Şimdi Ara

Sadece Bir Trojan mı? Lütfen bir bakın.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    Sorunum baya bi çok.Modem ışıklarında sürekli veri alış verişi yapılıyor,download yapılıyor gibi ışık yanıyor(net i kullanmadığım halde) ayrıca saatin oradaki yerel ağ bağlantısı simgesindede sürekli 2 mavi ışık yanıyor.Başlat menüsünün yanındaki araç çubukları kayboldu,sitelere aşırı yavaş girebiliyorum.Sürekli internet kopuyor.Ayrıca ad aware bir tane trojan uyarısı verip duruyor.(vrtf2.tmp gibi birşeydi)
    Super anti-spyware+ad aware+ccleaner+combofix le pc yi tarattım bulunun trojanları sildim fakat durum hala aynı.Bu tür trojanlardan ve casus programlardan kurtulmanın bir yolu yada bi program vs. var mı? yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qwerty_48 -- 25 Temmuz 2009; 23:00:34 >

• direk kestirip atmak istemezdim ama bu ve benzeri sorunlara format kesin çözümdür bir programla hardiskini taratıp zaman kaybedeceğine partition magic ile hardiskini ikiye böl ve önemli belgelerini system olmayan klasöre at ve format atman kesin çözüm olur bence saygılar

istersen sende oyle yap

I'am TURKISH WEIGHTLIFTER
  • ilginiz için teşekkürler.ne denediysem çözemedim.sanırım format atmak en iyisi.

En son çare tabiki format

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.