değilmiş, aranıza aldınız. Donanımhaber bambaşka bir şey, aile gibi. Ömrüm farklı yerlerde geçti evet babamın mesleği yüzünden ama bu benim için hem alehime hem lehime oldu. Farklı insanlar tanıyarak olgunlaşma getirdi. İnsanları tanımayı, insanları tanımadan önyargılı olmamayı öğretti.

Birdaha şöyle 10 kişi toplanıp mangal yapalım olursa, sohbeti, arkadaşlığı bir aile ortamını yansıtır diye düşünüyorum.

Ya hocam öyle diyorsun da benim babam da asker, çok asker çocuğu gördüm, içlerinden olgun tek tük çıkıyor. Çoğu aşırı şımartılmış kişiler oluyor.

• altıntepe mc da menü ısmarlarsanız aksam gelirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Einstein

quote:

Evet tanıştık. Güzel bir buluşmaydı sahilde gezmek, çingenelerin hazimetine uğramak güzeldi. :D Ama onlara para vermen tuhaf geldi lanet kadınlar. :D Sömürür onlar ya. Az daha kişi gelseydi donanımhaber den güzel bir buluşma olur diye düşünüyorum. Mangal yapardık. Yaşım gereği dışlanırım, aranıza almazsınız diye düşünüyodum donanımhaberden kişiler ama öyle değilmiş, aranıza aldınız. Donanımhaber bambaşka bir şey, aile gibi. Ömrüm farklı yerlerde geçti evet babamın mesleği yüzünden ama bu benim için hem alehime hem lehime oldu. Farklı insanlar tanıyarak olgunlaşma getirdi. İnsanları tanımayı, insanları tanımadan önyargılı olmamayı öğretti.

Ya hocam öyle diyorsun da benim babam da asker, çok asker çocuğu gördüm, içlerinden olgun tek tük çıkıyor. Çoğu aşırı şımartılmış kişiler oluyor.

Evet bu konuda dopamine bahsettim zaten. Bazıları o kadar şımartılmış oluyorki yanlarına yaklaşılmaz havalarından. Ağızlarına vurasım geliyo. Kendilerini bir şey sanıyorlar

• maltepedeyim mangal masraflarına karışmam,hazırlamaya falan da karışmam saat 8 gibi gelir yerim biraz takılırım bi de biranızı içer giderim uyarsa bana da haber verin
  • quote:

Orijinalden alıntı: martinist

maltepedeyim mangal masraflarına karışmam,hazırlamaya falan da karışmam saat 8 gibi gelir yerim biraz takılırım bi de biranızı içer giderim uyarsa bana da haber verin

hacı yorma kendini eve paket servis göndersinler
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.